Ne moras backup, nego spojis, update, skida se i confirm.
Pa je li backup na iPhone u stvari klik u iTunes pa onda update pa format pa restore?
Ako je tako to je prelagano, 5x je teže na Android.
Poslato sa sjajne pisaće mašine Edge x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Ne moras backup, nego spojis, update, skida se i confirm.
TAKUMI
Drug i ja imamo neki bug sa baterijom,mislim da je zbog update ios 10.2 Sinoc ga napunim do 100% i ne koristim ga preko noci,ujutro vidim 3% i ja ga restartujem kad mi pokazuje 98% Mojem drugu isto tako u pitanju su modeli 6 i 6s...
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
Imao sam i ja jednom situaciju da mi se ugasio na 28%. Nakon toga se vise nije desilo.
Sent from my iPhone using Tapatalk
zna li ko sto moze bit na iphone 6 da mi stalno govori da nemam memorije? tipa obrisem neke stvari imam recimo 250mb slobodno, ne uradim bas nista i posle par sati opet prazna memorija, zero kb...?
uradi restore na itunes, prije toga backup
067/852-466 & 068/405-403
Prebaci slike na komp, uradi hard reset i onda vrati slike i skini sve novo. Pozzz
TAKUMI
Gde mogu da zamenim bateriju za 6s a da stave originalnu i koliko to zadovoljstvo kosta? Hvala
Provjeri prvo da ti nije telefon na spisku za besplatnu zamjenu. https://www.apple.com/support/iphone...ectedshutdown/
www.jaredic.com
˙˙pǝlloɹ sɹǝsnoɹʇ ʎɯ ɟo sɯoʇʇoq ǝɥʇ ǝɹɐʍ plnoɥs ı 'plo ʍoɹƃ ı 'plo ʍoɹƃ ı
Ovo mi pise "The iPhone 6s serial number you entered is eligible for this program. Please choose one of the service options below."
Odes u iCentar i zamijene ti bateriju besplatno. A meni dodjes pivo
www.jaredic.com
˙˙pǝlloɹ sɹǝsnoɹʇ ʎɯ ɟo sɯoʇʇoq ǝɥʇ ǝɹɐʍ plnoɥs ı 'plo ʍoɹƃ ı 'plo ʍoɹƃ ı
Odoh sutra do njih ako tako bude,pivo it is!
Postoji li nacin da se otkljuca i5 sa 67 bez preko koda?
Tu es mon héro!
Zahtjev u poslovnici al samo od strane osobe na koju se vodi ugovor,a cak i tada cesto traze racun ili kopiju ugovora...
GSM House
nema sanse drugacije def?
Tu es mon héro!
1. Telekom
2. Platis
3. ne postoji
GSM House
Ako se odlucis za otkljucavanje, dacu ti kontakt, ne moras fizicki nositi tel
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
nothing comes from violence and nothing ever could
Moze koleginice, posalji mi na pm. Hvala ti.
Tu es mon héro!
Ljudi pomazite.
Prije nekoliko mjeseci sam napravio apple id i kada sam se sa njime prvi put logovao na iphone prije nekolika dana dobijem poruku da moram da review-ujem informacije o drzavi adresi i to. Kako nema Crne Gore pokusao sam da ubacim informacije za ameriku i hrvatsku, gledao sve moguce yt snimke i dalje nista jer kad popunim onaj obrazac i idem na continue pise mi please contact itunes support i daju mi web adresu
Probaj sa kompa na https://appleid.apple.com
Izaberi HR da bi mogao da dodas kreditnu ako zatreba za iCloud
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
probao sam i to i koristio takodje razne vpn-ove jer su tako neki radili na yt i dalje nista
stavi USA/Alabama/Abbeville/ zip 36310
067/852-466 & 068/405-403
Posto je zamjena displeja za sesticu?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks