Агх договор !!!
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Агх договор !!!
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Sate sate sate
Ne javljaju se, do kad rade?![]()
Ljudi unutra imate jedan sto samo.
f6
Ja samo vidim džekidžoni...
Послато са Redmi Note 2 уз помоћ Тапатока
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Neko reče da su kobasice u Studio dobre, mora se to ovjerit. Nisam bio ima 2 godine tamo.
Dobree, bar bile prije godinu dana![]()
prosusmo se sinoc u laternu - piroska, pica. jao jos me zeludac boli
f6
Danas opuvah jedan suljPa iz Kvarta. Brutalno velika porcija, odlično začinjen, sve vrh za 3 ojra sve. I da, plus za ljeb sa susamom i "pica" tijesto. Ne znam đe još po gradu prave ovako dobar.
Belgijski vafl, trafika na cosak od lordovke. Odlican, taman po mom ukusu. Pravi belgijski jeo nisam, kazu da je to kao pravi, meni svakako dobar. Mnogo varijanti ima, sve od 1.5 do 2 eura.
Dje je kvart i dje je ta trafika. Hvala unaprijed....
f6
Kvart na konik, zgrada dje je mec auto... pricalo se vec... jeftin a bomba sve...
Uzmi 5 kg t500 i 2 kg t400...
Odvoji 1kg t500 i 900gr t400 i to stavi u jednu posudu... promijesaj... ostavi jedno 2 sata... Nakon toga koristi po zelji.
Ostatak 4 kg t500 i 1100gr t400 ostavi valja ce...
Send from past.
moze li neko da objasni dje je zgrada Lordovka tj dje je taj belgijski vafl ?
Vala cemo ga probat
f6
Tivat
Restoran-grill sidro tople preporuke
il fenomeno
Danas probah po prvi put, ništa posebno Snap burger. Obična pljeska napunjena šunkaricom i sirom.
Ono je neko bio nabio žešći hype, neko što ima veze sa njima, jer i ja kad sam probao maximalno sam se razočarao...
Pa ono...klasicna "domaca" punjena pljendza, samo sto su mu ga dali malo po imenu, pa je ispalo kao je ne znam ni ja sto.
Ali tehnicki (), pljeskavica je bila ukusna i velika.
Bas odavno nijesam bio tamo, ne znam ima li pola godine.
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks