Ne znam je li to samo kod mene, ali nakon ovog posljednjeg apdejta, baterija mi se brže troši
Ne znam je li to samo kod mene, ali nakon ovog posljednjeg apdejta, baterija mi se brže troši
this time next year...
Max SOT na Redmi Note 2 posle skoro godinu dana koriscenja mi je 5h 20min (rez. od prije koju nedelju).
Pobrisite smece sa tel, sredite podesenja, racionalno paljenje/gasenje mobilnog interneta, 2g 3g 4g band podesenja, osvetljenje itd i trajace baterija. Za sve ima tutorijala na netu.
Meni je taj SOT uz viber, reddit, firefox, quora, youtube.
p.s.
SOT - screen on time, tj vrijeme aktivnog koriscenja tel tokom kojeg je ekran upaljen.
Meni na Redmi Note 3 Pro SOT oko 4h i 30min.
Non stop uključen prenos podataka i WiFi+ korišćenje drugih aplikacija i sl.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Malo je to brate
Trebalo bi minimum SOT 8 sati da izdrzi
Ja sam uzeo Redmi note 3 pro verziju 2/16 sredinom juna,znaci evo pola godine ga koristim,prosjek mi je 9-10 sati SOT,stalno upaljen wifi,prenos podataka manje koristim u zadnje vrijeme
Rijetko kad mi se desilo da mi traje manje od 8 sati SOT (mozda 2-3 puta u ovih pola godine kad se nesto bio pregrijao,nepoznat uzrok) i kad je upaljeno sve zivo,prenos podataka,youtube itd.
Meni ne može, jednom sam uspio oko 5h i 30min.
Obično baterija izdrži malo više od 24h.
Moj je 3/32 gb.
Meni traje 6 sati minimum pa šta god da radim s njim. Garant koristiš nešto od softvera što guta u pozadini.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
E meni jedva izdura dan, mada stvarno ne pazim. Note 3
this time next year...
Provjeri šta je. Ja i kad isključim sve optimizacije imam 7 sati SOT.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Na Mi4 imam 5, 6 SOT a ne vi na Redmi...
Ja kupio doogee, neki, ne znam ni ja koji, da ne gledam postavke sada. Uglavnom dual sim je. Nakon pola sata prolupo mob. Vratio ga, dobio novi. Evo vec nekoliko mjeseci fercera. Koliko para toliko muzike. Giga rama, osam memorije. Zadovoljan. Cetverojezgreni procesor sa 1.3 radnim taktom. Na poslu neki dan dobio samsung j5. Ali sa jednim sim utorom. Ne mislim mjenjati doogee sa samsungom da ne moram nosati dva mobitela. Dovoljno je dobar da posluzi svrsi.
"Nisam pocinio nikakav zlocin. Samo nisam uspio postupiti u skladu sa zakonom."
Xiaomi 3x ili Xiaomi 4. Koji je bolji kamera je bitna ide kao poklon zenskoj osobi?
Sent from my Mi-4c using Cafe Del Montenegro mobile app
ja gledam za zensku osobu mozda da porucim meizu m5 note...
cini mi se da je slicna cijena, ali je meizu makar za moj ukus ljepse uradjen, ima bolji displej i 3giga rama...
Mene je izbor se sve samo na ova dva,kao sto rekoh uzvicnik je na kameru
Sent from my Mi-4c using Cafe Del Montenegro mobile app
Ima li neko iskustva sa Cubot telefonima?
Gledao sam Cubot Note S. Nije loš uređaj, ali ima ružne ivice ekrana, nekako previše onog crnog. Teško se i maske nalaze za njega.
Je li bolje uzeti Mi5 Pro ili Mi5s?
Su kakav fukarluk.
Sent from my iPhone using Tapatalk
www.jaredic.com
˙˙pǝlloɹ sɹǝsnoɹʇ ʎɯ ɟo sɯoʇʇoq ǝɥʇ ǝɹɐʍ plnoɥs ı 'plo ʍoɹƃ ı 'plo ʍoɹƃ ı
Top One na Ali se ugasio,cetiri-pet telefona kupio kod njih pouzdan i brz bio za trgovinu, momak iz srbije saradjivao sa njima bilo kakav problem se brzo resavao preko njega, uvijek bilo nekih pokloncica i snizenja...
Dje se kod nas moze kupiti nesto od ovih kineskih telefona po normalnoj cijeni?
Sve poskupljuje samo je covjek sve jeftiniji...
Ko ce ga njima znati, vjerovatno smo na slicna mjesta citali mada ja ne vjerujem u onu pricu o 1000 komada MI5s po 37e...
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks