Ujbt!
Sve mi je jasno, ali ne znam kako moze porodica da trpi ovo.
TAKUMI
Interesantno mi je to da povrijedjenim pilotima ovog helikoptera, koji su i vise nego strucni da znaju sto se desilo, vjestaci covjek koji o vazduhoplovstvu nema veze.
Stvarno smo zemlja legendi
Ova emisija ima veze i sa nama:
27:05
TAKUMI
Skoro pa supersonicno:
![]()
TAKUMI
Pao Pakistani ATR. Svi poginuli![]()
TAKUMI
Ma kakvi. On stoji u vazduhu, motori ugaseni, putnici iza krila pisaju...
TAKUMI
Pratim frenda, 1160 na sat:
![]()
TAKUMI
28 godina danas:
![]()
TAKUMI
Moze i s jednim motorom da leti/bezbjedno se spusti, nema propadanja kroz oblake, iako zuji nenormalno i treba mu 2-3 skoka dok sleti, prijatnije mi se vozit sa njim nekad kunem vi se
Btw, taj mora da je bio raspad neki, koji se nije servisirao uredno.
Sent From My Samsung S7 using Tapatalk
Svaki avion moze da sleti sa jednim morom, cak i da leti ali ponekad kvar na jednom motoru moze da pravi problem ostalim sistemima.
TAKUMI
Cujes im pricu u tekstu, ne znaju je li u letu... Eto na fotki zgrada ispred pilota i nogice.
I kopilot je tu. Vjerovatno naizmjenično rade.
Ne znaju iz kolektiva što će od života.
UŽIVO: VIDEO: Otet libijski avion: Otmičari prijete da će se raznijeti bombom
23/12/2016 12:21
Izvor: CdM
Slađana Đukanović
- Podijeli
Avion libijske kompanije “Afriqiyah Airways” koji je letio na lokalnoj ruti od Sebe do Tripolija, otet je danas i nakon što je preusmjeren prema Malti, sletio je na to mediteransko ostrvo. U avionu “Erbas A320” sa 118 ljudi nalaze se dvojica otmičara koji su prijetili da će raznijeti letilicu.
13.30
Malteški i libijski bezbjednjaci pregovaraju sa otmičarima, navodi Tajms of Malta.
12.45
Svi letovi sa malteškog aerodroma su otkazani ili se preusmjeravaju.
Malteški premijer Džozef Muskat na Twitteru je napisao da je informisan o “potencijalnoj otmici” i da su “bezbjednosne i spasilačke operacije spremne”.
Na Twitteru oglasila i Mari-Luis Koleiro, predsjednica Malte, koja je apelovala na sve da ostanu mirni i prate uputstva i informacije iz policije.
Motori otetog aviona i dalje rade, a specijalci i policija su okružili letilicu.
Policijske i spasilačke službe su u stanju pripravnosti.
“Tajms of Malta” piše da je otmičar, koji tvrdi da ima ručnu bombu, pristalica ubijenog libijskog vođe Muamera el Gadafija i da je kazao da je spreman da pusti sve putnike iz aviona ukoliko budu ispunjeni njegovi zahtjevi, ali nije poznato šta je tačno tražio.
Puštili su 25-oro evo, javlja AP.
https://apnews.com/2e440026aed540229...d-Libyan-plane
https://apnews.com/24ae80f74e5943738...-over-Black-Se
Ruski avion pao u Crno more, 85 putnika i 8 članova posade je bilo.
De-icing na tivatski način
![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks