20/2
TT
Trio premium, navodno 100/5 u promo periodu.
[SPOILER]
[/SPOILER]
Juce postavili kod oca i sinoc mjereno. Duo gold paket
imagenes gratis
Always,forever and beyond ...
Nije mi jos stizao racun mkabla za novembar. Jos nekom?
Ljudi, zna li neko, da li postoji sansa da se ne obavezujem na 2 godine kod ovog Telemacha, ako bih da uzmem ovaj Trio paket, znaci moze li na jednu ili jos bolje nijednu? Trenutno imam samo kablovsku jos od kad je bio BBM na onaj stari receiver, a telekomov net.
Telemach BiH dobija Novu TV, za ostale clanice UG ne znam da li ce ici.
UG vlasnik SK, Telekom Srbija vlasnik Arena. UG odbio da SK dijeli sa drugim operaterima, pa im Telekom Srbija lupila kontru, nema Arena, iako su bili voljni da Arene daju ako im omoguće da u svoju ponudu ubace SK.
Arene će biti dostupne samo preko mtel-a u CG, Telemach će imati SK, a Telekom ni Arene i SK, neće imati ništa što se sporta tiče da valja.
Tačno, sem dijela koji se tiče Telekoma, na kojem Arena ostaje.
Sinoc mi se iz cista mira restartovao receiver (D3mini) negdje oko 23h, da bi nakon startovanja sam krenuo u pretragu kanala.
Svi kanali su ti kao i ranije ali mi se cini da je prebacivanje s kanala na kanal osjetno brze.
Who let the dogs out
SBB se nece smiriti dok ne ugasi Arene.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
to za osnovni i dodatni paket je stara i potpuna glupost, čije ponavljanje samo odgovara SBBu.
da li stvarno misliš da u SBBu/SKu sjede altruisti pa zato ne daju kanale? da ih neko ne bi platio 5 EUR?fyi, sportski kanali se prodaju operaterima za prakticno fiksni iznos, a na operaterima je da ih pakuju kako hoće. Sem toga i Mtel i telekom u svojim novijim paketima daju uključene arene u osnovnim paketima, ta prica je samo bacanje prašine u oči.
SBB ne daje SK konkurenciji u bilo kojoj varijanti i oni su odgovorni za podjelu tržišta, tj sto niko neće imati i SK i arene.
Arena i SK su proizvod koji generiše mnogo novca. Baš zbog segmentacije tržišta i zbo ove blokade SK/Arena, ići će velika trka za prava prenosa. Neće Telekom Srbija dozvoliti da joj Arena propadne, samim tim što je na tri tržišta prisutna sa kablovskom, pred mobilne, fiksne i televizije.
Rezultat će biti ravnomjerna raspodjela, pola onoga što valja će se moći gledati na Arenu, ostalo na SK, i jedni i drugi imaju sličnu kupovnu moć, tako da će se za prava manje više jednako nadmetati. Uglavnom, konkurencija je za kupce uglavnom dobra, ali ovo generalno neće izaći na dobro.
Uzeh net duo premium 80Mbps... Nadam se da ce biti brzine![]()
Love, peace and respect.
Ja uzeh, a nista ne dodje 🙄
Sent from my D5803 using Cafe Del Montenegro mobile app
nothing comes from violence and nothing ever could
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks