Originally Posted by
Hari Krisna
Nihile, to nije istina da sam izbrisao tvoj odgovor a njegovu uvredu ostavio sto se vidi i iz linka koji si stavio. Na toj temi ima masa izbrisanih postova (uglavnom tvojih i Nikolakija gdje se uzajamno cascavate) a to zaista nijesam vidio kao ni tvoje pisanje da to izbrisem jer ce biti....Da si ti umjesto toga pisanja stisnuo samo na onaj trougao bilo bi dovoljno.
Sad izbrisani postovi istih aktera su iz istog razloga sto nemaju nikakve veze sa temom a razgovore nastavite na PM
Bio je jedan moj post poslije onoga njegovog kojeg si editovao. Njemu si editovao uvredu, a meni obrisao citav post. Kada sam vidio da intervenises prestao sam da vracam uvrede i pozvao te da obrises i njegovu zadnju uvredu. Sada je to ok, obrisao si. ... Sto se tice vrijedjanja u tom topicu vise ih nije bilo nego kratke poruke u kojoj ismijavamo Milov neozbiljan poziv opoziciji da udju u vladu i podijele odgovornost. Inace, ja nigdje ne zapocinjem vrijedjanje forumasa, ali ako me neko na javno vrijedja bice mu vraceno. Upravo moderatori to mogu da sprijece svojim dosljednim brisanjem i sankcionisanjem onih koji krse to elementarno pravilo pristojnosti.
*O svemu je govorio, bio je u stanju da kaze sve, pa i najmucnije, sve se moglo reci, sve pokazati, o svemu pricati.*
(H. Hese, Sidarta)
Bookmarks