Krenuo da ufatim muštuluk kad onoAj neka nam je sa srećom ova nova linija!
Sex od linije...
sent using tapatalk
#fakenews
Krenuo da ufatim muštuluk kad onoAj neka nam je sa srećom ova nova linija!
ovo je top...masu linija ima iz Budimpeste ka' drugim kontinentima po vrlo povoljnim cijenama
Mi progledasmo mrcili se![]()
f6
Evo ima karata 😀 al su malo skuplje nego sto tekstopisac kaze.
Послато са SM-A500FU уз помоћ Тапатока
Last edited by kurogane; 15-12-16 at 14:09.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Moja ideja je bila da se uzmu sad karte za maj, do marta se bukira smjestaj i od marta skupljanje za akcijanje. Mislim da je dosta 7-8 dana.
Sa Budimpestom zatvaram zelju potencijalnih destinacija za ostale destinacije, stvarno odlicna vijest.
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Dobro samo jos nesto malo za spaniju direktno ili franc i dobro je to.
f6
Ko bi rekao da cemo imati sve ove linije, 2012. godine:apathy:
koliko prtljaga mozes nosit sa sobom?5kg?
Kod wizza je karakteristicna dimenzija rucnog nije ova klasicna nego je malo manja nego kod ostalis.
Ne malo nego malo vise
f6
ako ides nedje iz budimpeste moras prtljag doplacivat svakako jer sumnjam da se mos uklopit u njihove dimenzije i tezinu..
Moras doplatit. I opet ga placat za sledeci let. Ali opet progledas u odnosu na naseg legendarnog avio-prevoznika
f6
Island i da zapecatimo evropu
Sent from my SM-A510F using Cafe Del Montenegro mobile app
Budimpeta je dobra zbog konekcija a spanija i francuska ne bi se isplatilo sto se popunjenosti tice sl destinacija je po meni svedska...
Sent from my SM-A710F using Cafe Del Montenegro mobile app
Satelitski resiveri/oprema
Ko danas kupi karte za Budimpestu, 20% popusta.
Sent from my HTC 10 using Cafe Del Montenegro mobile app
znaci sa sobom samo donje gace i carape rezerve...i pare...drugo nista...
Budimpesta rentacar i sibas
f6
Meni nije milo zbog nas koliko mi je milo zbog turista![]()
Jer ovo preko budimpeste ima vezane letove za dje oces... Francuska - Italija - Rumunija - Holandija - Skandinavija a onda jednostavno cesima - slovacima - austrijancima je jednostavno sjesti u auto i skoknut do budimpeste pa za CG![]()
One Ring to Rule them all...
Ako ikad bude uradjen taj autoput od Bara do Beograda svi ce ti potencijalni gosti iz Budimpeste stizati kolima kod nas za 7 sati voznje - dako i to docekamo![]()
I sad im nije predugo vala, redovno sam im ja prvo noćenje pa mi pričaju kad iz cuga opale... ali jedino je problem što se nekad čeka po 2-3-4-5 sati na granici ... nijesu madjari neki gosti ne nadam se njimanajviše se nadam ovoj skandinavskoj konekciji preko bude
Sent from my Lenovo P70-A using Cafe Del Montenegro mobile app
One Ring to Rule them all...
Madjari uz belgijance, rijetko teski gosti, da ne kazem nesto grdje
Sent from my SM-A510F using Cafe Del Montenegro mobile app
Ono jes ali ih je 10 miliona a mora nemaju.
A opet nas u vaterpolo prospu
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
U 18.15 su letovi iz Budimpeste za Pg sto je dobro za putnike koji se vracaju u CG moze se stici okle god da dolazis fatas let za Pg.
U odlasku doduse nije takav slucaj jer iz Pg polijecu u 20.00 ali boze moj ne moš sve nacrtati.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks