Ogroman je porez na drugu nekretninu vec.
Za 40godina star stan od 40m2 preko puta Osnovnog Suda porez je nešto preko 100 €
Za drugi stan od 40m2 na Starom Aerodromu porez je oko 180 €
Za treći stan od 40m2 na SA porez je preko 200 €
Za nezavršeni stan od 90m2 na Starom Aerodromu porez (otpisan) je oko 460 €
Za 90 godina staru kuću u Komane porez je 80 €
Naravno da treba plaćati porez na nepokretnosti ali Podgorica je tolika "metropola" da taj porez ne bi smio da bude visočiji od trenutnog (već visokog za našu metropolu). Primorje je sasvim druga kategorija
PS.
Hrvati još ne plaćaju porez na nepokretnosti
Last edited by Rakun; 19-12-16 at 01:23.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Ogroman je porez na drugu nekretninu vec.
rm -rf /
Kad se jedan narod pokvari Big im posalje nepravednog vladara...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne prica on o tome. Prica o investitorima koji imaju na hiljade neprodatih stanova, a koji se vode kao lager neprodate robe. U medjuvremenu se ljeti ili kao u podgorici izdaju kao apartmani. Neka se uvede tu porez, pa ces vidjeti koliko vrijedi stan u PG ili u Budvi
Ali tema je gorivo, pa zavrsavam o ovome.
Nece otici 9 centi. Ovo je vrlo vjerovatno opipavanje reakcija naroda. Otici ce nekih 4 ili 5, mi cemo biti zadovoljni jer nije 9, pa ce nedje kasnije dici za 3 ili 4 i to ce biti to
Nije problem sto ce gorivo skociti, placali smo ga i prije skuplje. Cak i da stavimo sa strane kvalitet goriva (koji je sigurno losiji i nije u redu da bude po cijeni priblizan kao onaj sto se u Njemackoj prodaje). Problem je sto su oni svojom politikom doveli do tog povecanja, sto su napravili CG kao Grcku, sto su toliko para uzeli od svih (i naroda CG i raznih banaka i raznih pomoci), zaduzili nas a malo se moze vidjeti gdje su ulozena i sad narod to mora vracati. A gdje je odgovornost onih koji su nas doveli tu gdje jesmo?
Kako nije 20centi.
Meni je ljepse bilo kad je dizel 1.2 a benzin 1.36
Ocu januar - fabruar da budu cijene gore barem za jos 10tak centi.
lako je tebi kad imaš para
She is only here to annoy herself!
lako mu je kad vozi golfa od dizela od 250ks, koji trosi 2.5L kad ga cepi pored ekonomske i trgovinske, da se pokaze...
Gorivo neće ali kompletan paket mjera itekako hoće. Vlada je klimava zbog loših odnosa sa (ili prema, kako hoćeš) partnerima koji su joj dali podršku, konkretno BS-a , a prije nego što su se upustili u nepopularne mjere trebali su malo da razmisle iz aspekta PR-a kakve će biti posljedice tih mjera kad su njihovi glasači u pitanju. Za fanatične glasače vođeni parolom glasaćemo dps pa da ćemo .... vjerovatno nema dovoljno velikog razloga da ne izađu na izbore ali oni koji su dobili silna "obećanja" a od toga na kraju ništa ... hm... neće se polomiti da izađu na birališta. Mislim da nema razloga da se iko valja od smijeha, bio u vlasti ili u opoziciji ali ako je tebi smiješno, onda ti neću kvariti užitak i raspoloženje.
Ajde pređite na podforum politika, ođe pricamo o cijeni i kvalitetu goriva itd...
ako poskupi gorivo bilo koje vrste...ja cu da iz revolta i pobune preselim se u susjednu bosnu posto mi je zena svakako strani drzavljanin pa nema cg licnu i nije glasala prosle izbore,,,pjevacu vam pjesmu oj neretvo oj neretvo....![]()
ne znam koliko godina imaš i koliko izbora si vidio, al ako poslije 30 godina misliš da će povećanje cijene goriva od ne znam ni ja koliko i sve ostale mjere koje pominju naćerati ljude da svrgnu vlast već na proljeće, onda nemaš pojma šta je ovaj narod sve spreman da istrpi i šta je sve vidio i istrpio, pa ništa. Samo da pomenem rat, benzin iz boca od litar i dva i plate od 3-4 njemačke marke zbog iMflacije. Odosmo skroz u off, da se vratimo priči o gorivu i akcizama...
(nečitko)
LOL!
Jes baka, ja na forum dolazim zbog reputacije, nemas pojma kako patim sto imam "samo 5157 reputacijskih poena", stalno se pitam zasto je to tako?! :mrgreen:
Da si ti meni zdrav i ziv, kuckamo se na proljece, da vidimo hoce li se ovo tvoje "predvidjanje po svim relevantnim indikatorima" obistiniti. Nesto mi govori da poslije skoro 30 dodina status quo-a i nedavno odrzanih izbora shansa da ce vlast da padne zbog 9 centi akciza na gorivo i jos nekih nameta koji se ne mogu mjeriti sa krahom ekonomije 90-ih je otprilike ravna nuli. Nema teorije da su tvoje tvrdnje zaista zasnovane na "svim relevantnim indikatorima". Mozda i jer se bavim poslom koji zaista razmatra te indikatore, koji nisu uvijek javno dostupni.
(nečitko)
Pa niko nije ovdje zbog reputacije ali je ona de facto indikator koliko si bio na ovom forumu društveno koristan (u bilo kojem obliku i na bilo kom načinu). Po tome koliko si bajtova i KW struje potrošio učinak ti je očajan. Sad razmotri malo indikatore koji su javno dostupni.
Jel realno da Golf 4 1,8T troši 20,1l na 100km?
Pridruzite se facebook grupi PRODAJEM, KUPUJEM, MIJENjAM CG.
Grupa u kojoj svaki oglas ima cijenu.
toliko trosi na 10km...ako je na stotku toliko dobro je.....:very_drunk:
Kroz grad mi trosi oko 12-13l a na otvoreno do 20,1l preko ne prelazi.
Auto je presao ispod 150.000km pravih.
Pridruzite se facebook grupi PRODAJEM, KUPUJEM, MIJENjAM CG.
Grupa u kojoj svaki oglas ima cijenu.
Nesto nije OK sa tim autom. Moras provjerit lambde, MAF i vac leak. Poyyy
TAKUMI
treba da se vrati originalna mapa u to auto. normalna potrošnja za to auto je 8,5 otv. ako ne divljaš mada dok ga ne gurneš u veći br obrtaja taj motor je dosta anemičan za 150 ks. po gradu 11-12 je uoobičajena potrošnja.
Sent from my Lenovo P1a42 using Cafe Del Montenegro mobile app
Taj ima rupu na rezervoar velicine olovke.
Sent from my GT-I9300 using Cafe Del Montenegro mobile app
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks