Daleko je on od najveceg.
Rekao si najveći.
Ayrton Senna je najveći, to svi znamo.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Daleko je on od najveceg.
TAKUMI
Ma čini ti se, vjeruj mi.
http://www.gptoday.com/full_story/vi...urn_are_close/ Valtteri Bottas set for Mercedes and Felipe Massa to re-join Williams
LPGTECH 067 854 548
Kako ce Kmica da obrise pod sa njim...
TAKUMI
Pa to je valjda i bio cilj. Ali sad neki placu sto nemaju germanakog fahrera.
TAKUMI
Ovo je dobra vijest za Ferari i RBR, jer sad makar imaju šansu za konstruktorsku titulu..
Zar ne bi bolje šanse Ferari i RB imali za konstruktorsku titulu da je Werhlein u drugom Mercu?
...I’ll always be that kid
With the rolled up socks...
Bi naravno, ali i ovako trebaće Botasu da se prilagodi, a nije neki super talenat tipa Verstapen, niti je bolji vozač od VET, RAI, RIC, VER ekipe..
Teško da može odmah balansirati da bude dovoljno brži od ovih vukova, a dovoljno sporiji da ne naljuti Luisa..
Bojim se da će Redbull ispred Mercedesa i Ferrarija naredne sezone.
Ako im isporuče motor u rangu Mečkinog, opet moraju napravit malo reda između Rikija i Versa, a ovamo je sam Luis sa ekipom.. Male su im šanse za vozačku, a konstuktorska može..
Luis je prozvao tim da ga nisu dovoljno poštovali kada su ga preko radija pozivali da ubrza u Abu Dabiju, a vidim da je i tražio da mu se za 2017 - u ne mijenjaju mehaničari. Možda se i plaši Botasa pa hoće da se pozicionira da je to njegov tim i da mu odmah dodijeli ulogu broja 2 u timu.
Inače pročitao sam da je Werhlein otpao za mjesto u Force India timu za 2017-u i da su se odlučili za Ocona zato što je na testiranju za FI 2015 Werhlein napravio neku glupost i da su ga kroz to gledali kad su birali vozača za 2017-u. Možda je i zbog toga Mercedes odlučio da ga ne promoviše već da uzme Botasa.
Da me je neko pitao, mislio bih da je vise puta:
![]()
gledao sam tu statistiku prije 15tak dana... i zacudio se i ja kad sam vidio da je vozac koga su najmanje preticali tokom ove sezone...i to samo jednom...
izgleda samo ono preticanje Maxa u Brazil.
11 tacnih....na prvo ne procitah dobro pitanje, nisam znao da Pascala 4to pitanje i zadnja 2
12/15
Sent from my iPhone using Tapatalk
Izgleda da sam ja najgori ovdje![]()
TAKUMI
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks