Bilo bi izuzetno pozeljno da ti diskutujes na teme a ne ocjenjujes ko je na forumu normalan a ko nije.
Molim moderatore da mi objasne da li ovakvi postovi moraju da stoje na topicima na kojima su potpuno irelevantni.
Smatram da nijedna normalna osoba ne bi mogla napisati ovo, ....
Last edited by Hari Krisna; 12-09-06 at 14:09.
Vecina ljudi je zla
Bilo bi izuzetno pozeljno da ti diskutujes na teme a ne ocjenjujes ko je na forumu normalan a ko nije.
Hari, ovakav komentar bi mogao uputiti svakom forumasu, pocevsi od sebe, jer je tvoja odgovornost najveca.
A vjerujuci da si ipak osoba koja postuje (barem) one principe koje je sam sebi postavio, jer tudje najcesce ignorises, mozda ne bi lose bilo da nam ovdje das tvoju listu objektivnih kriterijuma koje koristis pri odlucivanju da li nesto treba brisati sa foruma. Time bi olaksao sebi posao, jer bi svakome postalo jasnije zbog cega se nesto brise a nesto ne, tj. vise te ljudi ne bi smarali sa pitanjima "zasto je ovo izbrisano".
Prema tome, cekam tu listu, da ne bi ispalo da brises postove i topice onako po nahodjenju.
Hvala
Last edited by Bonja the Zmaj; 12-09-06 at 15:28.
Vecina ljudi je zla
Listi zbog cega se nesto brise imas napisanu kao prvu temu svakog foruma i bilo bi dobro da je ti procitas prije pocnes vrijedjati druge ucesnike diskusije, "trcati" za nekim forumasimai provocirati niskim komentarima, skretati sa osnovne postavljene teme.... i jos puno, puno stvari koje ces naci u tom pravliniku. Ne postoji bas nijedan razlog da bi se sagovornik vrijedjao, a to ko je normalan a ko nije ne ocjenjuje se na forumu vec u nekim specijalistickim ustanovama. Cak i da si vrhunski strucnjak iz te oblasti tome nije mjesto na ovom forumu. Kad primijetis da se neko tako obraca tebi a to se ne izbrise mocices pricati da se ne pridrzavam sopstvenih principa i pravila koji vaze bas za svagog forumasa ukljucujuci i moderatore i administratore.
Uvazena vlasti na ovom forumu
Zasto brisete postove koji ne vrijedjaju nikoga?
Valjda ste tu da bi olaksali dijalog,uklonili postove koji pozivaju an rat,ubijanje,mrznju ,vrijedjanje drugih ljudi.
mada i to radite selektivno,
recimo da se kopira onih nekoliko postova od juce Justicea i da s eumjesto srpska stavi crnogorska,
sumnjam da bi post trajao duze od 5 minuta.
Nijeste vi tu da sudite sta je dobro i korisno ,a sta je lose,
vi ste tu da se postuju pravila koja su propisana.
Daj linkove postova koji pozivaju na rat, ubijanje...a nijesu obrisani a sto se tice brisanja tvojih postova prestani pisati "markove konake" na ozbiljnoj temi. Ako nemas sta napisati o temi preskoci je i ne ometaj one koji ozbiljno diskutuju. Ko je opasan i tebi slican, ko lici na Djilasa iz tamo neke godine.... nema bas nikakve veze sa postavljenim temama i bilo bi dobro da se drzis tog pravilnika na koji se pozivas.
Ok slazem se u vecini,
mada ne i oko posta na temi o tuzima, a ***** je defakto Djilas DPs-a ,
Last edited by Hari Krisna; 14-09-06 at 10:01.
Milose, osjetljiva je neka nervoza kod tebe zadnjih dana pa pocinjes sa etiketiranjem ljudi, spamovanjem.... vjerujem da je to neka prolazna etapa.
... Pozdrav Tempu ... Đido forever
Zbog banovanja monitora, predlazem da odgovorni pocne odgovorno razmisljati, recimo, o uzgajanju povrtlarskih kultura ili slicnog, sto bi istom omogucilo manje opterecenje dua mozdanih celija.
Hvala.
a ja tebi predlazem da gledas svoja posla, posto se ja ne mijesam u to sto ti radis nemoj ni ti meni, jednom je banovan zbog vrijedjanja, pa ste trazili da se ban makne, makao sam i rekao da nema vise povlastenih, i sad je u roku pola sata 2 puta 2 korisnika uvrijedio, tako da rasprave vise nema! advokati mi nista ne trebaju njegovi, zna on dobro zasto je banovan i kraj price!
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
DIDI... mozda sam ga ja isprovocirala, a i mi se shalimo na malo oshtriji nachin...
ovaj put zaista ......moze biti moja greshka, pa eto da se mijenjamo ja i monitor sa banom...
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
sta se desilo tamo? kakva bomba- eksplozija u pg?
kazu mi neka dubinska detonacija...
Na Zabjelo sam je dobro cuo.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Da nisu pushtili Chaku?![]()
Advokat bi mu bio potreban ako bih ga branio, zar ne? Ne pada mi napamet to da radim. Tacnije, nijesam ni vidio sto je napisao, ipak, i taj najvulgarniji sadrzaj, sto je iz njega mogao izaci, tipa: "ne mlati vise" ili "pametniji je od tebe makar duplo" isl, je najvjerovatnije bio s' razlogom iznesen.Originally Posted by DIDI
Tom coeku, uz jos jedva par ljudi, mozes samo da zahvalis sto se na politicki forum moze nesto pametno procitati. Mozda bi me i interesovalo sto kazu "pravila" ako samo bravi budu postovali na CdM ali, kao sto si me uljudno zamolio, necu ti se mijesat u posa.
zamolio bih i tebe da ne vrijedjas druge usere nazivajuci ih bravima, ja necu tolerisat vrijedjanje sa razlogom niti bez razloga, jer ako ga neko isprovocira postom u kojem ga ne vrijedja, moze isto tako on da uzvrati bez uvreda!!!
kako monitoru, kako tebi, kako nihilu, kako svakom useru sam zahvalan, nekima vise, nekima manje, al to nikako ti forumasi, ne smiju koristit da bi vrijedjali druge, pa da im bude oprosteno,
jednom ste me zamolili da preskocim pravila, uradio sam to i rekao da od sad niko vise nece biti imun, i tako ce biti i dalje!
jer ako ne mozemo bez uvreda da pisemo, nema potrebe ni da pisemo!
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
Skidaj ban Monitoru!
vidi se da si ga na zub od ranije uzeo,pa ga cekash na svaku krivinu....Monitor nije ban zasluzio.....
Dje shareno pashce laje,
tu djevojka lijepa je.....
Ne znam zasto je Didi nasao za shodno da pomene nihila kada se ovaj nije nikako glasnuo povodom banovanja bilo koga pa tako ni Monitora. No kad je vec pomenut da se glasne. Svakome se desi da upotrebi neku tezu rijec koja bi mogla da se kvalifikuje kao uvreda, ali koliko sam ja primijetio Monitor se nikad nije isticao po vrijedjanu, dapace imao je cesto zanimljive postove. Prema tome, nisam primijetio da je Monitor zasluzio banovanje, pogotovo ne neko dugorocnije. Sto se tice kaznjavanja onih koji ne postuju ili krse pravila i Didi i Hari ih vrlo cesto selektivno koriste, odnosno, na nekoga primjene a na nekoga ne ili nekoga kaznjavaju cesce, a nekoga rjedje iako taj koga rjedje kaznjavaju vrlo cesto vrijedja. Navescu samo jedan od zadnjih primjera koji se desio meni. Na jednom od topica koji je postavio Hari dao sam svoj komentar i postavio pitanje koje nije sadrzavalo uvrede. Na to je podrugljivo i provokativno uz koriscenje uvreda reagovao Nikollaki. Uzvratih tom liku na slican nacin, pojavi se Hari i moj post obrise, a Nikollakijev skrati za uvredu. Zasto i moj nije skracen za vracanje uvreda, vec sasvim obrisan? No, istovremeno Nikollaki to ne primjecuje i na moj vec obrisani post uzvraca jos vecim uvredama. Ja reagujem tako da javno pozivam Harija da izbrise Nikollakijevo vrijedjanje. No, Hari ne reaguje, tako da tamo stoje samo uvrede koje je Nikollaki uputio meni. Zasto Hari ostavlja direktne uvrede moze da se objasni samo njegovom selektivnoscu, subjektivnoscu i pristrasnoscu koja se mnogo puta pokazala. Hari se uopste ni ne trudi da bude objektivan. Evo linka za taj primjer: https://forum.cdm.me/showpost.php?p=455505&postcount=15
Didi je sa onim plusevima pokazao kako se moze biti objektivan i transparentan, odnosno pokazati svima da ce zbog krsenja pravila biti kaznjeni. Medjutim, ponekad zna da da se ponese emocijama i da reaguje samovoljno mimo pravila. Npr. jedini sedmodnevni ban koji sam dobio za ovih 8-9 godina na ovom forumu dao mi je Didi na temi u vezi izbora pjesme za Eurosong. Razlog je u tome sto sam rezultate glasanja povezao sa politikom, a svima je bilo ocigledno da je na glasanje direktno uticala politika. Nedavno je bilo slicno u vezi Zete kada mi je opet zaprijetio banom ako budem povezivao sport i politiku, a svima je jasno, kasnije je to i Savicevic javno rekao, da u tom slucaju politicari igraju glavnu rijec. E sad, zasto Didiju smeta sto ja prozovem vlast za politiziranje i muzike i sporta to moze da se objasni samo njegovom pristrasnoscu kada je vlast u pitanju. To moze da ilustruje i sljedeci primjer kada me Didi provocira zato sto poistovjecujem Milovo i Pedjino politicko ponasanje. Umjesto da mi replicira on mi se podsmjehuje i podmece da tugujem za Pedjom. To je za mene uvredljivo zato sto nikad nisam podrzavao ili zastupao Pedjinu politiku, iako ne sadrzi direktne uvrede. Evo linka za taj slucaj: https://forum.cdm.me/showpost.php?p=...&postcount=258
Uglavnom, pristrasnosti i to ocigledne Didija i Harija ima i to nije dobro, a da rade vise nego raniji mod/adnubu rade i da ima manje direktnih uvreda nego ranije to jeste tacno. Jos kada bi iskljucili svoje licne animozitete prema nekim likovima bili bi ok.
*O svemu je govorio, bio je u stanju da kaze sve, pa i najmucnije, sve se moglo reci, sve pokazati, o svemu pricati.*
(H. Hese, Sidarta)
Mozda si mu mrzan...
Nihile, ti si specijalista za skretanje svake teme na tebi omiljenu i nije nikakva pristrasnost u pitanju jer se brisu svima kad post sadrzi uvrede. Odavno sam prestao editovati jer su neki tvrdili da se gubi smisao posta i da je psovka sastavni dio jakih argumenata. Ako je uvreda napisana kao PS a ostalo na temu izbrise se taj dodatak. Ako vec volis da se uzajnmo vrijedjas sa bilo kim za to ne treba publika i mozete nastaviti preko PM jer tamo ne zaviruju ni moderatori ni administrotari pa izvolite. Kad pricas o pristrasnosti navedi koga to bas favorizujemo ili je to onako uopsteno.
Evo ti sada skreces sa teme, a tema je tvoje nebrisanje uvreda na moj racun, a brisanje moga posta u kojem se ja branim od tih uvreda. Evo ti opet link pa vidi sto je napisano:
https://forum.cdm.me/showpost.php?p=455498&postcount=13
Sto se tice editovanja poruka ili si zaboravan ili tebi 3 dana predstavljaju davnu proslost, pa da se podsjetis evo ti link i za to:
https://forum.cdm.me/showpost.php?p=455473&postcount=12
Dalje, ja nikada ne zapocinjem vrijedjanje, ali ako me neko uvrijedi zar mislis da mu trebam ostati duzan? Sto se tice pristrasnosti upravo sam ti dao primjer kako ostavljas post u kojem mene Nikollaki vrijedja, a obrisao sam si moj u kome sam ja njemu vratio uvredu. Da nisi pristrasan obrisao bi sve uvrede, a ne ostavio onu kojom on mene vrijedja, a izbrisao onu u kojoj ja njemu vracam. Tebi to ne izgleda kao pristrasnost i favorizovanje? Da nije opet zaboravnost?
p.s. zasto si opet obrisao moje postove na istom topicu gdje se pokazuje kolika je smijurija i politicka igrarija onaj Milov "poziv" opoziciji da udju u vladu i preuzmu odgovornost. Oni nisu ni uvredljivi ni van teme.
*O svemu je govorio, bio je u stanju da kaze sve, pa i najmucnije, sve se moglo reci, sve pokazati, o svemu pricati.*
(H. Hese, Sidarta)
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks