Kako je to proslo, a da nisi imao para? Kako mislis da te cekaju? Placanje i porudzbina idu odmah.
@djordje
https://www.shipito.com/en/help/locations
Sent from my iPhone using Tapatalk
Koja bi ono najbolja tj najeftinija opcija da stavim adreesu na shipito ??
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Kako je to proslo, a da nisi imao para? Kako mislis da te cekaju? Placanje i porudzbina idu odmah.
@djordje
https://www.shipito.com/en/help/locations
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Zato što Amazon ne autorizuje karticu istog trenutka kad napraviš order, nego nakon dan-dva, nakon što pošalje proizvod... Makar je tako bilo kad sam poslednji put poručivao...
Obrati se njihovom live supportu, veoma su profesionalni, za sva pitanja koja imaš...
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
ja to prvi put cujem...obicno ide rezervacija iste sekunde kad platis...
Za koliko obično stiže porudžbina sa Sportsdirecta i donosi li poštar na kućnu adresu ? Ja naručih par stvari ali evo od juče popodne do sad stoji processing i dalje.
Moj kum je narucivao proslu srijedu, sjutra ce mu donijeti, samo sto je njemu putanja posiljke bila nenormalna (da, donose na kucnu adresu za 5e)... Samo da stich-ujem fotke pa postavljam...
Malo su razlicito cropovane ali pogledajte ovo...
Nashetala se posiljka ka i po jedna...
Last edited by Ben Dover; 27-12-16 at 18:37.
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
E junački se našetala, dobro je sve stiglo na kraju![]()
Ja poručih dva paketića iz USA. Obadva izašla 5 decembra otuda,jedan stigao posle 10tak dana a drugom ni traga ni glasa otud. Od istog prodavca. U pošti kažu da su se neđe razdvojili i da čekam.
Ja naručih u nedjelju na SD ovo sa besplatnom dostavom ali još ne dobih ni tracking. Mada mi ništa nije ni hitno, čisto naručih zbog free dostave, a ionako nijesam tu prije 9og. Moguće da im je gužva a i neradni Božić bio.
Mislim da je totalno irelevantno da li si čuo za to ili nisi... Tako je makar ranije funkcionisalo kada sam kupovao CD-ove i knjige direktno od Amazona... Ne znam da li je isti princip i kod njihovih "pod-prodavaca"... Uglavnom, kreira se prvo order, a naplata ide za dan-dva kad potvrde da imaju stvari na lageru i da će ih poslati... Takođe neki sajtovi (poput fc-moto.de) prvo rade preautorizaciju (kao i hoteli/rent-a-car, itd)
pa nakon što pošalju stvari šalju realizaciju kroz kliring... Pozdrav
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Evo da ti odmah kazem da je relevantno,i da to sto pises makar za amazon NIJE TACNO. Ako ne vjerujes, imas live chat kod njih pa pitaj. Ide rezervacija odmah, a sredstva se povlace nakon provjere stanja.
poz
p.s. predautorizacija=rezervacija. ne mogu se rezervisati sredstva koja nemas.
Last edited by smfilip; 28-12-16 at 18:14.
Oce li vise ovo maajku mu?
RS800795223CN
Ovo za SD i procijenjeni datum pritizanja posiljke - u posljednje vrijeme datum koji prikazu prilikom kupovine kao procijenjeni, uvijek je mnogo kasnije nego sto zaista bude... Roba bude isporucena komad prije toga i bude mjerodavan onaj datum koji se prikaze u tracking detaljima...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Meni nesto stiglo 25. u postu i zvao ih danas vele tolika im je gužva da će im trebat cio januar da proslijede sve dje treba i dostave lol
Nesto ranije nesto kasnije pa se sad pazite i idite tako ako znate da je stiglo.
Sent from my D6503 using Tapatalk
rm -rf /
kolika je vjerovatnoca za ovo :
Saturday, December 24, 2016
1 Shipment information received i to je sve, 5 dana ne mrda
Location Time Pieces LEEDS - UK 00:00
... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...
Courier: FLYT
Moze li se ovo pratiti na postacg ..."predugacki broj" za pracenje...
(nečitko)
Za 4PX se slažem u potpunosti.
Sa Flyt se nisam još susretao.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
računaj da su još goriDo sad 2 porudžbine, prva nije nikad ni stigla, druga poslije 2 mjeseca skoro.
Ovu treću eo još čekam, a 4px već stigao
(nečitko)
SD poslao porudzbinu od 25.
@montenegrina strpi se dok spakuju
Inace imaju prodavnicu u BTC u Ljubljani
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Sale, evo je u Budimpeštu haha. Teško da će danas stići. Ko zna kad carina radi, tako da se ne nadam prije 9. januara. Mada nije mi hitno
Carina radi 3,4,5 normalno ali koliko ce se njima radit to je pitanje☺
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks