Kakva makina... uh
Kakva makina... uh
Ima u centar jedna đevojka vozi plavu zastavu. Znam da ima neko baš baš dobro ozvučenje u nju, jedino mi se ne sviđa što je patosirana, ostalo je korektno.
svojevremeno su ovo bila dobra auta,a kad je yugo izasao bilo je ludilo.pa sredjivanja i spustanja,felme,itd.
ako je ručica mjenjača original starija je od 88. sigurno možda 80. i neko
She is only here to annoy herself!
ovakvu rucicu je imala moja zastava mediteran 1300,1980,godiste.
poslije kada sam kupio yuga(slupao zastavu),rucicu mjenjaca sam stavio od yugo floride.....mislim da se taj yugo jos vozi po kotoru.
Ovako, ovi blatobrani su se pojavili 1983 godine, a od 1988 godine retrovizori su u sklopu prozora (nema leptir stakla). Ove čelične felne mislim da su ZMAJ, a one su bile namijenjene za model Yugo 1.1 GX iz 1987 godine. Ako ovo nije rečeni model onda je neki u periodu između '83 i' 88, jer ako je unutrašnjost prepakovana što se ne bi i felne mijenjale.
Sent from my Motorola 8400
Ima li koga da dovozi auta a da uzima stari u kompenzaciju?
pitaj na placeve..
Pitao sam kod nekoliko njih, no vecina rade kompenzaciju samo za auta koja im se nalaze po placevima.
to da i onda diktiraju svoje uslove...
ja sam jednom uzeo na plac auto i nikad vise...
Tablice PG AE 321 vidjoh preko puta muzicke skole pa ako ih ko trazi da zna dje su :-)
Sent from my SM-G930F
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
ljudi naprave baš dobre modifikacije i onda ga ucigane do bola
She is only here to annoy herself!
ima li slika od ovog golfa?
daj slike da vidimo tog zmaja![]()
Ništa slike kad snimke ne mogu da izbacim sa fb.
kanta
Kako je lijepo kad vozis auto (staro 20god) koje si sredjivao za svoj merak i ponizis ova nova na svaki moguci nacin.
Prije ce neka mala da sjedne u ovoga golfa nego ne znam u koje novije auto dosadno fabricko.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks