Po meni, samo goodfellas.
Zaebah se sinoj pa naručih dostavu iz Rome, neke sendviče i tortilje, kasniše i dođoše ledni... Đe naručivat u kasne sate...?
#fakenews
Po meni, samo goodfellas.
Bogomi imadoh sa njima vrlo negativno iskustvo, doniješe mi olađeni burger i mlaka krilca.
do 1 ili 1.30
E dobar je giros u prontou, kao u giropolisu sto je bio![]()
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Kad smo vec kod girosa, cuh da se otvara Naky's (iz Bd) u centar nedje.
Njeguški doručak u Gloriu, prva liga! Odličan njeguški sir i pršuta, kobaja prva liga! Meka, domaća, top! Jaja takođe bjehu ispržena onako kako volim, odličan 5!
Sent From My Samsung S7 using Tapatalk
ti ka da ides da kopas![]()
Domaci dorucak, slican ovome gore na sliku, sa jos vise kobasice i prsute.... 2.90 na sprat u Bazar.
Who let the dogs out
Bitrate i ja se onda razaramo jednom dnevno 😀
Sent from my S7 Edge
U Buzz jel? Znas li sigurno jedno 20min smo se vrceli po gradu, znam da je neko pominja odje taj dorucak no se ne mogah $etit dje. Moram poc to da ovjerim, to je dzabe.
Sto se tice nuklearke, kad saspem ovo u sebe, miran sam do rucka, produktivnost na poslu mi se popne maximalno
Sent From My Samsung S7 using Tapatalk
Bavis li se kakvim fizickim poslom pa ti ovo poveca produktivnost haha.. Bolje ovo za dorucak pojes' nego za večeru![]()
Sasvim normalan doručak, već, za večeru bi bilo upitno.
Nije lako, ali je jako rođaci.
Ada normalan dorucak ljudi, sto vi jeJa licno prezirem pahuljice uz jogurt i tako taj moderni dorucak za koji niko nije ni znao do prije koju godinu. Neka je ljepse za stomak i zdravije po 100 puta, par domacih jaja, sir i kobaje, nema preko.
Kako neko od 100kg moze pojesti pahuljice i gluposti za dorucak? Ne sprdajte se... ovo je pravi dorucak![]()
Ja ovakav dorucak mogu pojest jedino pred skijanje il pred kakvo golemo fizikalisanje.
A inace, volim osoljeno, al termicki obradjeno suvomesnato je preslano cak i za moj ukus.
Przena prsuta mi je npr totalni pakao i nesto najgore sto covjek moze da stavi u usta.
A bubrezi slajfuju 4x4 vvrrrrrrrrrrrmmmmm!!!
Ovo me podsjeti na planinski burger te sam onomad io u tivat.. Preko puta prove ona brza hrana.. To izijes ujutro i mos u drva cio dan
Ljudi dva jaja i kobasica. Kud ce ljepse za dorucak.
Ovsene pahuljice i mekinje su na drugi sprat- topic :Ł
f6
Ne mogu se tacno sjetiti, al mislim da je ovo bilo, tipa 3.4 eura, Maag, Blok 6.
Sent from my HUAWEI NXT-L29 using Tapatalk
Samo ta jedan (Buzz) je na spratu. Ima i drugih jela na akciji, cijene bas povoljne.
Who let the dogs out
There are currently 11 users browsing this thread. (0 members and 11 guests)
Bookmarks