:lolblue: :lolblue:
:lolblue: :lolblue:
TAKUMI
Nema kvalitetnije od ovog ripa, 26gb po epizodi. Mada vrijedi svakog megabajta, božanstveno izgleda u 4k za razliku od filmova koji su svi upscaleovani.
Sent From My Samsung S7 using Tapatalk
Oni imaju 4K aparaturu.
TAKUMI
@Bitrate
Moze link na p.m tog ripa?
Sa BTN privatnog trackera su ripovi, nažalost nisam još power user, nemam pozivnica.
Imam ja i TL, naoružan sam maximalnoA ne bih rizikovao ban, a i ne znam bi li moglo tako zbog passkey-a (ođe su dosta rigorozni), ali mi nije nikakav problem ako imaš externi, da ti prebacim sve 4 epizode
AwesomeHD?! :P :P
Ma jok, mislio nocas da skinem da odgledam... Nema veze cekacu ga ovamo.
Eo je imas na partis.si, inace po meni masu podcijenjen tracker a odlican![]()
Ne pusta mi mejl za registraciju...
Ne znam sta moze biti problem, EKV se registrovao normalno samo sto su ga odma banovali jer strucnjak nije seedovao minuta :P
ja sam seedovao, ali ne ocigledno dovoljnone ugasim ja torrent odmah....ali kad imas dijete mladje od dvije godine, laptop moras da krijes
![]()
Hahahah, je li jes H&R opalio![]()
![]()
Edit:
Na ovaj treker mi se prikazuje Hrcak Rajko wtf?ż? ż
Last edited by Kapetan; 14-12-16 at 09:54.
Mnogo dobra 5ica, za razliku od prosle, 1000 puta vidjene.
><
I dalje se ponavljaju vec vidjene fore iz tg-a, ali meni je to ok![]()
Sta fali? Pa oni su i TG i GT.
TAKUMI
Pretjerali su...od dizanja kuce u vazduh do auta od cigli...a i trebali su bas da dovedu goste a ne ovako glupe fore sa ubijanjem, bas bzv
a nije losa fora, malo za promjenuvjerovato ce u nekoj od narednih epizoda gost biti neko ko ce uspjesti da prezivi
![]()
Meni su svakako zanimljiviji i bolji od novog TG. Zamisli jos da imaju vrhunske goste da voze kao sto su u TG bili Sumi, Bolt, vozaci F1...sad cu da skinem novu epizodu da gledam
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks