Gleda li ko seriju Suits? Svidjela mi se jer odstupa od klasičnih advokatskih serija
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
Gledam trecu sezonu Shameless-a, kako odmice tako sve vise gay potenciranja, stoeovo majkosveta
Iskljucenje mozga samo osta.
E u***** se u ove tabloide gnjile... tek sam poceo da gledam seriju ubice mog oca i evo lagano na blic otkrih ko je ubica... i to naslov velikim slovima...nema veze stonide druga sezona, zasto bih sad uopste gleda narednih 8 epizoda...
gledaj.. ima tu vise prica, kako serija odmice sve je manje bitno ko je ubica
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Ima li gdje da se skine ?
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
A brate mili, valjda se može malo "potenciranja" izdržat ako je priča dobra. Nema veće gej parade, recimo, od "Sense8", pa opet mi je to jedna od najdražih serija, jer su likovi odlični i totalno je lud zaplet.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Imas odje http://1337x.to/search/ubice+mog+oca/1/
Kao da su me šamarali sve vrijeme, tako se osjećam.
[SPOILER] Ja ne mogu da vjerujem šta sam gledao. Ovo nije Šerlok, ovo je limunada. Nisam možda ispratio, je li Zdravko Šotra scenarista?? Šta je ono, na šta su ličile neke scene. Ima ona kad umire Ajay, kako li, i nakon što su pucnji ispaljeni, ulazi dijete Karim Abdul Džabar s kafom?!?! Alo dijete, gdje ćeš u pucnjavu, jesi li blesavo, imaš li ti roditelje?? Vjerovatno nemaš. Zaplet ove epizode mi je tako nezanimljiv bio, sve sam čekao nešto a dobio sam skoro ništa. A tek s Merinom pogibijom, njih šestanestoro onamo i ona koja je brža od metka. I koji klinac se Džon ljuti na Šerloka, za ovaj rasplet on nije kriv. Nestalo je i hemije među glumcima, mlako je sve bilo. Loše urađena epizoda, da sam izgubio volju za ovim preostalim. [/SPOILER]
Designated Survivor se moze gledat. Nije preduboka prica ali drzi paznju cijela sezona.
Fortitude dosta interesantna ovih 5-6 epizoda.
Sent from my SM-A510F using Cafe Del Montenegro mobile app
Počela nova sezona IASiP ako je nekome promaklo.
Poceh deadwood, svidja mi se![]()
Iskljucenje mozga samo osta.
Dobro, definitivno nije mjesto za ovu priču, samo bih podsjetio da je poprilično dugo u svim serijama i filmovima svaki gej lik (ako ga je i bilo) bio ili karikatura ili totalni debil. Sad se malo autori trude da prikažu pozitivne primjere da bi malo tu priču vratili u normalu. Samo se čini kao potenciranje, što kažeš, jer se ranije nije ni moglo vidjeti išta od njih po serijama. Toliko na ovu temu.
pare pare... gay lobi ulaze puno da se prikazu kao normalni, sto svakako nisu i nikad nece biti
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Traped je neko gore preporucio. Evo odgledah 4 epizode u dahu jutros. Stvarno odlicna
My Job Is Top Secret. Even I Don't Know What I'm Doing.
Mogli bi završit' tu priču, pošto vidim kako se kreće.
One Ring to Rule them all...
Trapped vjerovatno...
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
nothing comes from violence and nothing ever could
My Job Is Top Secret. Even I Don't Know What I'm Doing.
Fortitude prebolesna. Vrijedi pogledati definitivno.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks