Mozda su bili na fuk.
Kako ga prepolovi nije mi jasno. Mora da se ujkljucio
f6
Mozda su bili na fuk.
TAKUMI
Juce troje poginulih na nasim putevima....
Pored ovih kamikaza na put i bombasa nama ne trebaju teroristi iz Sirije.
Tako bar tvrdi novopeceni premijer, ali...
Napadač pucao po lokalu, ubijeni Đorđe Boreta i Dragan Zečević
Iz Uprave policije je saopšteno da postoje indicije koje ukazuju na to da je "upotreba vatrenog oružja posljedica ranijih sukoba kriminalnih grupacija sa područja Crne Gore i regiona, a zbog kriminalnih aktivnosti u koje su ove grupacije bile uključene a koje su se odvijale van teritorije naše države"
114794PREGLEDA353 KOMENTARA
Napadač pucao po lokalu, ubijeni Đorđe Boreta i Dragan Zečević
FOTO: VUK LAJOVIĆ
AUTOR: Vuk Lajović
Share
Doktor Dragan Neno Zečević i Đorđe Boreta, brat od strica Saše Borete, ubijeni su oko 11 časova u pucnjavi u lokalu "Trofej" u Bečićima.
Dvije maskirane osobe na motoru prošle su pored kafića, a zatim je jedna od njih iz automatske puške kalašnjikov zapucala.
Iz Uprave policije je saopšteno da postoje indicije koje ukazuju na to da je "upotreba vatrenog oružja posljedica ranijih sukoba kriminalnih grupacija sa područja Crne Gore i regiona, a zbog kriminalnih aktivnosti u koje su ove grupacije bile uključene a koje su se odvijale van teritorije naše države".
U napadu je ranjen i Ivo Stanišić, dok očevidac tvrdi da je napadač pucao nasumično i da su ljudi padali na pod kako bi izbjegli metke.
Prema informacijama "Vijesti" Stanišić je teško povrijeđen, ali nije životno ugrožen.
Policija pregleda snimke sa nadzornih kamera, a na Zavali kontrolišu sva vozila.
Boreta je prethodne dvije godine bio zakupac plaže "Mogren 1".
Iz Uprave policije je saopšteno da njihovi službenici intenzivno rade na pronalasku počinica, te da je u pretragu uključen i helikopter Aviohelikopterske jedinice MUP-a.
"Već postoje određena saznanja koja mogu biti od koristi", saopšteno je iz policije.
Mada je onaj 'dozivotni' PM tvrdio da je gorivo lux.
Forever young, i want to be forever young
Malome u bmw nista nije bilo.
E zamisli koja je ovo brzina bila kad ih je u zadnji dio udario i usmrtio.
to i ja komentarisem jutros....udaris auto koje se krece u istom smjeru i ovako ga zdrobis...
jedino ako alfa nije kocila, a onda jos i ovaj naletio od pozadi...
u svakom slucaju katastrofa...nastradaju neduzni ljudi![]()
Neću niko da se uvrijedi, ali ipak je ono BMW serije 3, a ono ona mala Alfa.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
ako je 156...a mislim da jeste...nije manja od bmw-a, ali to je potpuno nebitno....
kako je to moguce?
bez ako sa alfom nije preletio ostrvo i okrenuo se...
Last edited by E_K_V; 20-12-16 at 09:05.
Ne znam, tako procitah negdje. Mada, novinama nista ne treba vjerovati.
Ma lažu ovi novinari.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Rekla je djevojka sto je prolazila kontra smjerom da je vidjela tragove kocenja na prvom dijelu bulevara a udes je bio u suprotnom dijelu bulevara znaci u kontra trakama.
Ali je to bas nemoguce.
bmw je prednjim lijevim coskom udario u zadnji desni cosak alfe.
I ja bih rekao da je alfa udarena u zadnji dio ali sa strane, jer bi bmw bio nagrdjen masu vise naprijed da je bio direktan udar od pozadi. Inace one slike sto su po novinama poslije udesa, vecina njih je posle intervencije vatrogasaca tj. kidanja bruselicom i cime li vec skoljku od auta da bi se putnici izvukli, ne kazem da je to i kod ovoga slucaja, ali moguce...
Cudno.
Last edited by Fabia_Elegance!; 21-12-16 at 12:59.
TAKUMI
E sta radi nasa policija. Ovoga momka iz Nk, sto je poginuo prije prosle nedjelje, policija zaustavila na Marezu. 220 je vozio i oni ga, naravno, pustili.
Ja sam prosao sinoc ka aerodromu prije nego su stigli vatrogasci. Policija i hitna su tek stigli. Tada nije bilo nikakvih tragova kocenja ni na jednoj strani bulevara. Tragovi su nastali kada je narod poceo da se polukruzno okrece ili prelazi u drugu traku da bi stigao do PG.
koliko sam vidio nema tragova kocenja. Alfa 156 je udarena od pozadi sa suvozaceve strane i ugurana do prednjih sjedista. BMW je raznesen sa vozaceve strane naprijed. Nema kocenja, preletanja, bilo cega.
Ocigledno vozac BMW je pogresno procijenio situaciju i brzinu
Edit: mogu vam pricati sta zele. Rasuto staklo i djelovi pocinju nedje kod znaka 60 kad se od kipsa ide ka pg. odatle do raskrsnice ima nekih 100 metara, a vozila zavrsavaju na nekih 20 metara prije raskrsnice. Tesko da moze da bude bilo koja druga opcija osim udara od pozadi
Last edited by Hell Raiser; 20-12-16 at 11:04.
U Vijestima piše: ,,Udes se dogodio na pravini bulevara, kada je došlo do sudara dva automobila. Prema podacima "Vijesti" iz policije, Đurović je "alfa romeom" prešao na suprotnu kolovoznu traku, "preletio" pregradno "ostrvo" na bulevaru, a potom udario u Šanovićev "BMW".''
Sent from my Motorola 8400
Pa da.
Last edited by Fabia_Elegance!; 21-12-16 at 12:59.
TAKUMI
Idem zaobilaznicom iz pravca Maslina I tacno na ulaz u kruzni na starom pretice me sleper sa prikolicom Scania I ulazi u kruzni preko 50 brzine. Izadjemo iz kruznog I reko da dam gas da prodjem budalu, mozda je pjan, idem tu do 70 desnom trakom kad me sleper prije Volija stize I prije skretanja za Voli upada u desnu traku. Ja na kocnicu, nazad na 50 I polako.
Ono 17 casova, narod sa posla se vrace, dosta automobila na putu, meni djeca u auto.... Ide sleper preko 80 I prebaca se iz trake u traku da ugrabi prije da stigne....
Sledio sam se. Gledam ispred sebe sleper kako divlja I samo cekam da vidim kako nosi kola sa puta je nije stigao da prikoci na vrijeme
Sent from my EVA-L09 using Cafe Del Montenegro mobile app
Last edited by kimmi; 20-12-16 at 19:23.
Boli ga ona rabota, skloni se ili umri.
Послато са Redmi Note 2 уз помоћ Тапатока
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks