Kupio tajkun novg BMW-a, vozika se po gradu, drifta, divlja , qrči se i tako naiđe na semaforu tik uz Fiću. Gledaju se vozači oči u oči sijevaju varnice, turira jedan pa drugi.. i ovaj iz BMW-a poče da ga zajebava.
- Kako te nije stid da još voziš tu skalameriju? 30 sekundi od 0 do 40 pi... pogledaj šta je auto, ABS, ACS, ASD, SRS ...
- imaš li ti frižider u tom BMW-u? - upita vozač Fiće pokazujući mu frižider u svojim kolima.
Ovaj kad je to vidio popizdi stisne gas i odjuri.
Nakon par dana opet se sretnu neđe u grad i tajkunčić se odmah pohvalio kako su mu fabrici ugradili najnoviji frižider!
- dobro, dobro, a imaš li ti u tom BMW-u ovakav šporet?
- Pa ... nemam .. reče tajkunčić iz nasiviranog BMW-a i kad je vidio šporet stisne gas i ode.
Nekoliko dana ga nije bilo niđe po gradu, odveo auto u Njemačku na servis da mu ugrade i šporet i nakon toga se vraća sav sretan i traži po cijelom gradu tipa sa Fićom da mu se pohvali, traži ga tako on cijeli dan i već kad mu se upalila rezerva na nekom parkingu ugleda Fiću!!! Na Fići zamagljena stakla, on priđe i kuca, ništa, opet kuca, opet niko ne otvara, samo se iznunutra čuju neki čudni zvuci.
Ej, druže, izađi da vidiš kakav sam bošov šporet ugradio u BMW-a!
Odjednom je u fići nastala tišina. Otvara sa vrata od fiće i izlazi lik, ljutito se unese tajkunčiću u facu i odbrusi:
JE LI MOGUĆE DA ME ZBOG TOGA VADIŠ IZ KADE?!!!
TOP!!!:lolblue:ko je ona teta preko puta braco?sama ona na ulici....jesi ovo namjestio?
Last edited by jokac; 22-12-16 at 20:07.
Bizbi daj sliku one .i. da vidimo kakva je sad.
Vidi kako je namazan, slikao auto sa druge strane da se qrcina ne vidi.
Svi na bicikla
Kako bi spuštali odma, samo da se narod ujedini, jednom eto![]()
Ja mislim jedan mjesec samo gorivo niko da ne sipa bi ih naučilo da se sa narodom ne treba zajebavat no jbg, znaju oni da koliko god da povećaju manje se sipat neće...
ovo mi je novo:
i ko će ovo da mi rastumači:Što se tiče benzina, njegov udio u ukupnoj potrošnji u zemlji ne prelazi 10 odsto
pa donijeće poskupljenje od 9 centi?! o.OTakođe, od 1. januara u okviru Vladinih mjera štednje, akciza na gorivo povećaće se za devet centi. Za sad se ne zna koliko će poskupljenje to donijeti.
Dakle biće 95ica 1,26 eura, skuplje nego i u jednoj EX YU državi :eek:
(nečitko)
ma kakav narod, sipa se 50e mjesečno kolko god da poskupi to ti je 10-20e oscilacija, i ol krepat zbog toga? ne
al mi nisu jasni ovi što imaju po 20 kamiona i kombija i mašina, no to su njini drugari, oni imaju subvencije kurce palce i pat pozicija...
U subotu u Trebinje, tankanje benzina i plina uz lagani rucak i soping...
Sve poskupljuje samo je covjek sve jeftiniji...
Hhahahha i mene zanima ta matematika, kad na jedan euro dodaš 9 centi i dobiješ 1.11
Kakvi su ovi iz CDM portala, pazi im priču, kod nas je eto jeftinije nego u drugim zemljama, nema veze što poskupljuje, kakvi su ovo dupelisci vlasti. Pi!
9 centi plus pdv, znaci 11. Poyyy
TAKUMI
Kakav spin majmuna iz CDM-a rezimskog medija, preskocili su Kosovo dje je cijena goriva poslije Makedonije najjeftinija u regionu a dodali Sloveniju koja je zapadna evropa. Isto tako su zaboravili i prve nam komsije Albance koji placaju LPG 40c a litar 95 1.18. Ako cemo region, onda cijeli region a ne ono sto odgovara podrsci ove pljackaske vlasti.
Da navedem samo posto oni nece dje su jos jeftinije cijene u evropi cijene cu postavljati 95 pa dizel:
Bjelorusija 0.53 0.55
Rusija 0.59 0.56
Gruzija 0.58 0.62
Ukrajina 0.86 0.76
Andora 1.09 0.94
Jermenija 1.02 0.96
Bugarska 1.01 0.99
Poljska 1.024 1.00
Luxemburg 1.17 1.02
Litvanija 1.09 1.02
Letonija 1.10 1.03
Slovacka 1.18 1.06
Ceska 1.18 1.06
Austrija 1.13 1.08
Rumunija 1.11 1.09
Estonia 1.10 1.10
Spanija 1.21 1.12
Malta 1.27 1.14
One Ring to Rule them all...
sipamo u BiH
blize vi je na bozaj
p9lite
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks