hhahahaha! Koji ti se dio Zvoncicinog stila najvise svidja?![]()
hhahahaha! Koji ti se dio Zvoncicinog stila najvise svidja?![]()
Ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darovao, već prodao.
Makse djaole,pusti coeka!Sve mu se svidja pogotovo ono raskubanje with myself!Kocka je bacena!
Nemoj da Vas sve isceram iz pisma, ovaj ocu rec kafane :!:
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
A dobro je ti, najzescji fanu tete Crce Raznatovic. Aj za tvoU dushu *Oprostayna Vecera* :lolblue::lolblue:
a za mene
Sluzite li ovde
duplu
votku s utehom
kad nestane mi para
platicu vam
osmehom
jer kosta me ljubav ta
ni tuga nije
besplatna
Last edited by kuglica; 16-09-06 at 11:37.
A u ulici Slobode i Hercegovackoj sad rastu iz Berana dEca. Neki novi klinci, neki novi klinci..
alo znas li ti koji je tebi odje posao i zadatak.muci i radi ..imas najodgovorniji zadatak da gledas, spijuniras i da izbacas bagru samo gospodu da ostavis
a neee da zabucavas...
q i tackice ispred su misljenje da zelim zenski spolni organ i to ne bilo kakav nego dobar...sto ti cironije imas masala sve adute da mi sednes u krilo...
ljudi odo malo ljepa da kupim dok se vrnem dajete mi kafu s mlijekom, onu moju salatu bez voca i jedan jegerrrr...
eto tako..
muzika u ranu zoru daj udaaaaaaaaaaaariii laaaaaaaaaagaaaanooo
tjeeelooom ooo tjeeeloo..
oh darling who needs love?
Who needs a heaven up above?
Who needs the clouds, in the sky, not I
Oh darling who needs the rain?
Who needs somebody that can feel your pain?
Who needs the disappointment, of a telephone call, not I
Meni se manta od onoga silnoga viskoga sto ga jutros zorom ranom sama ispijah u kafani na Balkanu.UH,glava boli samo analgin prija
Kafana na Balkanu rulezzzz....![]()
A u ulici Slobode i Hercegovackoj sad rastu iz Berana dEca. Neki novi klinci, neki novi klinci..
pa kazeeee
neda mi se da ti bijelo
lice poljubim
da ti pruzim sve sto nisam
pa da poludim
eh sto nisam sunce
da ti grijem liceeee
da te jutrommm
snenu pokriivaamm
eh sto nisam mjesec
da te nocu cuvam
da ti zvijezde
s neba poskidammmmmmmmmmmmmm
Ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darovao, već prodao.
shrek, sto si pio ti?
e ja imam vremena tacno do 9 sati da ovoj kafancugi dobavim alkohola..
e nam nestaje..
coece ovo nijesu ljudi ovo kamile sto je ovo..sve ostali smo s jednom tresnjom jednom maslinom i alkohola o sh drzite u ruke..it te dodjavola
ajmo pare pa u nabavq..
uh kako se sad iznervirah (/me vadi cuturu iz unutrasnjeg dzepa i naginje)
i tebe sam sit kafanooo
ojhaaaaaaaaaaaaaaa..."NEMAM DRAGE NEMAM DRUUUUUUUUGAAA...ZHIVOT MI JE SAMO TUGAAAAAAAAAAAAAAAAAA....NA MOM POLJU NEMA CVETJA JEDINA SI MOJA SRETJAAAAAAAAA...." /me shakes uz OPSA SA SA SA SA SA SA!!!!!!! /ME BI SRNULA NESHTO...."KONOBAR?!"
"SETJANJE MI SNAGU DAJE...SVE MI TVOJE NEDOSTAJE ...NA MOM POLJU NEMA CVETJA JEDINA SI MOJA SRETJA...."/ME ROKAAAAAAAAAAAAAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ JJJJJJJJJJ
pa kazhe...slushaj bre owamo!!!"...jA SAM CHOVJEK KOJI SAMO SAMO JEDNOM SRETJU BIRA...jA NETJU LJEPSHU JA NETJU DR00G00...BIRAO SAM SRETJO MOJA ILI TEBE ILI T00G000000000000000000000000..."
ozhezhiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Mikooooooooooooooooooo!!
/me to to to to to to to to to to
alo!!pije li se odje or what???:mrgreen: :twisted:
/me vadi bocu vrhunskog belog za moodo![]()
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
aaaaaaaaaaaaaaaaaa...cancer rana...:-D slusha'Te owamoTE :"TANKA STRUKA A VISOKA KAD POGLEDA SOKO SIVI KO ZAMJERI SHTO JE LIJEPO TOJ LJEPOTI JOSH SE DIVI...ONO SHTO JE STVARNO LIJEPO RODI SE U CRNOJ GORI...." ,PA REKnU :"CRNOGORKO CRNOGORKO..." sa sa sa sa sa sa
otje li taj pro corden????aoooooo....owo malo 2007 ljeta gospodnjega tje prije konobara...:twisted: :mrgreen:
FoFo:lolblue: :lolblue: :lolblue: (prsti u desno?!)...ja sikljuchivo crno:PPPPPPP
slushaj saT owo..."rastajemo se miiiiiiiiiii...vjeruj nije mi lakooooooo...sta sad mogu ja tuuuuuuuuu...kad tvoji zhele takoooooooo...odlazish sva u suzama...zbog nas plachesh to znam...shto se l00d0 volimo al ipak se rastajemooooooooooooo..."sa sa sa sa sa sa sa...pa ra ra ra ra ra ra pa ra ra ra ra...ahhhhhhhhhhhhhh...rokajjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
pa idemo bre...dajte malo "wrc wrc"...tra ta ra ra ra....
"gledam u tuzhnu jesenju notjjjjjjjjjjjjjjj....s pokisle graneeeeeeeeeeee lishtje opadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....u daljini chujem muziku nekuuuuuuuuu...i pitam seeeeeeeeeebeeeeeeeeee gde li si sadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...NISI ME VOLELA U ONO VREME A JA SAM ZELEO SAMO JEDNOOOOOOOOOOOO...SADA KAD NISMO NI MLADI KO NEKADA DODJIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII DA OSTARIMOOOOOOOOOOOOOOO ZAJEDNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO...."...SHMRCCCCCCCCCC CCCCC!:twisted:
e neko je onu noc belo pio :P
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
ko je pomenuuo belooo
belo dje dje dje belo
ciiiiiiiroo neko je pomenuo da ima belo
beleee ruzeeeeeeeee opet cvetaaaaaaaaU
hahahahahhahha..stwarno se ne sjetjam....nije frka mogu ja i bijelo da pijem...ali ...nije to TO!!!...more bi' more bi'...svashta danas ima..."pogreshi chowek!!":mrgreen: :twisted: ..."PEWAJ MI O NJOJ PRIJATELJU STARIIIIIIIIIIIII, NEK ZAJECA ZHICA, NEK ZADRHTI SRCE...DOK ISPIJAM CHASHE PEVAJ MI O NJOJ...SAMO TI ME SVATASH PRIJATELJU MOJJJJJJJJJJ!!
a sad samo neshto za amok
"cele notji lutam ulicama pustim dankaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....ti si moja ljubav najvetja na svetu o danka...kako da ti kazhem koliko te volim danka...kad si ti zhivot moj....Ja moram da PIJEM DA UBLAZHIM BOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL...O KAKO JE TUZHAN OWAJ ZHIVOT MOJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ...O KAKO SU NOTJI DUGE DANKAAAAAAAAAAAA...JA ISPIJAM CHASHE BEZ PRESTANKA I SHAPUTJEM DANKA DANKA VOLIM TEEEEEEEEEEEEEEEEE..."
aoooooooooooG mene u 19:48...otje li dolazit owaj konobar???ja ne volim u praznu chashu gledat'....DiDi oli popit shto da te chastimO?:mrgreen: :twisted:
shta bre belo??? :shock: :mrgreen:
ne pochinjati s belim bez mene :devil:
sachuvaj mi shtraftu makar, chiro... :mrgreen: :devil:
od tuuuuuuge cuuuu za tooooobom za nooooc da ostaaaaariiiim
sve su moje noooove boooore tvoji puuuuuteeeevi saaaa njiiiiim
i ne bi jedaaaan traaaaag u sneeeeeeguuuu zamnoooom ostaaaaoooo
bash toliko sam bez tebeee duuuusho proooopaaaaaaoooooo...
@^moodo^ :
jbt, moracesh me edukovat kad dodjesh, ja ti nishta iz repertoara ne znam:mrgreen:
al brzo ja uchim, no frx... 3-4 kafane i spremna sam za 10!!! :mrgreen:
Sway Me, Take Me
Thrill Me, Hold Me
Bend Me, Ease Me
You Have A Way With Me
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...Dzejjjjjjjjjjjjj jjjj...dzejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj...aaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!ahhhhhhhhhhhhhhhh hhh!!!..."b00dim se chesto po notjiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...a znam da nisam ni pijan ni l00ddddddddddddd...!!!" /ME SECHE WENOWE KA WEAZDA ZA DZEJoM I ACA LUKASOM!!!!!!!!!!!!!!!!aHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!:mrgr een: :twisted:
crta velish li???"belo"????"belo oko mene swe je belo sat na ruci koshulja odelo....na chelo stawljam prst na cheloooo...."...sa sa sa sa sa sa sa...udaram ja recke nemash frke...pa wi widjite ko tje sledetju turu obrnut'...znash ono:" ja tju radit u ministarstwo pa...."(xaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax !!!!!!:PPPPPPPPPPPP)
pa kazhe:"ZASHTO MI ZHURIIIIIIIIIII SHTO PRE DA TE OSTAWIMMMMMMMMMMM...ZASHTO TWOJE POLJUPCE ZHELIM DA ZABORAVIMMMMMMMMMM??!!! ZATO SHTO SI ZHENA SA DWA LICA...ZATO SHTO ME MUCHISH DO SITNICA...ZATO SHTO SI PRAWA NOTJNA PTICAAAAAAAA...MOJA TESHKA NESANICAAAAAAAAAAA!!!ZATO SHTO SI HLADNA KAO STENA, SHTO SI WATRA TUDJIH VENA, ZATO SHTO BI BILA DRUGA ZHENA SAMO DA SI ZALJUBLJENAAAAAAAAA!!!" OP sa sa sa sa sa sa sa sa sa sa sa
idemooooooooooooooooo!!!? /me treska su swe flashe chashe i ostali inventar po segmentuuuuuuuuuuuuu!!!op op op
ciroo kako si me oma cula ih reagujes na belo samo tako
sve za tebe (ja vazda pola meni pola meni(tebi))
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
eeeeeeeeeej druugooviii jeee l vaaaam zaaaaooo
jeeee l vam zaaao jeeee l vaaaaaaaaaam zaaaaoooo
ajme ajme
dajte neku sto joj radi masta jada ovoga eo tek sh unesoh ove pakete alkohola odma razgrabiste e necu vise ne ne ne iiii neee
a sad jednu nasu ortodoxnu narooodnu:
siiitammm
i luuutaaam
aaa doookle cuuu takooooo
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks