A što čine Nikšićani jbt, jeli tolika frka do Podgorice stić što prije...
Podgorička policija juče je oduzela vozačku dozvolu Nikšićaninu S.V. (51) , protiv koga je takođe podnijela prekršajnu prijavu jer je vozio 195 km/h van naseljenog mjesta.
Policija je na putnom pravcu Podgorica – Nikšić, u mjestu Drenoštica, oko 10 časova video kamerom iz službenog vozila snimila “Mercedes“, nikšićkih registarskih oznaka, koji se kretao velikom brzinom.
On se kretao 195 km/h tamo gdje je ograničenje 80.
“Od vozača je oduzeta vozačka dozvola, a Sudu za prekršaje je protiv njega podnijeta prekršajna prijava”, saopšteno je iz UP.
Treći uhvaćeni “Šumaher” za 15 dana
Ovo je treći ovakav prekršaj koji je saobraćajna policija zabilježila i sankcionisala u proteklih petnaestak dana.
Naime, Z.Đ. iz Nikšića je, 13. decembra na putnom pravcu Podgorica – Danilovgrad, u mjestu Mareza, upravljao vozilom “Mini Cooper“ brzinom od 191 km/h, iako je ograničenje kretanja vozila u tom mjestu 80 km/h.
Prethodno je V.P. iz Bara, 9. decembra na putnom pravcu Podgorica – Bar, u mjestu Goričani, upravljao vozilom “VW Gof II“ brzinom od 170 km/h, iako je ograničenje kretanja vozila u tom mjestu 70 km/h.
Od oba vozaća je oduzeta vozačka dozvola i podnijeta prekršajna prijava.
Bezbjednost saobraćaja na putevima, pokazale su analize, u najvećoj mjeri zavisi od ponašanja vozača odnosno poštovanja saobraćajnih propisa.
“Policija će nastaviti sa pojačanim aktivnostima i tokom novogodišnjih i božićnih praznika. Upućujemo apel vozačima da poštuju saobraćajne propise i da se u saobraćaju ponašaju odgovorno i shodno zakonu. Saobraćajna policija će nastaviti sa preventivnim i represivnim aktivnostima kako bi se preventivno djelovalo na najteže posljedice koje ovakvi prekršaji mogu da prouzrokuju”, poručuju u UP.
A što čine Nikšićani jbt, jeli tolika frka do Podgorice stić što prije...
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Bolan brato, ovom da je bila frka, ne bi ga ni u'vatili...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Da li su vam stizale i da li ste plaćali kazne parking servisa Beograd?
TT
Slicno pitanje imam i ja. Stizu li kazne iz Njemacke jer me slikao radar u tudje auto ali su oni dali moje podatke jer sam ja napravio prekrsaj, s pricom da to nikad nece stici u Cg?
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Iz BG stižu preko neke agencije, i još se plaća u ino banku... Kazna je 40ak€ + 20 € usluga ino banke
TT
Komunalna kazna 20e. Podjes podignes napise ti uplatnicu na 2/3. Onda podjes u mup oni tamo ne znaju je li treba 2/3 ili ti pokusavas da iz zeznes. Onda potvrda iz komunalne , pa ta potvrda ne valja pa pravi novu... znaci fantazije
f6
Ne morate te iz BGa placat jer vam u CG ne mogu ništa, e sad ako opet idete sa tim autom tamo mozda se desi pauk da dodje za njega. Bas sam pitao onog lika što piše kazne kako ide i veli on ne vidi na uređaj prethodne kazne i to ali njima u sistem u centralu odma dodje, e tako mogu onda poslat pauka ili ono na točak da vam postave ali još ne vidjeh to.
Mene vise zanima ko toj privatnoj firmi u CG daje podatke o vlasništvu vozila preko samo tablica.
Sent from my D6503 using Tapatalk
rm -rf /
Saobraćajna policija privremeno je isključila iz saobraćaja i procesuirali mladog vozača koji je vozilom "VW Golf VII" vozio*brzinom od 172 km/h, na putu*Podgorica-Nikšić, u mjestu Drenoštica, gdje je ograničenje brzine kretanja vozila 80 km/h., saopšteno je iz Uprave policije.
U saopštenju se dodaje da je inače najveća dozvoljena brzina, shodno odredbama člana 37a Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima, za vozila kojima upravljaju mladi vozači i vozači početnici ograničena na 70 km/h, bez obzira na ograničenja brzine kretanja vozila na putu.
"Saobraćajna policija je u mjestu Drenoštica, 28. decembra ove*godine oko 21,10 časova video kamerom iz službenog vozila snimila putničko motorno vozilo "VW Golf VII", koje se kretalo velikom brzinom. Policajci*su pratili ovo vozilo, snimili počinjeni prekršaj, sustigli vozilo i privremeno isključili iz saobraćaja vozača S.V. (18) iz Nikšića, zbog počinjenog prekršaja iz čl. 318 st. 1 t. 1 u vezi člana 36, 37 i 38 Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima – prekoračenje dozvoljene brzine kretanja vozilom van naseljenog mjesta", navodi se u saopštenju Uprave policije.
dio teksta sa www.vijesti.me
Sent from my Motorola 8400
Htio lik da isproba malo Golfa 7, da vidi šta može.![]()
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Kladim se da je to dijete išlo 100-110 a da su oni klošari došli u branik i kad ih je vidio prepao se i po gasu. Ili se nije prepa no se ćera sa njima, nebitno, opet su krivi drotovi.
Sent From My Samsung S7 using Tapatalk
Za ovakve prekršaje treba uvest batine, ali obavezno na licu mjesta, a ne u stanicu.
Pa dako bi se neko osvijestio kad vidimo da pendreče po ulici.
Vazda je bilo, lakše ućerat metar u prkno no cenat u glavu.
Sent from my GT-I9300 using Cafe Del Montenegro mobile app
I da se obavijesti javnost, jel ovo neko takmičenje među nikšićanima ko će više ufatit do Podgorice?
Sent from my GT-I9300 using Cafe Del Montenegro mobile app
Slaganje kockica... I jedan moj fiktivni scenario:
Ne prodje 10 dana u CG bez neke pucnjave, bombanja ili drugog oblika obracuna kriminalnih frakcija. U Kotoru su prosle godine snajperom gadjali arhitektu jer je imao slicno vozilo kao "lice koje je bilo meta".
Jedan prosjecan covjek vozi 80km/h, pogleda u retrovizor... S 180km/h mu ukochi presretac u branik...
Otkud on zna ko je za volanom vozila kad nije obiljezeno... Ako umije da ga cera, izupirat ce malo auto "za svaki slucaj"...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zato ja vozim rijetko auto![]()
TAKUMI
Ja vozim motor s puskom preko ramena, i niko me ne dira.
Oce li mi ko objasnit smijem li onamo kad izlazim sa pumpe Petrol kod Autobuske stanice, ufatit polukruzno na prvo ono skretanje? Mada stoji znak onamo zabranjeno skretanje ulijevo. Ali ono coek skrene desno 3 metra pa ufati polukruzno lijevo.
i ja se kladim da je to derlo islo 190 no su ga ufatili na 172. prvo mu treba rebnut jedno 500e kazne pa oduzet vozacku 3 godine najmanje. pa da vidis kako ce da vozi 80 ako pise 80. ili za njega 70. poslije kad se zakuca u nekog nesrecnika ni krivog ni duznog, onda kuku lele greote i sl.
Do koliko god vazi to za 70kmh?
There are currently 8 users browsing this thread. (1 members and 7 guests)
Bookmarks