Upalila bi se lampica stalno. Poyyy
TAKUMI
Molim? Meni nikad se ni na jednom autu palila lampa, kada crkne grijač.
Poslato sa Huawei P8 lite
Nijesu grijači jer kad je jedan crkao ovaj je promijenio svaki imam racun.. identičan problem sam imao na prošlo auto, ali identičan mislim da je do jebene nafte ili nešto...
Sent from my Lenovo P70-A using Cafe Del Montenegro mobile app
One Ring to Rule them all...
Ne ja ne otvara mi se ali je mijenjan skoro
Sent from my Lenovo P70-A using Cafe Del Montenegro mobile app
One Ring to Rule them all...
Koje auto/motor?
TAKUMI
Znam da se na ovom forumu raspravljalo o kupovini felmi na kosovo ali meni pretraga ne ide nikako i ne mogu da nadjem ko prodaje.
Da li neko zna kontakt ko prodaje felme na Kosovo i ostale detalje.
je li bas katasrofa do budve ici preko CT??? naravno ne u ovim terminima kad je put zatvoren...
Zadnji put kad sam vozio tuda za Tivat, 2.5 sata mi je trebalo do dolje. Pakao zivi.
Pitanje:
Scenic mi je jutros u sred voznje izbacio error na suvozacki airbag (uz obaveznu promjenu jezika na francuski je8o ga pas) - stanem, ugasim i upalim auto i nista
E sad, sumnjam na vjecitu boljku im konektora kod sjedista, ali kako mogu biti siguaran?
Povezivah ga na CLIP - ne vidi vise gresku
Pitanje 2:
popravlja li ko CD uredjaje za auta? konkretno golf V
Bugi Djukanovic.
TAKUMI
Otpad/polovni djelovi mercedes? C klasa w203.
poslato s Jadrana
Oba su iza Užica 6-7 km i nalaze se jedan pored drugog, imaju isto prezime ali sam provalio da ne pričaju i strašno se mrze, nemam pojma zbog čega. Dao sam jednom drugu brojeve od oba otpada i on tražio kod ovog Mića neki dio, nije ga imao, on nazove ovog drugog i kaže tražio sam kod Mića ali nema, ovaj mu ladno spušti slušalicu i više mu se na javlja na telefon. Aaahahahahah.... pakao.
Last edited by Dadony; 23-12-16 at 00:09.
Neka ga ne mari....
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks