preporuka za dobar dorucak u Budvi?
Ko ima da jede, srecan je coek
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
nothing comes from violence and nothing ever could
preporuka za dobar dorucak u Budvi?
Good Food, malo poslije semafora za Kotor sa desne strane.
Skolijera bezgresna.
Inace za Bar da dodam, restoran Turist na pocetku setalista. Hrana prva liga, cijene pristojne.
Who let the dogs out
pazi....ne pričamo o pršuti suvoj...ne znam jesi li ikad imao prilike da jedeš pršutu koja je prilično debela i nema šansi da se dobro osuši (kad kažem debela,to znači da nije dobro ocijedjena kao ona pršuta koja se suva jede) i to je pršuta koja se ne jede osim pržena....a i to pržena je jako diskutabilno, jer, ta pršuta nije osoljena ni približno kao ova suva, svježa je, tek prosušena kad se izreže i bukvalno se u tiganj zagrije ulje, pa se na vrelo ulje stavi pršuta i manje od minuta sa jedne i manje od minuta sa druge strane! I to je to....nije slana, ja vidim da ni ti ni Djuzla nijeste probali ovo o čemu ja pričam, jer Djuzla pominje da je preslano a onda pominje prženu slaninu...ovo je mnogo manje slano od slanine...naravno, ukoliko en voliš ukus pržene pršute, to je ok, ali slanoća nije argument jer ovdje se ne radi o slanoj pršuti
Ova pršuta koju kupujemo po našim radnjama je pripremljena za sušenje i konzumaciju i ona je jako slana kad se prži tj mnogo je slanija dok se prži nego kad je svježa, ali to jednostavno nije ta pršuta, nema veze sa ovom. Moji su na selo uvijek sušili tako pršutu jer ovdje kod nas ne može baš da se osuši ka na Njeguše...nijesam to pojela godinama, nažalost
EDIT- aj mi preporučite neki restoran da famelju povdem na ručak onako lijepo dje je preukusno?
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Koliko para si spremna za izdvojiti?
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Posjetih preksinoc Apetit u centar, preko puta fonda Pio onamo, od Kalimera 30 metara...
Fino casti mi, uredno, ukusno i bas jeftino. Ako tako nastave da rade nema zime za njih...
Sent from my GT-I9300 using Cafe Del Montenegro mobile app
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Old London Pub u BG, prste da poližeš
Čini se da ih je malo ali su tako ljute i kalorične da sam se pošteno urnisa'
Sent From My Samsung S7 using Tapatalk
A dje malo crni sineVidji koliki je pljat
My Job Is Top Secret. Even I Don't Know What I'm Doing.
Skadar vila Bekteshi.
Vrh hrana za male pare
Ova prva slika je slikana poslije pojedenog pola mesa. Dakle duplo vise mesa dodje u porciji nego na slici, preciznije 4 snicle.
Sent from my EVA-L09 using Cafe Del Montenegro mobile app
Last edited by kimmi; 03-01-17 at 19:35.
Neki fensi kafic na vrh zgrade preko puta hotela Europa u Skadru. Meridian se zove. Pogled vrh a sredjen ala grand parada sa sve zlatnim liftom kojim se penjes do kafica.
Ali zato kolaci......
Dvije kafe I dva kolaca (na slici) nesto oko 4.5 eura. To je valjda najskuplje mjesto u Skadar.
Kolaci se zovu pregrdno, Dejvis I Ljupa, al su preukusni.
Sent from my EVA-L09 using Cafe Del Montenegro mobile app
Nevjerovatno jbt, kod nas ćeš na jačim lokacijama to platit 10-12e
Nevjerovatno je što su kod nas cijene u krv...
#fakenews
Nevjerovatno je da kod nas plaćaju tu cijenu...
Poslato sa sjajne pisaće mašine Edge x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Nevjerovatno je kako bih ja opuva i one snicle i Dejvisa i Ljupu...
Dobro jedete krmci za ove praznikemoracu odgovorit na ove napade
Pa vala ne pitam za cijenu, (ima se može se :lolblue: ) ali nemoj mi sad Hilton varijantu...neću ni neko fenski mjesto gdje na tanjir dobiješ dva zrna pasulja, jedno dva lista rukole, jedan cvijet nevena i list peršuna sve to preko neke paste u raznim bojama, ono tri četiri špagetenego nedje da se najedemo lijepo imam dva momka koja mogu mašala dobro pojest
![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Podjete do cetinja, ako snijeg stane, kod kola. Mislim da bi to bio pun pogodak!
3.5e je ova porcija, uništio sam se. Preukusan burger, kad uporedim sa Factory-em našim i sličnim plače mi se.
pa ovo kao. jeftino??? ovo sra. e ne vrijedi 1.8eur.. 1 jaje, jedno smece mesno, jedan cijeli krompir??? kako postavljas klip asociras da je povoljno, ovo je too much jedno pa duplo iznad realne cijene gdje kafana ili sta vec zaradjuje
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Last edited by milann1971; 04-01-17 at 15:58.
Ada čuš, u Krunu i Gurman ima jeftinije to 100%
Dje je slikano ovo @Bitrate?
Sto je ova placenta ispodjajeta?
Galaxy, Galaktika tako nešto u BG na Vračaru, pođoh po preporuci, baš prva liga. Pravi burger.
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks