e ovaj je top.
e ovaj je top.
Hi! I have found this ad on dubizzle. Have a look! http://tnydu.biz/DOuDHc
Fabia salji pare i da ga stavimo na brod put Cg![]()
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Ne radi mu link![]()
Eno ga chr u deltu. Fin, fuliran
f6
Ovaj ima mali motor. Poyyy
TAKUMI
Pa taman za nase trziste hahahah.. Da ga stavis na oglase tamo bilo bi pitanja "kol`ko trosi"![]()
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
IS samo 350. Poyyy
TAKUMI
Samo F, pozz.
Vidjeh cijenu GS F 130k e Slovenija....mislim da je 80k u USA. HAOS.
Vozio sam 2009 taj ISF sa celofanima na sjedišta tada, kakav je to grom od auta, x2, zavrsili su nedje na RKS, nisam znao sto me je snašlo kad poklopim papucicu... Ostavio je jaci utisak od svega drugog sto je proslo kroz Cg ka Alb i Ks...
Koliko kosta sad taj auto uopšte?
poslato s Jadrana
Polovni su oko 25000 americkih. Drze cijenu nevjerovatno jer samo toci i vozi a potpisuje ga Toshikatsu Kuroyanagi.
TAKUMI
Poyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yyyy
TAKUMI
C HR su pokazali u Delti prije možda nedelju - 10ak dana? Bačili su ga na OVS ulaz kao obično auto.
A danas ga svečano 'otkrili', lol. Sa sve Sergejem Ćetkovićem i miss-icom CG.
Što im je? Ko se pita oko tih stvari?
Onda, trebao je da se uzme jedan karavan novi, ja zakažem test vožnju preko sajta za avensis verso, kita. Niko nikad zvao nije.
Pitam ih na chat za lexus, djevojka mi traži broj i email. Ok, dam sve.
Sledeći dan me zove momak, kaže mi da oni bukvalno prevode sa sajta za sloveniju i da će mi poslati na email cijene, itd za Lexa CT....ništa. još ga je nazvao CT kao Cetinje.
Ja sam zakazao voznju novog Rava Hybrid, 2 puta. Nista.
TAKUMI
Ne znam za vas ali mene ovaj auto pali...
![]()
TAKUMI
Sprijeda izgleda ka da je ima udes
Futuristicki uzgleda a da je pojava jeste...
lijep.
Nabudzena Mazda 6, tako djeluje... Mada siguran sam da je sve to ljepse spakovano nego u Mazdi.
Djeluje mocno.
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks