Koji je to model Mercedesa? CLA?
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Koji je to model Mercedesa? CLA?
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Esel.
Vozi sleperku (klip na fb) ne znam je li kod nas nedje na sjever - prati a6 u brzu traku i pretice sve zivo puni sa sleperkom a snijeg okolo.
Sa srecom bijede, pa u novoj da jebete ka bizbi!
Mogu se kladit da ni sinoc nije jebo
TAKUMI
pozz
p9lite
Radza ne znam jesi setao jutros na Zhb. Od moje kuce do SOA-e, 15 auta, prespajaju, nece da upale, presisala ahhahahahah iskidao sam se
One Ring to Rule them all...
jutros u 11 sam stiga...ne znam vala danas je ljeto odje
p9lite
Danas prelijep dan, zato sinoć -20... Cijelo sam jutro prespajao ljude
Sent from my Lenovo P70-A using Cafe Del Montenegro mobile app
A jbga dolaziš na -20 bez aditiva sa 5god starim akumulatorom, auto parkirano na ledinu...
A onda ne znaju ljudi da upale. Moram par puta grijač da se ukrase i ugasi pa onda držiš malo duže. Ovi južnjaci navikli na pola ključa
Sent from my Lenovo P70-A using Cafe Del Montenegro mobile app
ja sam juce krenuo na zabljak, i stao na pumpu da sioam gorivo i pali mi se na displeju upozorenje da upalim auto jer je akumulator slab...
narednih 20km sam vozio sa upozorenjem da se akumulator puni.... a taman sam prije neki dan komentarisao kako traje punih 5 godina...
evo juce i sinoc i danas citavi dan pali bez greske...a u 7 sati jw juce bilo -16....
ali zato sorenta nema sanse da upalimo evo drugi dan...sve na sunce stoji, ali nece pa nece...
jedino ako imas kakav kalorifer ili neki fen za plastiku ili tako nesto da upalim ispod kola...da ugrije
nemam, ali uzmes obicnu grijalicu na izduvavanje i ubacis ako je do toga.
Meni je pomagalo ranije kad mi je gorivo smrzavalo da filter goriva prelivam vrelom vodom. Ako imas cime izvadi filter goriva, unesi ga u kucu pola sata, a onda podgrij malo dizela u dzevu od kave i ubacis zajedno sa filterom
nemam nista na izduvavnje... to mi problem...![]()
a sipao sam vodu preko filtera...ali nista...
Ovaj M ga jede za doručak, ali nešto ne bih previše razmišljao kojeg ću.
Pa ima 100 konja vise.
TAKUMI
Golf 2 1,6 dizel
0-100 km/h
8 sec
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks