Ista stvar kod mene... Kad mi padne na pamet pogledam ko me zvao ili poslao poruku pa ako je bitan odgovorim, ako ne iskuliram. A makse vise...
Sent from my LG-H860 using Cafe Del Montenegro mobile app
Vidjeh slicno prije neki dan.. Morala sam cistiti sjediste kad sam prisla.. Bas sam se pitala sta je sa "gradjanima", a onda I dala opasku da li uopste ciste salu izmedju predstava. Iz mog iskustva po svijetu - svuda da... U PG ocigledno - ne.
Dakle, slicne sale,u USA, CH, Aus, SR... I bilo gdje vani, toliko da se zaboravim u kojoj sam uopste drzavi. Ali, unikat, u CG mi se taj "zaborav" na trenutak ne moze desiti. Lici, svjetski, ali - jok nije.
p.s. Da, I ne shvataju cemu sluze korpe na izlasku I da treba da tu ambalazu iznesu vani. No.. Boh.
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 24-12-16 at 02:47.
Ista stvar kod mene... Kad mi padne na pamet pogledam ko me zvao ili poslao poruku pa ako je bitan odgovorim, ako ne iskuliram. A makse vise...
Sent from my LG-H860 using Cafe Del Montenegro mobile app
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
Nema gadnijeg španskog od onog koji pričaju Latinoamerikanci... Sav se naježim, ne mogu minut da budem u njihovom društvu.
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Reklama za kuću hemije koja se vrti na radio stanicama.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
This time next year we'll be millionaires
Kad zatvaram vrata od kola, pa me tresne elektricitet.
cigare u kafićima i gdje god ovisnici truju neovisnike o duhanu![]()
ma nije meni zbog trovanja no sto cio zdibam do navece a se jedna ispali blizu mene
p9lite
Jel to ono viktorija sekret?
+++++
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Lebronov šut sa parkinga
y od poyy, izludje me
K'o i uvijek gas do daske (necu urbano, ja sam ljakse)
komentar dokle vise
Sta znaci to ?
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Neko ko ne umije da zamijeni EN/YU tastature pa postalo simpaticno podgoricanima. I eto....proce kao i ostalo
Mamurluk, ao.
Obično točeno 0.5 po$ečem sa dvije kajsije, ali juče neplanirano posle posla udario po pivu i pio samo to. Ne boli me ništa ali onaj osjećaj kad ti je ugašen periferni vid, vidiš samo pravo a glava teška da teža ne može bit, oči na po koplja uh... Ispa' sam iz forme totalno![]()
Nijesi ispao, no je pivo konjsko pice, najgori mamurluk mi je od njega...
sent using tapatalk
#fakenews
Ne pamtim odavno da sam imao mamurluk od piva (a mogu ga popiti baš ono), obično se presiječem kad pomiješam alkohole.
Primijetio sam da mi pivo ne prija uopšte u zadnje vrijeme. Nekako mi teško za želudac i glava me zaboli.. Sad ako se prešegam. obično je neki obojeni alkohol.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks