Ahhahahaha 'that's not gone well' hahahaha
Malo jes vjestacki, ali to ti je american way. Ja ocu cheap car challenge!
kako smekerski izgleda ovaj mustang 2015/2016.
Dobri su. Ovaj dio sa GT40 i Ferrarijem je bio za desetku.
Jeremy dosao sa Fiskerom, naravno.
Nego, kako da nadjemo one postove gdje sam ja napisao da Volvo ima najbolju unutrasnjost od svih auta ispod 250000 eura?
TAKUMI
Hebes to kad ne mozes sladoled da pojedes unutra
Inace, mozete da se prijavite na Amazon video, mjesec dana free of charge i otkazete prije isteka tog perioda.
4k hdr strim ko ima odgovarajuci tv izgleda bolesno.
Fhd je naravno i vise nego dobar.
Mustang je top, ne znam u čemu je sve razlika, ali onaj sa manjim znakom naprijed...koji je postavljen na lijevu stranu a ne po sredini...uhh .
GT California Special
![]()
Ovo je moc totalna.
Tu es mon héro!
Kakva crna moc ljudi?
TAKUMI
Karivolica od kola
A ono kad je stigao kontejner iz USA...auto vec regan na britanske tablice...I mean...
TAKUMI
Nijesu tablice narochito bitne..dobro ga je docheka' gdin kratki.
A sam Mustang, ha, ima odredjenu privlachnost (ako ga se ne gleda prepazljivo i straga.. selo izviri u svoj svojoj ljepoti), ali kad ga krvnichki osushi focus, tu sva charolija nestade.. bi jasno zasto kosta koliko kosta.
No lako je za to, kante ka' kante -Kako sam se zaplaka' kad sa Kimi (pravi ili ne, nebitno), pojavi Zbocom... Arghhhhhh rooooofl![]()
><
Pravi 100%, pa zamisli da se pojavi intervju i kaze to nisam ja bio.
TAKUMI
aha, a i Šarliz Teron je bila prava![]()
(nečitko)
Bice specijala![]()
![]()
![]()
30ti i 31vi decembar
Namibia. Vec znam da ce bit jebenica čista.
![]()
TAKUMI
Ja cu izdrzat pa prvog gledat dva sata![]()
Gledao sam sad proslu epizodu. Bas je tuga, bzv...previse glupih fazona...po meni jedna od gorih do sada ako ne i najgora...
Namibia (pa jos u 4K) rrrazbila! Konacno onaj polet, one improvizacije, konacno bez starbrain bloodburst celebrity braincrash sranja, nego old skul pravimo-kola-i-prelazimo-pustinju!
(nečitko)
Koja jebenica od epizode. Cekam drugi dio, jedva!
TAKUMI
Smorio me onaj plasticni dio sa milion oooooohhh-ova, ostalo cool
Konacno nesto sto podsjeca na dobri stari TG. Cim su izbacili Amerikanca i ubijanje poznatih lici na nesto. Mislim da nije na nivou njihovih najboljih specijala iz TG ali je definitivno mnogo bolje od sadasnjeg TG.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks