a na ulici ostao krater kazu...
Iz UP rekoše da je u pitanju bezbjednosno interesantna osoba, tako da je sve jasno.
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
što se radi ovo tačno iz kuće ne treba izlazit bez prijeke potrebe...
She is only here to annoy herself!
Ako nisi "mafijas" onda nemas frke.
TAKUMI
Kao što nije bilo frke za onog doktora u Bečićima, kao što nije bilo frke za onog momka iz Nikšića u Budvi u ,,Palmi'', kao što nije bilo frke za onog čovjeka, bivšeg poslanika... Kolateral, jebiga...
Sent from my Motorola 8400
to je sto se zakon primenjuje selektivno po narodu i sirotinji,ovi pod shapom koji su zasticeni kao bjeli medo e tim je zgoda i moda sta ce lijepo pojest popit i negdje za novu god...a sto neduzan gine za popularnost nekog tamo u citulji to je boze spasi....
Strasno......
NSX je u pravu, da ti se ne mili iz kuce izaci....te od metaka, te od budala koji jure kolima, te od starih koji volan jedva u ruke drze, te od bombi...
Nije tema, ali toliko je bilo ovih bombi ispod kola do sada, aktiviranih i u sred bijela dana ($etimo se slučaja u Blok, pored vrtića) da je stvarno puka slučajnost što nije bilo usputnih žrtava.
Je li mogla neka majka mogla šetati dijete noćas kad bi ova eksplozija?
Sent From My Samsung S7 using Tapatalk
Cujem da je poginuo suvozac sto je bio u Alfi a vozac u komi. Zna li neko o kome se radi? Je li bilo trke ili...?
TAKUMI
a u pm...
stvarno strasno sto se radi na putevima.:cower:
Kako nece da se radi kad nema dana da ne vidim neku budalu kako pretice gradskim ulicama, kako pretice cik cak, kroz crveno...
TAKUMI
Jeste preminula je jedna osoba.
Vozaca bmw niko ne pominje kao da nije ucestvovao.
i bmw je bas zestoko udaren mogu misliti koliko je isao kad ga je ovako udario.
Ja sam gledao ovaj BMW ali ne znam gdje, trojka sa felmama od petice.
Last edited by Fabia_Elegance!; 21-12-16 at 13:00.
TAKUMI
ne vjerujem da mudo vozi trojku sa felnama od petice...
u pravu si fabija bmw 3 je.
ne mogu sliku nesto da izbacim (citavog vozila)
To mudo je Mihailo Šanović (24)
"Vijestima" je rečeno da je Šanović upravljao "BMW" (PG-GG-218) kada je došlo do sudara sa "alfa romeom" (PG-BN-981).
http://www.vijesti.me/vijesti/udes-k...ijedene-917031
tek prije koju godinu sam ukapirao sto su mi stalno pricali da ljudi u periodu nedje od 15te pa do kasnih 20tih misle da im se nikad nista ne moze desiti...
ili se ukljucivao ili ga ovaj iz nekog razloga nije vidio ili nije mogao izbjeci...jer da bi naprvio ovskvo ostecenje razlika u brzini je morala biti velika, sto iskljucuje trku...
There are currently 13 users browsing this thread. (0 members and 13 guests)
Bookmarks