Oće ko da kupi Bloodborne ili kompenzaciju da odradimo? Zanima me skoro sve osim sportskih igrica i Call of Duty-a
Sent from my GT-I9301I using Tapatalk
Sto se tice tomb ridedera DE bas su se potrudili oko igre i iskoristili touch pad i glasovne komande grafika super a ovaj novi rise of TR vise kopija ovoga nema puno toga novo u gameplay....
Sent from my SM-G800F using Tapatalk
Last edited by kojicic15; 30-12-16 at 16:34.
Oće ko da kupi Bloodborne ili kompenzaciju da odradimo? Zanima me skoro sve osim sportskih igrica i Call of Duty-a
Sent from my GT-I9301I using Tapatalk
This war of mine super igra,besplatno na ps plusu
Ja sam igrao prvu verziju this war of mine na mobu (doduse ne nešto puno). Kako surovo realno depresivna igra, skida se mada necu imat kad da je opletem pošteno jer treba da stane u red iza ostalih (^o^) E da i pozdrav svima od mene, moj prvi post na ovom thread-u ^_^
Sent from my Redmi Note 2 using Cafe Del Montenegro mobile app
Zna li neko dje u Niksicu iznajmiti sony?
Sent from my MI 5 using Cafe Del Montenegro mobile app
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Kupio sam nba2k17, htio bih drugu da dam da je i on skine (ono nosilac-gost) e sad jedno pitanje... ocemo li moci jedan protiv drugoga da igramo?
Imas li ps plus ?
Kupiceonda moze? Moram vidjet na google kako da mu dodijelim da je gost
Pa mora s svog acc dje kupljena igra i jedna ps preplata moze
Igra ko Ufc 2 online ?
Ima li ko AC Syndicate, na prodaju ili da mu ne treba![]()
Uzeh UFC 2 i FIFU 17 na ove novogodisnje popuste (preko americkog acc).. Propustih priliku da uzmem Uncharted 4 na evropski, bio je ispod 30e, al dako bude opet..
Da znate, ko nema, ocekujte da NBA 2K17 pojeftini barem 40-50% kada bude All-Star week (treca nedelja februara)..Tako da pratite tokom tog perioda..
AC imas da kupis ezcio kolekciju prva 3 djela po meno najbolji AC,vidim da taj novi dio bas lose radi ps4 pro.
Btw, neznam jel samo na ps4 pro konzoli kad igram Ufc 2 imam pad fps....
Naleceh na ovu ponudu u Brizu
Sent from my LG-D855 using Cafe Del Montenegro mobile app
Io Sono Romanista
Ok je ponuda ali i ovdje mozes naci dobre ponude, malo jaca cijena ali i 24 mjeseca garancije. Tu em ne bi imao garancije em bi ti peripetija bila da ga prebacis preko granice, tj trebao bi da ga raspakujes skroz pa je i tako pitanje bi li zaobisao carinjenje, kutara brate
Igram ja UFC 2, bas na PS4 Pro, nisam primijetio nikakav pad fps-a? A to itekako primijetim, to je i jedini razlog zasto sam Pro uzeo, uzasno me nervira taj frame drop, zato sam i izbjegavao konzole do sada![]()
Dosta je usporena igra i kroz meni i ovako moglo su to rijesit jednim patch-om...
Pazi, sve igre koje nisu optimizovane za PRO rade identicno kao na obicnoj cetvorci, ne rade ni 1% bolje, to su namjerno tako napravili.
Sent From My Samsung S7 using Tapatalk
Jos je zaklucana na 30fps a zna pasti ispod toga, sve se vrti oko reklama i sponzora...
Ja sam moj PS4 donio iz ITA bez ikakvih problema. U drumskom saobracaju do 300, a u avio do 430€ se ne placa carina. Takvu sam makar ja dobio informaciju i zbilja niko nikakav problem nije pravio. Sto se tice garancije tu je u pravu Bitrate.
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
Moze li mi ko rec cemu sluzi zvucnik na dzojstik od slim verzije?vidim da kad igram nema nikakvog zvuka iz njega
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cisto atmosfere radi, ne koristi ga puno igara ali u nekim igrama gamepad te kao "bodri", nije losa fora
https://www.reddit.com/r/PS4/comment...ontroller_for/
Hvala
Sent from my iPhone using Tapatalk
To slobodno iskljuci zbog baterije
Pozdrav svima,
mozete li mi pomoci oko organizacije kupovine igrica na PS4.
Probao sam regularnim putem, ali sad procitah kako jedino preko Amazon vaucera moze da se uzima ako se account na Amazonu postavi da je iz US.
Medjutim, ono sto me je sad malo zbunilo je to da vidim raznorazne sajtove koji prodaju igrice.
E sad, sta vi mene savjetujete da uradim (meni je najlakse da kreiram nalog na Amazon.com) podesim parametre kao da sam iz Amerike, i kupim njihov vaucer (e i tu ima dosta nekih vrsta vaucera - ne znam koji) i onda sta?
Molim vas, jer igrice nisu bas jeftine a znate kako je to sa malim djetetom
Hvala svima unaprijed, eto mogu platit' pice onome ko je spreman da podijeli informaciju sa mnom (TV, KO, PG) samo neka se javne.
Hvala jos jednom
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks