Zajebah se pa mi tapatalk ode... Viber, gogle keyboard i flashscore nikad ne apdejtujem..
I ja sad to napravih, skinuh verziju prije ove i isključih auto update u playstore-u.
Sent From My Samsung S7 using Tapatalk
Zajebah se pa mi tapatalk ode... Viber, gogle keyboard i flashscore nikad ne apdejtujem..
Tu es mon héro!
Zašto ne flashscore ? Meni sve ove koje si pomenuo OK rade a imam prosječan telefon. Flashscore je sve bolji sa svakom verzijom.
znao sam da ce biti ovakva reakcija za smajlijePomirite se sa tim da flat i material design svuda uzimaju primat. Ili svi patite za ovim?
![]()
(nečitko)
Updateovao mi se Viber automatski, iako mi nije podešeno da se aplikacije automatski ažurirarju. Sad nemam onu opciju selektovanja po 50 poruka odjednom unutar konverzacije. Idioti. Taman ću neku staru verziju skinut i instalirat.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
ima - tap&hold pored poruke, na wallpaper, pa onda selektuj
(nečitko)
Ne vidim da ima te opcije. Tap&hold kad uradim aktiviraju mi se check box-ovi na isti način kao i Edit kad izaberem. U starijim verzijama kad se odradi tap&hold, u donjem lijevom uglu ekrana pojavljivao se neki kvadrat od ikonice, njega kad pritisnem selektovalo se 50 poruka odjednom. Sad na tom istom mjestu stoji kanta za smeće.
moguce... Realno, ni jedna ni druga opcija mi ne treba, konverzacije ne brisem dok ne reinstaliram cio Vajber, ne vidim poentu (nemam ljubomornu zenu)
(nečitko)
Ada ko zna sta krije on![]()
Sve brisem, i sms poruke i viber i whatsapp. Jedino je problem sa grupama jer ne bih da napustam grupe brisuci ih. Pojedinacne razgovore brisem.
Neko me posmatra, neko me stalno gleda...
Pa ako te posmatra ima sve to i kada si ti primio... Ne brini ☺️
Poslato sa sjajne pisaće mašine Edge x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Kako znaš? Jesi li ti taj?
Ko me zove svaku noć, majka mi poluđe...
Uraaaaa!
Nisu losi kao sto sam mislio da su po prici, mada su mi ipak stari zakon. Na WA su mi kriminal, da ce oni to kako promijenit...
Sent from my LG-H818 using Tapatalk
Bitna je funkcija, ionako je sve to samo kinjdjurenje.
Ja koristim dosta ovaj u zadnjem redu, cetvrti, ispod ovog gejevskog poljupca. U starim smajlijima je uradjen bas kako treba dok je odje retardiran.
Ja da sam dizao frku kad mi ukinu smajlije na nekoj aplikaciji, đe bi mi kraj bio.Kad se sjetim onog animiranog zagrljaja iz Yahoo Messengera, eee...
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Dobra stvar je što se na Androidu može vazda vratiti na stariju verziju aplikacije i mirna Bačka.Prednost u odnosu iOS, nema što.
sad na vajberu na pc-u nema ni one stare pozadine, no samo siva. Jel ko provalio kako da se promijeni za SVE konverzacije (znam za jednu po jednu)?
(nečitko)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks