Kaze ti ako oces mozes na sudsko. Pa dobro jedva cekam da prilozim polisu uz zahtjev
Kaze ti ako oces mozes na sudsko. Pa dobro jedva cekam da prilozim polisu uz zahtjev
f6
i trazi da dodju i oni.
A dobro ovo mi je u nk pa cu postom moramjos ako do tad bude saobracajna gotova pa i nju pokazem ahhaah
f6
Ne mogu da vjerujem. Dobro, meni je napisao da nemam polozen vozacki jer on ne priznaje americku vozacku.
TAKUMI
Na sud pada acs, al mislim da ces morati platiti sudske troskove? 30e tako da isto dodje, platio kaznu 35e il troskove 30e i cimanje na sud![]()
Што би плаћао судске трошкове? Неће 100%
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Sate sate sate
Ja ne bih sigurno. Neka plati drot.
TAKUMI
Nije od skoro to ti je oduvijek. I ranije su ljudima pisali kazne zato. Ili vazeca saobracajna ili ona potvrda iz MUP-a inace imaju pravo da pisu kaznu. I platiće i kaznu i troskove. Znam momka koji je imao istu situaciju i platio je i kaznu i sudske troškove. Tako da bolje plati to.
Je li njima stvarno toliko dosadno pa me ispituje čoek dje sam bio, šta sam tamo radio...dje živim i znam li ovoga i onoga...šta mi dodje taj i taj...
Onda mi pominje njegovu sestru i za koga se ona udala..pominje nekog što je poginuo prije 10 godina i opisuje mi kako je poginuo tip....
A ja pojima nemam o čemu priča batica.../ 10 min me zadržao a ja urokan. Pih
A zasto bi trebalo da imas potvrdu gdje pise da si predao kad imas placenu polisu i potvrdu sa tehnickog gdje lijepo pise da je to potvrda o registraciji i vazi dok se ne dobije saobracajna? Dalje, znam ljude koji su cekali 20 dana saobracajnu.
Sto da radim za 20 dana? Taksijem? Da li sam platio za ful godinu? Cija je to greska sto ne mogu da ti daju saobracajnu isti dan?
Last edited by Fabia_Elegance!; 12-12-16 at 23:21.
TAKUMI
Nemaju uvid je li plaćena ili nije.
Pa koji tehnicki bi ti dao polisu ili potvrdu sa tehnickog bez para? Uz to daju fiskalni. WTFF?
TAKUMI
Zato sto je polisa jedno a vazeci dokument ili isprava drugo. I prema zakonu treba da imas saobracajnu. Ti uzmes polisu npr. a ne izdaju ti saobracajnu zbog ne placenih kazni teoretski bi ti mogao da vozis na polisu do druge registracije pa mozda i da uzmes novu naredne godine. Zato a i zbog mnogo drugih razloga ne moze se voziti bez potrvde ili saobracajne. A i sa potvrdom se moze vozit samo kraci vremenski period. I njena osnovna svrha je da se izdaje u slucaju da kasne sa izradom dokumenata tj saobracajnih pa da bi moglo da se koristi vozilo za to vrijeme.
Zato i dobiješ potvrdu iz Mupa da možeš da voziš. Potvrda od tehničkog ne važi, ali gledaju kroz prste (doduše sve manje).
Dva rješenja postoje:
1) registruj vozilo 15 dana ranije, onda se samo produži polisa i registracija, nema nikakvog maltretiranja.
2) predaj lično papire u MUP i uzmi potvrdu.
Većina ljudi bira pod 3) i to da sačeka zadnji dan ili da preskoči koji dan i da ostavi auto kući da preda papire...
Poslato sa sjajne pisaće mašine Edge x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Pa ajde, ako prodje mjesec neka seru. Ali sjutradan? Posle 5 dana? Oni sami (mislim na muriju i 100% radnika MUP-a) voze na polisu i ZNAJU koliko se ceka. Cekaju i oni ali oni voze i ne moze im niko nista.
Ako mi bas treba saobracajna onda mi je daj odma ili smanji cijenu registracije za 10-20 dana.
TAKUMI
Ima pravo da se žali. Jer plaća registraciju na godinu dana. Osim ako se nije potrefilo da je produženje registracije pada u nedelju. Onda mu se skida jedan dan i prebacuje na ponedeljak.
Par dana ne vidim kako može da bude, ne mogu da idu dvije polise i registracije na isto vozilo paralelno.
Poslato sa sjajne pisaće mašine Edge x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks