tacno tako.
taj sto grebe auto je jedna velika pic..ca,jer da ima ista musko u sebi ne bi grebao auto vec sacekao momka i raspravio to sa njim
tacno tako.
Po mom misljenju Tesla je napravila ogroman posao ali malo su pozurili sa razvojem. Prodaja je pocela prerano, Model S je bio poluproizvod. Isti slucaj i sa Model X. Model C se vozi i testira se duze, par godina. 95% proizvodjaca gledaju da sto prije krenu sa prodajom novog modela.
Ja bih kupio Teslu i bio bih spreman na ove probleme. Novi su i neiskusni. Zamijenili su letvu bez razloga a problem po meni pravi LKA.
TAKUMI
Kako ce ga naci kad ne zna dje mi je stan.![]()
Nije se ovaj nameracio nego ovuda prolazi samo vidi ima li koga na;trenutak i kad prodje takne ga kljucem da se upise.
Taj moze samo da raspravlja o ljubomori drugog razloga nema.
------------------------------------------------------------------------------
Moze da mi je neko gadan/zamjerio se nesto ili bilo sto drugo da mu je auto ili bilo sto njegovo u pustinju dje nikog nema ne bi to njegovo prstom takao.
Ali ovolika ljubomora na golfa jos nisam sreo da pricas nekom a da ne vjerujes.![]()
bizbi priznaj da si to sam uradio kako bi mi vidjeli da su ljubomorni na tebe![]()
She is only here to annoy herself!
Drug uzme novo auto, ujutro izgrebano cijelo, i tako... Svakaki retardi zivi u ovoj drzavi.
rm -rf /
E napraviste priču oko ove šunje i kite koju je dobio, a vjerujem i da je zaslužio, mada ne nacrtanu! Bizi, vidis kosmičke pravde? Toliko degenskih postova samo na ovaj forum(jer su te sa drugih proćerali) je moralo da se plati degenskih postupkom nekog kome si dosmrdio, jer vjerujem da ti ni uzivo priča nije bolja od ove s foruma.
Eto vidi sad sam sebi završi za neki popust kod lakirera, ili u neki sekjuriti, ili u kasko!
poslato s Jadrana
vidi koji je to pa onda vidi sto ti je cinjet....:very_drunk:
Ali razmisljam nesto da nije koji muz.- ima tu par komsinica da se nisu poFalile muzu.
EKV odma ce poceti pojedini da se zale kod admina kako izbacam slike koje nisu adekvatne za njihovo srce.
Sinoc u gastro oko 12h na palacinke neka sto je bila obustava unutra jos parkirao golfa na ulicu kod penzijskog kad sam izlazio stoIm na ulicu i prolaze policajci kad komsija iz kola spasila te ta mala inace bi ti kaznu pisali.Ako imas instagram nije problem.
![]()
Čekaj, voziš to auto tako po gradu sa kurčinom na vrata ili sam nešto propustio?
vjeruj mi, da je koji muz, tvoj penis bi bio okacen onamo, umjesto one gravure![]()
ili penis ili ono ispod sto stoji,ako mu se nije pocelo susit od silne upotrebe:lolblue::lolblue:
Kroz pricu zavrsio cijeloj cg popust na lakiranje, ali kad sam dodje na red onda trt.
ofucana i guma i felna,sa kakve li si ovo tek trabakule slikao mili brate....
tang kvalitet neka bila tvornica vrhKunskog alata...![]()
Baš se čuju dobro.
Prođe pored mene SQ7 njemačkih tablica, prije par dana.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
i ja ga vidjeh vjerovatno je neki nas pa se mota tuda
She is only here to annoy herself!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks