Je li bolje kupiti Liqui Moly ili Wurth aditiv za dizne?
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Zato treba tankati prije poskupljenja (prije subote), znam da nas to nece spasiti ali barem ce njima odloziti dodatni priliv u kasu.
Je li bolje kupiti Liqui Moly ili Wurth aditiv za dizne?
Ma nije mi zbog motora i dizni, skoro sam ih radio. Nego me Webasto počelo zezati, izbacuje bijeli dim na mali auspuh, pa mi neki rekoše da je možda loša nafta došla do motora od Webastog. Pa ajde da uspem u rezervoar da malo pročisti čitav sistem. Dako se vrati na normalu.
Rokni vurt i manje goriva ( i ne sjekiraj se) upri ga malo tuda da prodise.![]()
ja bas nemam nikakvog iskustva sa tim... znam samo da se nalazi ispod posude za vodu
otac se zali da ne radi...ali ga ja danas pipnuh posle 5min sto je auto radilo i bio je topao....ne znam znaci li to sto![]()
imal diplej sa kojim palis i gasis webasto na sorenta,ako nemas onda je preko klimatronica povezano i trebace malo vise tehnike da se proveri funkcija webastog,crijeva ce biti topla posto je kruzni sistem vode kroz webasto prema unutrasnjem hladnjaku i povratni ide ka bloku motora...
Od noćas sve cijene idu gore? Ili od sjutra?
Poslato sa sjajne pisaće mašine Edge x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
od bozica, 8dana od izglasavanja na skupstini
p9lite
Od utorka.
TAKUMI
7 centi? Od 10.01?
Poslato sa sjajne pisaće mašine Edge x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
11c od Božića, zbog akciza... Možda i par dana nakon toga nova korekcija, u utorak...
#fakenews
Odo sjutra da sipam full 😂
Ja cu jos malo da potrosim pa u cetvrtak-petak fuliram.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Sipajte u bacve
to ce vas spasit
Evo cijena bezolovnoga u Trebinju
Sent from my G920 using Tapatalk
Koliko konacno poskupljuje i kada ? Subota 9 ili 11 centi ? Utorak jos 2 ?
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
U utorak, 11 centi. Poyyy
TAKUMI
U utorak dizel posupljuje jos 4 do 5 centi. Benzin nema uslova za skok.
11+4?
Tu es mon héro!
Ao odluku objave u sluzbenmo listu prije utorka onda benzin skace za vrijednost povecanja akcize a dizel akciza plus 4 do 5 centi odnosno ukupno 15 do 16 centi
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks