Po meni bas nama treba bolja, po nasim putevima koji su sve ali ne putevi.
Svako ima svoje mišljenje. Ja vozim na nju tri godine i opet sam ih sada naručio. Za moju vožnju od 80 na sat sa držanjem odstojanja sasvim je ok.
Za tebe koji voziš Katedralu (sa velikim K) vjerovatno je ova bolja.
Po meni na našim putevima ne treba bolja...
Poslato sa sjajne pisaće mašine Edge x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Po meni bas nama treba bolja, po nasim putevima koji su sve ali ne putevi.
TAKUMI
Pa onda uzmi neku od 250e. Zašto bi se zaustavio na 100-150
Poslato sa sjajne pisaće mašine Edge x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Ja nemam sto sa uzmem. Imam 4 nove. Poyyyy
TAKUMI
Slazem se sa tim, bilo bi dobro probati je van tog puteljka, ali ne treba zaboraviti da to nije prava zimska guma, cak stavise, Michelin je stavio naglasak da je to ljetnja guma. Mozda za nas sjever po raznih sela gdje slabo (ili bolje napisati nikako) ne ciste put se ne bi pokazalo kao dobar izbor ali za mene koji slabo silazi sa puta je pravi izbor. Covjek je posao do Alpa, put ociscen, gume odradile posao bez lanaca, nije imao nikakvih zamjerki u toku putovanja, ja ne trazim nista vise. Posto je lik iz UK, preporucuje gume za njihovu klimu.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Uzeh Continental TS860, a vozila sam Sava Adapto prije godinu i meni su super bile.
Sent from my HTC 10 using Cafe Del Montenegro mobile app
Last edited by montenegrina; 24-11-16 at 06:52.
Mozda najgora guma koju sam imao na auto. Na Forda sam imao 4 nove. Putovao BD-NK-BD svaki vikend. Ne da lose drze. Nego smijesno.
A evo primjer. Ja znam da je bulevar u BD katastrofa. Ali ford fiesta 1.4 tdci slajfuje a normalno krenem.
Sad na Alfu imam
naprijed 2 nove
Pozadi 2 nove
Posto sam ih uzeo u Njemacku, kao outlet neki. Dot 15 na sve 4. A posto nijesu bile 4 iste nego po dvije dali mi za po 50e.
Sent from my LG G3 using Tapatalk
sj vi je black friday vidim monteparts i ekupi daju popuste fine pa ono...
ja ću tigrice i dobro je to neću na himalaje sa njima...
Tigrice toooop gaze snijeg, znaci za himalaje su boca Ali su zato po kisi katastrofa, mada ko zna sta vozi nema problema.
Ja za ljetnje ove godine imao miselin primacy stare 100 godina i presle milion i bez sare, bas cijelo ljeto na vr' gasa i sa oprezom. Jedva cekao da prodje ljeto da stavim zimske i cim su pocele kise sam ih makao i bacio.
Fora je sledeca, vracam se iz Bara, bio kod veterinara sa psom i na Ratac izlazim iz krivine i ide mi auto u susret, mojom trakom, znaci pogibija, refleksno bjezim u lijevo u njegovu traku i mimoilazimo se nekako.
Medjutim tu pocinju problemi, hvatam se sa autom 3-4 puta ne mogu da ga ispravim, zadnji kraj se otkacio i mislio sam da cu da stradam. U neka doba iskontrirah i nastavih pravo za pg desnom trakom.
Tad razmisljam sta bi bilo da sam bio na ljetnjim potrosenim starim gumam koje kaaaaapi gripa nemaju po kisi.
Tad su mi dobre gume odradile dobar posao i otplatile tih 50e preko.
100% bih se zalijepio ili u brdo ili bih plivao.
Pusti, Conti TS850p.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Tako nekako i ja razmisljam. Ovdje zimi ima dosta kise, stvori se pinegdje poledica. Necu na snijeg, ali ocu sigurnost. Guma glavu cuva
Conti TS860 dvije 14", sa montazom i balansiranjem 120 eur.
Sent from my HTC 10 using Cafe Del Montenegro mobile app
Imati dvije skoro kao nemati ih![]()
Ili sve 4, il nista![]()
Nakon predjenih 6000km sa Michelin Crossclimate gumama na temperaturama od -8 do +20, po kisi, gradu, suvom, mokrom, na autoputu, po gradu, na lokalnim putevima, po makadamu i losim putevima mogu reci samo rijeci hvale! Drzanje auta po okukama, buka, kocenje za cistu peticu!
Ostaje da se vidi samo kakva je potrosnja same gume i da je probam po snijegu.
Preporuka za gumu! Vrijedi svaki cent.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Po snijegu nije nesto.
TAKUMI
Ma vecini i ne treba da je predobra po snijegu...prosjek neka je i neka se ne trosi puno i dovoljno. Ja je uzimam sledecu kako stvari stoje :-)
Sent from my SM-G930F
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
continental ts 860 je odlicna.
Makao ljetnje stavio zimske gume sve 4. Auto vuce u desnu.. Prednja zamijenjena sa zadnjim manje ali idalje mrvicu se osjeca. Polovne vozene prosle godine i sve je bilo ok.. Prije zamjene je sve bilo ok..
??
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Nisu dobro skladistene ili nisu dobro napumpane :-) ili ti se trap rastelovao
Sent from my SM-G930F
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Imali su natege oko montiranja, slabo sam ih cuvao. To da
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Vidi da li je pritisak isti, reglaza, bremze...
TAKUMI
Kakve su daytona gume? Jeftine su u Monte parts
nisu lose al su puno bucne.
Hvala jokac
Moram li imati 4 zimske ili mogu samo pogonske, kad idem na sjever?
this time next year...
There are currently 2 users browsing this thread. (1 members and 1 guests)
Bookmarks