Page 32 of 88 FirstFirst ... 222829303132333435364282 ... LastLast
Results 776 to 800 of 2177

Thread: Primjedbe na rad moderacije

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Nihile, to nije istina da sam izbrisao tvoj odgovor a njegovu uvredu ostavio sto se vidi i iz linka koji si stavio. Na toj temi ima masa izbrisanih postova (uglavnom tvojih i Nikolakija gdje se uzajamno cascavate) a to zaista nijesam vidio kao ni tvoje pisanje da to izbrisem jer ce biti....Da si ti umjesto toga pisanja stisnuo samo na onaj trougao bilo bi dovoljno.
    Sad izbrisani postovi istih aktera su iz istog razloga sto nemaju nikakve veze sa temom a razgovore nastavite na PM

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    Nihile, to nije istina da sam izbrisao tvoj odgovor a njegovu uvredu ostavio sto se vidi i iz linka koji si stavio. Na toj temi ima masa izbrisanih postova (uglavnom tvojih i Nikolakija gdje se uzajamno cascavate) a to zaista nijesam vidio kao ni tvoje pisanje da to izbrisem jer ce biti....Da si ti umjesto toga pisanja stisnuo samo na onaj trougao bilo bi dovoljno.
    Sad izbrisani postovi istih aktera su iz istog razloga sto nemaju nikakve veze sa temom a razgovore nastavite na PM
    Bio je jedan moj post poslije onoga njegovog kojeg si editovao. Njemu si editovao uvredu, a meni obrisao citav post. Kada sam vidio da intervenises prestao sam da vracam uvrede i pozvao te da obrises i njegovu zadnju uvredu. Sada je to ok, obrisao si. ... Sto se tice vrijedjanja u tom topicu vise ih nije bilo nego kratke poruke u kojoj ismijavamo Milov neozbiljan poziv opoziciji da udju u vladu i podijele odgovornost. Inace, ja nigdje ne zapocinjem vrijedjanje forumasa, ali ako me neko na javno vrijedja bice mu vraceno. Upravo moderatori to mogu da sprijece svojim dosljednim brisanjem i sankcionisanjem onih koji krse to elementarno pravilo pristojnosti.
    *O svemu je govorio, bio je u stanju da kaze sve, pa i najmucnije, sve se moglo reci, sve pokazati, o svemu pricati.*
    (H. Hese, Sidarta)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Nema potrebe za uzvracanjem uvreda jer je dovoljno stisnuti onaj trougao i li napisati PM i tada ga moderator ne moze preskociti. Ovako se desava jer niko nije u stanju biti 24 sata na forumu i isledjivati ko je poceo .....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

nihil, banovan si jer je prije toga par puta receno da se batali sa politikom, isto tako si na sport poceo sa politikom, ne znam sto si se pronasao, samo sam naveo ljude koji najcesce postuju na buducnost, sto se tice uvreda, ako te neko uvrijedi ti prijavi pa ce taj snosit sankcije za te uvrede, i koliko mi se cini i ti se nekad nasalis tako da mozemo i mi moderatori/admini
    sledeci put kad te neko uvrijedi fino pm i zavrsi se, jer ja na ovaj dio foruma zalazim cesto jedino kad su izbori, jer se tada i najvise vrijedja i slicno, tako da sto mi promakne slobodno prijavi!

berankrash69 najbolje da ces mi ti odredjivat jel neko zasluzio ban ili ne!
    jesam uzeo sam ga na zub sto ne postuje pravila, i ne njega nego svakoga
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

nihil svakako ponavlja vec prezvakana zapazanja mnogih a kritike i cinjenice na racun rada moderatora harija administratori nikad nisu uzimali za fakat.... hari je svakako najpokvareniji lik medju moderatorima koji ima lako uocljiv zadatak, eliminisanje svih onih koji ne simpatisu vlast u cg.... motivi su jasni, metodi vec nebrojeno puta ponavljani, pa cak i brisanje kritika na njegov racun.....ocigledno je da nesto ne stima na ovom forumu ili da didi kao admin ili goran kao admin ne smiju harija da maknu sa "funkcije" iako se vecina ucesnika ovog foruma zalila na njegov rad(ako se to moze nazvati poslom, mozda i jeste)....pa da zakljucimo, hari je brat, blizak prijatelj nekoga admina?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Hari je brat od tetke Didijevog brata od ujaka, a sestric Goranovog tetka. Nema shanse da ikakva zalba na njegov rachun bude primljena a da se ne shvati na lichno i Didiju i Goranu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

idi malo prosetaj lady, svakako je pametnije i zdravije nego 24 sata visiti na forumu o politici(samo ovom od svih ostalih) i prezati dal ce ko mila da pomene da bi ti dobila napade histerije, vrijedjanja i ispoljavanja republikanske uzvisene zle retorike.....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

da sam admin a rodjeni brat moderator i da se svi zale na njega odma bi ga skinuo sa funkcije jer neke stvari treba da se postuju. mene porodicne veze ne interesuju znaju se pravila izvoli postuj ih, ako neces vrati se odakle si doso. ima drugih odgovornijih koji bi mogli obavljati tu funkciju.

ako je tacno to sto kaze LadyDaytona onda admini:monkey: ne rade svoj posao profesionalno:burp:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

hahahahaaaaaaa
    Ok.. da rezimiramo. Da bi znao koliko sam tu morash voditi stalker evidenciju... Napade histerije da vidish tj. dozivish, morash biti ili vanredno nadaren trecim okom ili ...(...hm...)...Republikanci su moja partija a ovo sto vidjeh gore ..ti si nesto komentarisao, ali mi bijashe smijeshan tvoj zakljuchak. Trece oko zakazalo kad je Hari u pitanju?
    p.s. Predator, tako mi Djeda Milete, Medolina i PZP...jes istina. hahahahaaaaaaaaa

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

tako je, lako se sve to vidi kada se kreces bezvodnim mjestima...... promijeni malo marsutu, ima ljepsih foruma, zdravijih, popij sa izvora zive vode jer covjeka pogani ono sto iz njega izlazi, tako je pisano zar ne? zar ti se ne smuci ponekad sto zanjes prezir svaki dan?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

pheni, kad ti budesh neki faktor u mom zivotu, tad cu te poslushati. Do tad... gledaj svoja posla, ako ih imash, osim sto stalkerishesh gde sam, ko je Hari i slichno?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Cool

Quote Originally Posted by phenomenon View Post
    nihil svakako ponavlja vec prezvakana zapazanja mnogih a kritike i cinjenice na racun rada moderatora harija administratori nikad nisu uzimali za fakat.... hari je svakako najpokvareniji lik medju moderatorima koji ima lako uocljiv zadatak, eliminisanje svih onih koji ne simpatisu vlast u cg.... motivi su jasni, metodi vec nebrojeno puta ponavljani, pa cak i brisanje kritika na njegov racun.....ocigledno je da nesto ne stima na ovom forumu ili da didi kao admin ili goran kao admin ne smiju harija da maknu sa "funkcije" iako se vecina ucesnika ovog foruma zalila na njegov rad(ako se to moze nazvati poslom, mozda i jeste)....pa da zakljucimo, hari je brat, blizak prijatelj nekoga admina?
    Ovo je tvoja izjava na sportu generalno

Quote Originally Posted by phenomenon
    ne mogu da vjerujem da amerikanci gadni nisu htjeli da prisustvuju dodjeli medalja i proglasenju pobjednika, stvarno bolesna nacija......e viva bin laden
    bez ovog gadni je moglo i bolesna nacija je moglo i bez ovog viva je moglo i post bi bio normalan, ovako je šovinističko uvredljiv i potiče terorizam.

Quote Originally Posted by phenomenon
    poslusaj phenomenona, ako ti taj iz tivta bude trazio 20 eura ti fino uzmi neku bezbol palicu pa mu tako isplati nemoj da te hvataju na fore kada nesto ne znas, ubacivanje kljuceva je prosta stvar, za vecinu risivera ti je potreban samo rs 232 kabal ili kako ga zovu nul modem, moras samo unutra pinove da prespojis a na googlu mozes sam to naci, potrebno je da ti neko kaze sajt na kojem brzo update-uju kljuceve za tvoj risiver, potreban ti je software "file sender" i samo necija dobra volja da ti to pojasni...tj da to sam vidis negdje, moj ti je savjet da ne dajes pare vec da zamolis nekoga
    Poticanje na zločin na forumu oglasi.

Morao bi samog sebe ponekad moderirat, možda.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

oooo on to znachi bash profesionalno obavlja posao drage 'savete'?
    simpatichno bash
    p.s. zeznuo i Beckovica

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

bas duhovita sujeta nema sto :mrgreen:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by funestis View Post
    Ovo je tvoja izjava na sportu generalno

bez ovog gadni je moglo i bolesna nacija je moglo i bez ovog viva je moglo i post bi bio normalan, ovako je šovinističko uvredljiv i potiče terorizam.

Poticanje na zločin na forumu oglasi.

Morao bi samog sebe ponekad moderirat, možda.
    he, to sa bezbolkom i bin ladenom je svakako bilo saljivo jer sadrzi i odgovarajuce smajlije uz to.... u svakom slucaju moram ti reci da je propao forum na kojem si ti moderator

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by phenomenon View Post
    he, to sa bezbolkom i bin ladenom je svakako bilo saljivo jer sadrzi i odgovarajuce smajlije uz to.... u svakom slucaju moram ti reci da je propao forum na kojem si ti moderator

Nauka nije nikad bila popularna širokoj publici već samo pojedincima i ta stalna postavka je uvijek tamo.

Moj prijatelju, proces sinteze adenozintrifosfata nije zanimljiv svakome. Šta ćeš.
    Last edited by funestis; 17-09-06 at 00:53. Reason: dodat zarez

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Milose, osjetljiva je neka nervoza kod tebe zadnjih dana pa pocinjes sa etiketiranjem ljudi, spamovanjem.... vjerujem da je to neka prolazna etapa
    Hari
    kad licno uvrijedim nekog forumasa ja cu da prestanem sa postovima i zauvijek odem sa foruma,
    ja polemisem sa stavovima ne sa ljudima,
    sad sto se odje ucesnici misle da uspjesno zastupaju DPS ,pa izlaze u javnost sa svojim imenom to je njihov prolem
    E sad o tvom komentaru
    Mislim da ti kao moderator mozes i trebas da budes samo filter,koji ce postove izbrisati ako vrijedjaju,pozivaju na sukobe,psuju itd
    koji su izvan pravila,

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Milose, ko koga zastupa imenom, ko prezimenom, ko i imenom i prezimenom i koju partiju....., nikog ne interesuje. Na forumu nece biti psovki, vrijedjanja i nema lijecenja sopstvenih frustracija bilo kakvog oblika, a to je sve pravilima ovog foruma. Ja sam vec rekao da si ti jedini ovdje priznao da je neki post opravdano izbrisan i zbog toga sam napisao da se nadam da je nervozno spamovanje "prolazna etapa".

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Hari, jesi li pitao gazda-Didija sto ti je odavde izbacio (cini mi se) prijatelja monitora?
    Ako jesi, sto ti je rekao, jel' ti pokazao njegova 'zlodjela': ono gdje Nikolakija naziva 'slinavcem' (valja pogledati i razmisliti zbog cega) i gdje se sali sa Daytonom (sto i ona ne spori)? Slazes li se ti s takvim izbacivanjem ljudi? Jel' to po nekom, sirem auditorijumu nepoznatom, forumskom PS-u, ili onako po necijem nahodjenju (narodski: kako je kome qrcu cejf)? Pitas li se ti Hari stogod tu, mozes li sto kome sugerisat, kazati, ili si samo postavljen da brises?
    Posto Didi, ocito, ne umije da cita i razumije sta ko pise (necu da vjerujem da izbaca ljude po necijem nalogu) mozes li mu ti, Hari, kazati da ne cini pravo, da pravi gluposti kojima samog sebe ruzno predstavlja?
    Mogao bi ti on jednoga dana, biti zahvalan na tome.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Postovani Index ne sporim da je Monitor moj prijatelj i toga se ne bi postidjeli ni u nekim tezim prilikama.
    Sto se tice toga sta se ja pitam, neciji nalog... moderator ne moze nikoga banovati ili skinuti ban. Moze jedino predloziti administratorima da to urade, a administratori to uvaziti ili ne. Nema nikakvih naloga i nema potrebe za necm takvim jer administrator moze uraditi vise od moderatora.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Moze li moderator barem iznijeti svoj stav o ovome ,ako moze , zamolio bih te, Hari , da to uradis, dakle slazes li se ti sa odlukom administratora ili ne....na forumu smo ,ljudi.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by INDEX View Post
    Moze li moderator barem iznijeti svoj stav o ovome ,ako moze , zamolio bih te, Hari , da to uradis, dakle slazes li se ti sa odlukom administratora ili ne....na forumu smo ,ljudi.
    moze hari da iznese stav i iznio ga je, al moja je potonja, ja necu dozvolit neke stvari na forumu, a to je vrijedjanje, tako da nema opravdanja da se neko naziva slinavac i da se nekome govori da nema mozga ili sl. a ti se ne moras kriti iza toga nick-a nego si mogao i sa svojega da pises (jedino ako nisi ti monitor)!
    i svako sledece pokrecanje price oko ovog slucaja ce biti brisano, jer mi ne pada napamet iznova da objasnjavam svakome sto i kako!
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

To sto je tvoja potonja,je i jedini razlog sto ,eto napisah par rijeci .....ali shvatices ti to ,znam : )
    Mada mi se jako dopada tvoja istancana DETEKTIVSKA intuicija da sam neko ko se krije iza ovoga nika.....
    P.S. nemoj se samobanovati ,molim te, nijesam se uvrijedio i ako si u krivu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

njakica, medena foto

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    Listi zbog cega se nesto brise imas napisanu kao prvu temu svakog foruma i bilo bi dobro da je ti procitas prije pocnes vrijedjati druge ucesnike diskusije, "trcati" za nekim forumasimai provocirati niskim komentarima, skretati sa osnovne postavljene teme.... i jos puno, puno stvari koje ces naci u tom pravliniku. Ne postoji bas nijedan razlog da bi se sagovornik vrijedjao, a to ko je normalan a ko nije ne ocjenjuje se na forumu vec u nekim specijalistickim ustanovama. Cak i da si vrhunski strucnjak iz te oblasti tome nije mjesto na ovom forumu. Kad primijetis da se neko tako obraca tebi a to se ne izbrise mocices pricati da se ne pridrzavam sopstvenih principa i pravila koji vaze bas za svagog forumasa ukljucujuci i moderatore i administratore.
    Najdrazi moderatoru,
    ako si vec uspjesno "eliminisao" sa ovog foruma guslare "srpske" provinijencije, koji nisu mogli sastaviti prostu recenicu bez neukusnog "srbovanja" - a cime se definitivno podigao nivo rasprava na forumu, mogao bi, vodjen istim licnim principima poceti sa slicnim guslarima, ali "crnogorske" provinijencije.

Time bi tvoja prica o pridrzavanju nekih principa bila mnogo uvjerljivija.
    Vecina ljudi je zla

Page 32 of 88 FirstFirst ... 222829303132333435364282 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)