Kad neko kuca poruke u viberu dje je svaka riječ nova poruka
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Nervira me kad u horor filmovima bide ekipa od 10-ak ljudi i onda se rezdvoje u roku 5 min, svak na svoju stranu da potrazi nekog. Ja da se nadjem u sl situaciji reka bi ' ko se odalji od mene vise od 5m, momenralno dobija metak u glavu'.
Forever young, i want to be forever young
Kad neko kuca poruke u viberu dje je svaka riječ nova poruka
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
S ekranima na telefonima je kao i sa zenskim si*ama.
Nema prevelikih,samo ima malih ruku
Ja sam htio ovo odavno da napisem ali svaki put kad sam krenuo osjetih se ka' da sam ostarao
A i preveliki sam hejter u poslednje vrijeme...
Ali kad vidim ovu djecurliju (neki nemaju 10 god) i bacaju petarde (i to neke zestoke poput onih magnumki ili kako su se vec zvale) do iznemoglosti, nije mi dobro... I kapiram ja da nisu kriva djeca nego roditelji koji su im vjerovatno kupili to da sebi ruke (ili nedaj boze facu) nagrde...
Ja sam porazen ovoga puta kad sam vidio da djeca od 10-11 godina elektricnim taser-ima 'pecu' vrsnjakinje po guzici i klinci od 7-8 godina bacaju petarde koji im mogu ruku raznijet'...
--------------------------
Do Not Disturb.
http://www.vijesti.me/vijesti/podgor...g-mosta-915850
Kako bih ovakvim tipovima namjesta max maltretiranje u zatvor da se ista pitam. Koji su to 'bogalji' kad ne umiju na drugi nacin, neizivlkenost, kakvi silu to bolesni porivi, pi.
Imaš ga na Face-u ako te zanima...
Sell the Vatican, Feed the World!
Kako, samo su mu inicijale stavili? I ovo me nervira kod nasih kvazi-novinara, ovakvim manijacima se skrivaju imena, umjesto da cijela drzava zna ko su bolesnici i da budu obiljezeni za cijeli zivot.
ovi oglasi na tapatalk sve im jevem
P9lite
Gledam kanal i vise reklama nego samog programa... Znaci da ne vjerujes.
Do Not Disturb.
Ja mislio "momak" ali kad vidjeh opis zakukah.
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
U ženskim časopisima predlažu da poklone pakujete u stranice stranih dnevnih novina.
Baba Danica se prevrće u grobu, jer je bocu pakovala u listove Pobjede.
Sell the Vatican, Feed the World!
Фасцинантно колико људи слободе имају кад те ставе у уста, а још фасцинантније што немају капацитета да схвате да радозналост није обострана.
И све би то било одлично да не морамо да остваримо билатералан однос у виду усмене комуникације.
Није чудо што се не јављам на телефон иако томе служи. И што је на муте.
Sve me nervira.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Jedan od onih dana znaci..
f6
Nije.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Eto i korito imaju
Civilizacijske tekovine naših filmofila... nadam se da nam u pozorištunije ista slika... hjihjihiii
Zelim vam samo jedno, a to su dvije stvari: "rad, red i disciplinu".
Je li ovo bio film "Stado"?
Nije lako, ali je jako rođaci.
Nije ni cudo u kakvom su stanju zgrade generalno po CG kad ovo vidis. Zalosno.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
U pozoristu nijesam ovo zatica, ali jesam ponasanje tipa "dva golupcica u posljednjem redu u bioskopu". Mozda im te noci nije bilo odgovarajuceg filma u bioskopu, pa su dosli u pozoriste na 4D.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks