Počinjem ozbiljno da sumnjam da je meč Hari vs Verhoeven namješten.
To je meni 30/70 u korist Garsije. Zlaticanin ima udarac dvije kategorije iznad, ali bori se protiv covjeka koji je titule drzao u dvije tezinske kategorije. Bio u pfp top 10 plasiran na 6. mjestu. Covjek je napravio pauzu dvije godine, imao borbu povratka..i u njoj nije bas dobro izgledao.
Dejan je ubijedjen da dobija, ja mislim da ce to tesko se desiti. Garsija je daleko bolji tehnicki, bolji na distanci. Ali voli i on skratiti distancu, sto bi moglo biti pogubno za njega. Ako Zlaticaninu prodje jedan onaj overhend ili krose lijevi, uspavace Garsiju do Juna tamo kad otopli. Ako to ne prodje, ne vidim sansu za Deja.
Počinjem ozbiljno da sumnjam da je meč Hari vs Verhoeven namješten.
Igraj brate.Kad je razbio Ricky Burnsa (koji je 4 god pojas drzao i koji je poslije borbe sa Zlaticaninom postao prvak u vecoj kategoriji) ,razbice i ovoga.Mislim da ce se pokakit na Garciju.Protiv Burnsa je boksovao prije 2 godine i od tada je jos masu napredovao.Burns je strasan borac, 7 cm visociji od Garcije i sa 5 cm duzim rukama.I opet ga je Zlaticanin dobio...
Kladi se.I ja cu.
ovaj ufc 207 ima potencijala da bude bas dobar event.
206 je bio strasan event, a nije bilo nekog superstara.. I ovaj fight night za vikend nije razocarao..
Generalno ima da se vidi na svakom dogadjaju dobrih borbi..Ispade UFC 200 najgori sto se tice tog segmenta, a najvise hajpovan..
Na internet se pojavio izraz "sea level cain", kao ta verzija caina velasqueza ja nepobjediva.
Sent from my HUAWEI SCL-L04 using Tapatalk
Overim - Hant na ufc 209.
Dobio i Mirko protivnika za Rizin koji bi lako mogao da ga uspava.
Pitam se je li bio sea level kad ga je JDS zakucao za pod.
Pa to je u sustini HW divizija..Jedan udarac moze sve rijesiti pa i da ne dominiras u borbi..
Posle je ipak pokazao da je onaj grind previse za JDS-a.. Cigano se za treci mec spremao kao lud, a Velasquez ga je samljeo bio.. Ukoliko se poklope kockice trebalo bi da dodje do 4og duela u narednih godinu-godinu i po.. najveci izazov za obojicu je da izbjegnu povrede..
Cigano-Struve II , 19og februara
Kejn je ubica. I najbolji teskas za kojeg ja znam.
Covjek ima povredu ledja, 30. radi mec protiv Verduma, a 4. mu je zakazana operacija ledja. Trpi ozbilje bolove. Sve to da ne bi odustao od meca.
I za mene najbolji teskas ikad. Iako nije imao previse meceva, ono sto je pokazao je dovoljno.
Pa bolje da odustane od meca jer ako izgubi bice novih izgovora, to bi bilo bzv.
A ako dobije bice a izbio ga je sa povredom...
Sent from my HUAWEI SCL-L04 using Tapatalk
Evo se govorka da nece odraditi mec...
Traze mu zamjenu. E nek ide sve u *****
http://www.profightstore.hr/novosti/...inu/25414.aspx
ko koga ovdje zaHebava?
Mozda je sve fora, kao za onaj K.O Mcgregora prije meca sa Alvarezom.
ovo mu se mozda sprdaju jer je ranije dosta meceva odlagao zbog povreda.., internet je pun trolova.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks