Page 173 of 655 FirstFirst ... 73123163169170171172173174175176177183223273 ... LastLast
Results 4,301 to 4,325 of 16374

Thread: KK Budućnost

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nama 'ladno može da visi I mjesto za PO ako Cibona bude napravila neki brejk, a mi nastavili ovako :-) Kakav bi epski fail to bio...

Ovo noćas je sramota, posle ovakvog deklasiranja neko mora da leti. Jbt, 'ladno nam je prva ofanzivna opcija, u jednom periodu, bio anonimni tip sa jednim treningom sa ekipom...
    Last edited by Bongo; 11-12-16 at 21:27.
    Shit has hit the fan !

Thanks Thanks Given 
    263
    Thanks Thanks Received 
    129
    Thanked in
    75 Posts

Ne znam sto svi odma pljujete i prozivate. Ja sam takodje razocaran igrom i ovakvim porazom ali buducnosti je ovo prvi poraz. CZ ove godine gaziii i najaca su ekipa bez dileme. Buducnost jos nije uigrana ekipa. Novi igraci,novi trener..Polako ce sve doc na svoje.Nadam se Ne znam sto Bokana takodje psujete. Zaboravljate da je Buducnost bila pred Bankrotom i da je on samo pozvan da je preuzme i ulozi pare. Ne pita se on nista. Samo se nadam da je ovaj trener strog za par kretena da ih dovede u red.

Poslato s Iphone 7 Plus Minus

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    66 Posts

Gasi ovo. Zna li ovaj Grk ko su mu igrači, Gordić plej koji gnjavi loptu, ne umije da je prenese preko polovine a kamoli što drugo, o šutu da ne pričam.
    Vranješ grije klupu, u jednom trenutku petorka Gordić-Sead-Subotić-Nikolić i petog zaboravih. Pa to ne može da pobijedi Jedinstvo a ne Zvezdu.

Onaj Elis iz Mornara je izmislio košarku za ove naše ispod koša koji imaju 5 puta veće plate od njega

Vilijams izvodi loptu TRI puta i nema kome da je baci već gađa igrače Zvezde da se odbije u aut
    Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Vilijamsa je neko doveo u svom najludjem trenutku,bice da su obojica bili napuseni
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    1,002
    Thanked in
    723 Posts

Quote Originally Posted by StefanPG View Post
    Ovi obruc ne mogu strefit kukuuu

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
    Losa im je noc bila.

Quote Originally Posted by milanese View Post
    Nema vise smisla spominjati rijec "Euroliga" na ovaj threed... Makar ne do sledece godine..
    Pa cemo sledece godine ponovo nastaviti da se nadamo i da sanjamo....
    Zbog cega? Budu cetvrti i napadaju onda prvo mjesto i idu u EL pojacanja stignu i to je to.

Quote Originally Posted by glup_ka_t0cak View Post
    Loše.
    Tako im se namjestilo to.
    I Czv je prije pustala sve da se ponadaju pa lagano osvojise ABA ligu mozda to i Buducnost sad radi?

Quote Originally Posted by chucknorris View Post
    Gasi ovo. Zna li ovaj Grk ko su mu igrači, Gordić plej koji gnjavi loptu, ne umije da je prenese preko polovine a kamoli što drugo, o šutu da ne pričam.
    Vranješ grije klupu, u jednom trenutku petorka Gordić-Sead-Subotić-Nikolić i petog zaboravih. Pa to ne može da pobijedi Jedinstvo a ne Zvezdu.

Onaj Elis iz Mornara je izmislio košarku za ove naše ispod koša koji imaju 5 puta veće plate od njega

Vilijams izvodi loptu TRI puta i nema kome da je baci već gađa igrače Zvezde da se odbije u aut
    Posle praznika mozda krenu na bolje nikad se ne zna.

Thanks Thanks Given 
    513
    Thanks Thanks Received 
    640
    Thanked in
    376 Posts

Tuga, cemer i jad.

Ne znam ni sto mi bi da idem no eto... Sve ove skartove izbacit i samo domace - ovako vala nikad ne pricam al eto moram, nema presije rezultata, f4 niko da ocekuje no opstanak u ligu i vala za 2-3 godine uz dobrog trener i sistem da se nadamo f4. No dzabe prica kad ce se i dalje nastavit, na ljeto ce poc ovi raspadi, doce drugi raspadi i sve u krug - pare se obrcu.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    2 Posts

Meni je ovo nocas bilo prelose a nisam ni vidio sve jer sam bio tik do klupe Zvezde do ograde.

Možda ne sad ali ovom klubu treba komplet rekonstrukcija od vrha do dna.Ni previse mlako ni previse ekstremno ali se mijenjati nesta mora u dosadašnjem nacinu funkcionisanja i poslovanja kluba.Da se postave neki ciljevi jasni da se napravi tim u skladu sa ciljem, da se ima neki kontinuitet, da se ne mijesa svaka susa i marusa koja 5 eura u klub ulozi u poslovanje i funkcionisanje kluba, da se ne bude sigurna luka pojedinim menadzerima i njihovim 3 razrednim igracima i da se ulozi dio ovih para sto se placaju rekovalescenti razni u trenere pa i strane trenere da se oformi strucni stab koji bi umio da radi sa igracima na pojedinim aspektima igre i razvoju iste.Mogao bi do sjutra ali mi je dosta da sa telefona kucam dok sjedim na ovu zimu na klupi razmišljajuci zasto dadoh 10 eura da gledam kako mi klub oducavaju od kosarke.Nocas nije izgledalo da ove 2 ekipe igraju isti sport a kamoli sto drugo.Mislim da je ovo najtezi poraz u ABA u skorijoj istoriji u Moraci.

Ali uprkos svemu ovom opet cu otic da ih gledam vs Cedevite.

Thanks Thanks Given 
    170
    Thanks Thanks Received 
    297
    Thanked in
    99 Posts

Kakva bahatost:

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    66 Posts

Neka je to uradio, šta ima da mlati koji moj kad se sve vidjelo, nema tu šta da se doda

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by MrTwister View Post
    Možda ne sad ali ovom klubu treba komplet rekonstrukcija od vrha do dna.Ni previse mlako ni previse ekstremno ali se mijenjati nesta mora u dosadašnjem nacinu funkcionisanja i poslovanja kluba.Da se postave neki ciljevi jasni da se napravi tim u skladu sa ciljem, da se ima neki kontinuitet, da se ne mijesa svaka susa i marusa koja 5 eura u klub ulozi u poslovanje i funkcionisanje kluba, da se ne bude sigurna luka pojedinim menadzerima i njihovim 3 razrednim igracima i da se ulozi dio ovih para sto se placaju rekovalescenti razni u trenere pa i strane trenere da se oformi strucni stab koji bi umio da radi sa igracima na pojedinim aspektima igre i razvoju iste.Mogao bi do sjutra ali mi je dosta da sa telefona kucam dok sjedim na ovu zimu na klupi razmišljajuci zasto dadoh 10 eura da gledam kako mi klub oducavaju od kosarke.Nocas nije izgledalo da ove 2 ekipe igraju isti sport a kamoli sto drugo.Mislim da je ovo najtezi poraz u ABA u skorijoj istoriji u Moraci.
    Sve je to lijepo u teoriji,nema sa čim čo'ek da se ne složi, ali ništa od ovoga ne garantuje da bi rezultati bili išta drugačiji nego sad. Taj kontinutet koji pominješ, u kkb su probali sa Jovovićem - 6 godina Dejov pomoćnik, ''domaći čovjek'' , po Dejovom odlasku preuzima klub i nastavlja đe je ovaj stao. Nema tog seminara,predavanja,trenerske klinike na koji ga slali nijesu,baš je ozbiljno pripreman. I dobili smo čovjeka sa ''glavom punom košarke'' ali bez ''osEćaja za feeling'' :-) kako to sprovest' na terenu. Na njega su spucane 2 i po sezone bez značajnijeg rezultata...a imao je i kontinuitet i podršku uprave i stabilan klub iza sebe.
    Generalno, lutaju s ovim veteranskim sastavima, nikako da nađu mjeru između želje za rezultatima i profila igrača koji im trebaju za to.

Ovakvi porazi ubijaju u pojam, prvi reflex je da sve rastjeraš,a opet nema nikakve garancije da će nešto drugo bit' bolje čak i ako se gleda na duže staze...
    Last edited by Bongo; 12-12-16 at 11:32.
    Shit has hit the fan !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jovovice ce bit odlican trener, a odje nikad srece bit nece dok "duvaju bocni vjetrovi"

Thanks Thanks Given 
    643
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    49 Posts

bravo scepo, neka si..

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,850
    Thanked in
    1,079 Posts

Klub bez koncepcije, smislene strategije razvoja, ideje... Obican poligon za udomljavanje menadzerskih restlova naustrb domacih igraca i talenata. Od kada najurise Jovovica ovaj klub samo tone sve vise i vise.

Nije bitno mjesto na tabeli vec identitet i kicma bez cega su oni potpuno ostali a uskoro ce i bez to malo publike sto imaju.

Poslato sa moje cukalice

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ovome Jamesu su ruke od sapuna

Thanks Thanks Given 
    20
    Thanks Thanks Received 
    164
    Thanked in
    112 Posts

Gostovanje bokana.
    ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

kakva seljacina majko mila, popisa se po svim trenerima regiona

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    570
    Thanked in
    410 Posts

44:33 za zadar, ako budućnost izgubi i ovo nek batale sa kosarkom. Vala i ja da sam umjesto zurosa na klupu isto bi ovoliko meceva izgubio a jeftiniji bih bio

Послато са SM-G530FZ уз помоћ Тапатока

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

-7 protiv Zadra na poluvremenu i da budemo presrećni,ne ličimo ni na šta.
    Last edited by Bongo; 26-12-16 at 17:49.
    Shit has hit the fan !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Izgubiše i od Zadra...nestvaran raspad, ovo je za nekog psihijatra.
    Shit has hit the fan !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ugasena sezona zvanicno
    Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...

Thanks Thanks Given 
    244
    Thanks Thanks Received 
    1,825
    Thanked in
    922 Posts

Ovdje ni Fil Dzekson ne bi pomogao jedino da sad rasceraju kompletnu ekipu Wilijamsa,Rejnoldsa,Gordica,Dzejmsa i da ostatak sezone igraju sa domacim igracima pa dokle doguraju
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

Tugica

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,850
    Thanked in
    1,079 Posts

Scepo nije selektirao ovaj tim i dosao je da gradi ekipu na potpuno drugacijim osnovama. Onda su mu 'strucnjaci' popunili roster a on nevoljno pristao da ucestvuje u tome dok ga ti isti 'strucnjaci' nisu oduvali. Sad imaju antiekipu kojoj se smije cio region zbog silnih ulaganja i menadzerskih kombinacija. Taj podsmjeh su zasluzili i ne bi me se ticao da se on jednom generalizacijom ne odnosi na klub koji volim i grad u kome zivim. Sto puta sam rekao bolje i na zacelju tabele sa svojim snagama, sa svojim igracima i sa identitetom nego jedan putujuci cirkus zabusanata kojima nije stalo ni do ekipe, ni do dresa vec da pokupe kintu i upisu se u statistiku.

Bez svoje skole, bez publike, bez prepoznatljivosti postali su masina koja melje sopstvene talente i cera ih da po svijetu traze sebi prostora i igru i kao takvi obesmislili i samo postojanje kluba i njegovu svrhu. Vise je Sutjeska od prosle godina imala i zara i pripadnosti sredini nego oni koji su eto sve ove godine u vrhu. Ne znam kako nije blam pojedine iz tog kluba kada je sad i vise nego ocigledno kako su ih menadzeri izveslali sa ovim 'pojacanjima'.

Poslato sa moje cukalice

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    66 Posts

U januaru poslat sve lijepo u 3 lijepe

Sezona je propala, ova ekipa ne zaslužuje da obezbijedi za sledeću sezonu EC, a ne da se bori za EL.
    U januaru da se pročisti ekipa, da se vrate naši igrači pa da imamo zbog čega da idemo na utakmice u sportski, ako ćemo da gubimo od Zadra i Skoplja onda neka gubimo sa Popovićem, Ilićem, Baćovićem, Vranješom, Slavkovićem... na terenu. Kada bi Boša pristao da vodi ekipu do ljeta, taman da se pripreme neki igrači za Eurobasket. Još kada bi doveli Đurišića i Dragičevića iz Zelene Gore koja će vjerovatno ispasti za CL i ostaje joj samo poljska liga, Ivanovića iz AEK-a(koji u AEK-u ne može biti prvi plej pored Diksona i Ukića),

Nego nema ništa od toga

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zuros u izjavama kao da je pošao na ekskurziju: Super atmosfera,a što je lijepa dvorana, eto malo smo izgubili,nije prvi put,čestitam,čestitam.. :-)

Ilias Zouros, trener Budućnosti VOLI:

"Čestitam momčadi Zadra na zasluženoj pobjedi. Igrali su jednu čvrstu, agresivnu utakmicu i svaka čast njihovom treneru na dobroj pripremi. Što se tiče moje momčadi, nismo se držali plana, ali to nam nije prvi put. Zadar je više želio pobjedu i na tome im čestitam. Čestitam i navijačima Zadra, bila je sjajna atmosfera u dvorani. Vrlo lijepa je i dvorana Krešimira Ćosića, ipak je ovo grad košarke i vidi se da navijači znaju košarku."
    Shit has hit the fan !

Page 173 of 655 FirstFirst ... 73123163169170171172173174175176177183223273 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)