but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Khm Khm...
--------------------------
Do Not Disturb.
Ou maj gad! Zurim u ovi laptop a pozadinu stalno neka galama nekakva 2 komentatora i reko posle po ure pomjerih glavud da viđu što je, jer fuđbal nit' sličan sport nije. Kad ono LoL. Prenose ga na SK3. Ovi nisu normalni, što sve prenose, ne mogu me više iznenadit'.
Ovi selfiji su mi kao da ljudi koji vladaju svijetom kažu - sad možete da se slikate.
Ne znam da snimim yebeni gif sa FB-a...
https://video-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/...40&oe=5854C0A9
Do Not Disturb.
Maja Marijana će napraviti lom...
Orah.
Nijesam rasista... ali kako su mi gadni Arapi... znači emirati, saudijci pipipipipi nikakvog ukusa, kulture, poštovanja tudje kulture.. okupaju se u parfeme ne možeš da prodjes ulicom valjda da bi prikrili smrad od koza, naručuju se ruckovi dok se leti sat vremena, dernjaju se jedni ba druge, toliko gadna i izvjestacena kultura i nacija...
Da hoće više nestati nafte da sklapaju svi pipipi
Sent from my Lenovo P70-A using Cafe Del Montenegro mobile app
One Ring to Rule them all...
Što više abortiraju ove liberalke sve će manje bit malih liberalčića. Ja sam za.
Послато са Redmi Note 2 уз помоћ Тапатока
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Nije lako, ali je jako rođaci.
Non sum uni angulo natus: patria mea totus hic mundus est.
Netflix sprema novi serijal, nakon uspješnog "Narcos", u vezi poznatog El Chapa. Dako umetnu neđe Šarića.
A kako je?! Razumijem da je serija vrhunski odrađena i sve ali što se glorifikuju toliko ti gownari?
Last edited by Ser Bronn; 17-12-16 at 22:29.
K'o i uvijek gas do daske (necu urbano, ja sam ljakse)
Dreams will come true?
Ruška Jakić objašnjava tajne uspješnog braka. Četvrtog.
Sell the Vatican, Feed the World!
Ponavljanjem do savrsenstva
Podsjeti me na ovo: https://cdn-images-1.medium.com/max/...A1SKElxjRQ.png
Šalim se, sličan sentiment imam prema Indusima.
There are currently 33 users browsing this thread. (0 members and 33 guests)
Bookmarks