Početak prvog klipa je zlato, veli tip "huliš na crkvu pa se posle čudi šta bi sa ćerkom, šta bi sa sinom" ahahahahahhahahha kakvo dno. Ali fino nekako priča, svileno, nasmije me lijepo.
I u drugom klipu, žali se kako ciganke izvlače pare od ljudi hahahhahahah o ironijeeeee hahahhaahhahah. A ne mogu.
Pored Rafaila SPC ima jos jednu zvijezdu - oca Joila
http://portalanalitika.me/clanak/157...jezda-you-tuba
Da, disciplina tijela i disciplina uma. Međutim šavasana na kraju yoge je meditacija, a zatim sledi opciono i mantranje. I to sve zajedno traje između 1:15 i 1:30. Ali ovo meditiranje je usmjereno na opuštanje i smirivanje tijela. Meni lično yoga bez tog dijela je nekako nedorečena. Slično je i u aikidou. Posle treninga sledi slaganje hakame što isto ima za cilj da se malo tijelo smiri. Po onome što je sveštenik rekao rekao bih da je sve to ubacio u isti koš. Na kraju šta narod zna u čemu je razlika.
Sent from my GSXR1000 @299
γνῶθι σαὐτόν
http://opozicionar.com/tekst-jovane-...kao-poljska/2/
Svaka joj cast. Citam i razmisljam da li bi smjela neka Crnogorka ovako nesto kod nas da napise? Da li bi hrabrosti imala da se uzjoguni kad bi drzava htjela da je kontrolise na taj nacin? Volio bih da mislim da bi, ali nisam siguran. Velika apatija vlada u ovoj drzavi u svim zivotnim segmentima.
Mnoge žene bi sve dale da mogu imat djecu a ova je spremna da pogine ako bi neko rekao da ne može abortirat !!! Još bi predpostavljam na taj način dobila alimentaciju jer bi "srećni" otac vjerovatno dobio obavezu da brine o tome iako možda nisu u braku i možda se posle toga nikad ne bi vidjeli !!! Zna se što je silovanje ali ovo mi djeluje potpuno OK iako je nesreća da država mora uredjivat stvari koje su smisao života !!!
deuscroix
Ne može ti država ili crkva određivat smisao života.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Šta ako se zabrani transplantacija organa? Isto da se ide u komšiluk?
Pitaj Joila.
Oduzimanje života? Oplođena jajna ćelija je život od dana začetka?
Last edited by NHM; 25-12-16 at 06:16.
Ja ovo nikako ne razumijem... Otac sam i nema ljepse stvari od roditeljstva. Ali niko nema pravo da odlucuje umjesto zene, mozda nije spremna da ima dijete, mozda dijete ima predispozicije da ima neko genetsko oboljenje ( za to se rade odredjeni testovi u toku trudnoce), mozda je maloljetnica, mozda je incest ili mozda jednostavno ne zeli da ima dijete...
Ne vidim ni jedan argument ZA abortus.
One Ring to Rule them all...
Mislim da zena nema pravo na abortus jedino u slucaju da sporazumno sa muskarcem naprave bebu pa da onda ona bez valjanog razloga zeli da odustane, tj da abortira. U svim drugim slucajevima zena ima puno pravo na abortus. I ne, ne smatram abortus ubistvom, kada se neko posluzi tim argumentom postane mi jasno da je toliko glup da sa njim ne vrijedi pricati na tu temu.
Ključna riječ je u svemu tome izraz - ČIŠĆENJE. Ljudi su smeće.
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
Porodicni prijatelj iz Hrvatske... Sin napravi dijete sa 16, i posto su od male roditelji vrlo religiozni odluce oni da ce mala da rodi i da se moraju uzeti...
Sad imaju 18 i 19 godina, i dijete od 3 godine... Sin radi i ne moze da studira jer mora da podize dijete... Mali izuzetan talenat bio za muziku, sve batalio...
Znaci zena treba SAMA da odluci sta ce i sta je najbolje za nju.
Recimo neka neozbiljna kres kombinacija, i cura ostane trudna slucajno ( bile bajate pilule, pukao kondom sta god) i sad taj tip kaze e ja bi to dijete - i onda ova zena mora da ga nosi u sebi 9 mjeseci, da ga rodi i da bude u STALNOM kontaktu sa ocem tog djeteta. Da ne kazem da se vrlo tesko udati poslije ako imas dijete ili raditi ili bilo sto...
Last edited by Gandalf_White; 25-12-16 at 00:16.
One Ring to Rule them all...
Dva misljenja sa kojima se tesko ne sloziti i daleko mi kuća od ovih fundamentalista antiabortus, trtoljanja da je abortus eugenika.... ali opet postoji neko "ali". Upravo situacija koju navodi Djed Djuro. Dvoje odraslih sasvin svjesno naprave dijete i onda ljepsa polovina odluci da to dijete neće. Naravno da se to ne moze sankcionistati nikakvim zakonima i nema sile koja moze natjerati zenu da rodi kad ona to neće, ali opet ostaje pitanje sta da radi drugi autor?
jes pa da ga zaebe i ona![]()
She is only here to annoy herself!
Fundamentalisti su oni koji smatraju da ni jedno ni drugo ne treba pitat jer dok su uživali nisu razmišljali pa da stoga treba da podijele teret na ravne časti ( alimentacija & odgoj ) a liberalnog su shvatanja oni koji misle da žena ne bi trebalo da abortira ako muškarac želi da ima to dijete !!! To je baš ono patrijahalni liberalizam![]()
deuscroix
Vidim iz nekoga razloga(muka me je tražiti početak) ste počeli priču o abortusu
Naravno da sam za mogućnost izbora
1. Ako se otkrije da dijete neće biti zdravo
2. Ko se odluči na taj korak neće biti dobar roditelj(to što može da ga napravi ne znači da ga može podizati) tako da je bolje da cura abortira nego da rodi dijete koje niko ne voli/želi
3. Ako je žena žrtva silovanja
4. Ako roditelji nemaju sredstva da izdržavaju dijete. Interesantno kako dostina ljudi pljuje po onim koji bucnu desetoro đece pa prose po novina i televiziji, a kad se pomene abortus - PIH NELJUDSKI POSTUPAK I UBISTVO
Last edited by Rakun; 25-12-16 at 01:42.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks