Poklon Francuska
Swanse X2
Ingolstadt 2
Koln X2 & GG
Leicester 2 i T2 2+
Las Palmas 1
kv 24
3:3 mi je posta' najmrzniji rezultat zbog namještanja. Trpajte uživo Everton sl. go. Daće ga ovih 5-6 minuta.
Ok, pokuša' sam![]()
Last edited by Ser Bronn; 10-12-16 at 14:22.
Poklon Francuska
Prvi put Lajpciga na tiket i sta se desava...![]()
Sve ih forsira' kontra, više kola i sad na njih stavih pobjedu i eto.
Dortmund ispostovat 3,40 kv. i Zvezda 5+ 5 kv
Ako Leipzig nije bila neka namestaljka neka mi vise u zivotu ne prodje nijedan tiket. Dobiju 7 utakmica zaredom, 3 gola daju jednom Leverkusenu koji igra osminu finala LS na njihovom terenu i sada izgube bez da su postigli gol iz cini mi se jedinog suta u okvir gola. Gledao sam zadnjih pola sata i tek pred sam samcijat kraj su malo zapnuli a onaj idiotski Svedjanin na 5 metara sutne loptu pored gola. Ili ih je pustio ovaj trener Leipziga zato sto ovima trebaju bodovi (ove je trenirao prosle sezone) ili je BL stvarno privatizovana i ne sme je niko osvajati sem Bayerna. A sve drugo naravno dolazi realno i ovi bilmezi nisu mogli ni za X2 da me ispostuju.
Ео ме на високи кафе-положај.
Квоте у руке,хемиска међу зубе.
Захебан.
На све спреман.
Свакој свецкој лиги наредан.
Пажљиво ве ослушкујем...
je li moguce da raspali volcano nema bonuse kad se igra preko sajta majku li im lopovsku
E ne znam kako mi se ovo desi na bet365.
Ja vec odabrah tri para (Rumunija, Holandija i Norveska) pa onda uplatih 5e na racun i uplatih tiket, ja to i ne provjeravah dokle Rumunija ne dobi tijesno jedan razlike, posle toga ulazim na bet365 i gledam i veli singl Holandija, ja mislio neki bag te rifresujem - kad ono nije bag...Te ja tako umjesto 50e dobih 10e... Kakav sam naler, a i dalje ne shvatam kako se to desilo...
Sent from my LG-H818 using Tapatalk
Sjutra ozivljavamo topic, ocekujem vas oko podne da gasimo LOB.
Jel ovo za plakat
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Ja danas padam Vikombe i Gilingem 1+pp za 100e... na obje utakmice ponistili po gol u 1.pol .... malercina pih
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
AAAhhhahhaah a tuge ove.. Cekam Denver za isplatu vode 6 razlike na min do kraja, maloumni Jokic pravi dva maloumna faula i jos maloumniji trener dobije tehnicku i kako ja da dobijem ?! Kakvi bogalji
E'o malo komedije od sinoc
![]()
Sta mi uradi gobert nocas, 12,5 granica, na 20 sek ima dva slobodna i ON OBA PROMASUJE... I osta na 12... Ne mogu, ne mogu
Tu es mon héro!
San Antonio 1-1 haaaah, dobise likovi 20 razlike, dobise 1/4 ali ka zainat puknu 10 razlike 2/4.
Sent from my LG-H818 using Tapatalk
Njuka 4+
Partizan 2
Indiana 1
NY A2
Denver H1
Jokic prebacuje veceras, granica 14,5
Citavi zivot mastam da uzmem 100 hiljada, ali za sada moracu da se zadovoljit nizim kriterjumima.
![]()
Leyton Orient 3+ drugo poluvrijeme. Da probam usestostruciti dobitak od sinoc.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks