Danas poginuo vozac duje na putu Bioce-Kolasin.![]()
Vec nedelju dana stoji udaren tako...Nisu mi jasni ljudi koji se tu parkiraju. Za poslednjih 20 godina je ta krivina ponijela ko zna koliko auta....
Danas poginuo vozac duje na putu Bioce-Kolasin.![]()
TAKUMI
Kod Katoličke danas. Vozač Mercedesa kriv, vozio preko pješačkog i zakuca mu se vozač trojke u vrata (otvoriše se mercedesu jastuci), kako je puklo reko pola ovaj kukavac u mercedesa se preselio na suvozačev sic. kako ovo fino objasnih evo skica:
Lijevo objašnjenje kako je došlo do udesa, desno kako bi trebalo da se odvija saobraćaj.
A evo i detalj udesa (samo što su jedno iza drugog na slici)
![]()
Kretencine... prije neki dan ja na stari i kreten iz pravca okova ide kontra trakom pravo na mene, ja namjerno gas, jedva me je izbjegao...... oduzimao bih vozacku na godinu i kaznu 500e za to uveo... umjesto da fino skrene desno, obrne se na kruzni....
![]()
Last edited by stefke; 12-12-16 at 23:15.
standardna procedura svaki dan bronxa za stanovnike konika a stefke za stari a a i druge koji ce bulevarom gore.
ali ova bronx-ova situacija je najjaca samo bi izasao iz auta i pogleda covjeka da ga pitam je li realno da ides pjesackim. inace to rade svaki dan, mogla je država stavit stubica dva tu da se ne prolazi kolima (kao na bulevar od kruznog ka koniku)
f6
Bio je tu stubić al je maknut baš zbog prolaska autom.
Edit: Eto se i vidi na sliku dje je bio stubic no je presegan do zemlje... Tacno iza policajca pogledaj pod.
Last edited by Bronx-PG; 13-12-16 at 08:35.
nece njima drzava odredjivat dje mogu dje ne mogu da prolaze! fina ce bit opravka r klase..
f6
http://www.vijesti.me/komentari/tema...sicanin-193671
Poginu mi komsija sinoc jbt, dobar momak strasno. Tvrdim da kad je on poginuo, moze onda svakom da se desi, zato svi vozaci pamet u glavu.
Forever young, i want to be forever young
Auh, mislim da sam od njega motor trgova... :/
aaa ja tek sad vidim o kome se radi...zivio je u zgradu u nk preko puta mojeg djeda...kao djeca smo se druzili stalno kad bi dolazio u nk
Jes, zivio je kod zgrade Meander, mnogo dobar momak i sto sam najvise cijenio kod njega maksimalno vrijedan, iako nije ima nikakve potrebe za nekim radom.
Forever young, i want to be forever young
Kakav udes kod hitne.
Momci prebaceni u urgentni.
Ko je sa tim Cherokeejem? U koliko je ovo bilo?
TAKUMI
Jutros u 6:30 poginuo Đ. M. (68) piše na portalu Vijesti
Sent from my Motorola 8400
sad je tek izasla vijest...
ona ulica je katastrofa i pored lezecih... ko ide onuda cesto zna o cemu pricam...
al se vozi bas ludacki svuda...
Nije normalno uopste. Kad krenem da sa bulevara skrecem pored pumpe, uvijek ima lik koji iz unutrasnje trake takodje skrece. Da budala ne mora da uspori ondje na odliv atmosferske kanalizacije, nego lakse presijeces sa unutrasnje. Pa skripis i iscudjavas se da ima neko ko se vec ranije prestroio
Last edited by Hell Raiser; 16-12-16 at 07:55.
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks