Prednji suvozacev?
Kako da zakljucam jastuke na Q7 2008god? Treba mi brz odgovor, pomagajte
K'o i uvijek gas do daske (necu urbano, ja sam ljakse)
Prednji suvozacev?
TAKUMI
Snasao sam se vec... Dodjoh do majstora da ga podigne i ucvrsti zastitnu plastiku, kaze ne smije ga podici dok ne zakljuca jastuke, a on ne umije. Bem ti majstora...
Mozda bolje tako nego da ga je podigao pa onda da zasnate da ne smije bez zaključavanja to uraditi. Ipak nešto zna majstor. Ebem ti ja te vase svemirske brodove koje marsovac mora popravljat, dje je ono vrijeme kad su ključ 10, 13 i 16 sve rješavali.![]()
poslato s Jadrana
jacking mode u setup car meniju...ili hebenbine modus ....![]()
Zlatila se stara auta...
izvuces osigurac lol
P9lite
Cekaj, moras disejblovat airbagove...kad?
TAKUMI
Jastuke, vjesanje valjda.
A jaoooooj..
TAKUMI
jastuke fabjoni ili ti luftfederung ausgeshaltet....![]()
Potrosnja Audi A6 2.0 TDI 100kw, Bar-Passau (D), Passau prolazak samo i nocenje, Passau (D) - Bielefeld (D), Bilefeld 2 nocenja i voznja kroz grad, Bielefeld (D) - Greven (D) - Bielefeld (D) kroz grad voznja pa nastavljanje za Hamburg (D), 2 nocenja i voznja kroz grad u Hamburg (D), Hamburg (D) - Ptuj (SLO), Ptuj 1 nocenje, Ptuj (Slo) - Bar: 5.4L/100km po BC, po papiru (cep - cep) 5.7L/100km (253L na 4433km)
Pocetak putovanja:
Kraj putovanja:
Jedno ribanje ga ceka sjutra
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Kakva ladja. I dobar tempo![]()
Osjeca li se 2.0 na autoput?
f6
Iskreno, da je koji konj vise bilo bi taman, ne radi krajnje brzine vec kad treba da ugrabis prije kolone koja nailazi brzom trakom a treba da preteknes nekog ispred sebe koji ide 130km/h.
Mozda neki chip tuning bi rijesio to ali za sad necu nista dirati. Dobar mi je ovako.
Super potrosnja.... da je 170ks to bi bilo pravo![]()
170 ks je puno bolja prica. Al nije los ni ovaj. Uzeh od strica istog ovakvog ljetos da podjem do slovenije. I isao sam preko bosne, tuda sam uspio da mu spustim potrosnju ispod 6, al u povratku kroz HR autoputem ne moze ispod 6.7.
Nagura se na autoput, stalno je u 3hiljade i vise.
Malo je pecko ovo pitanje osjeca li se, putuju ljudi sa autom 1.0benz , ali ono situacija cetvoro, stvari itd... Mora bit razlike izmedju 2.0 i 3.0.
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Razlika je ogromna. Mada i ovaj 2.0. krstari autoputem 150, 160 lagano, preko toga vec "bruji". Ne moze te zalijepiti za sic kao 3.0 kad pretices, al opet zavrsava posao. Meni je taj a6 ostao u sjecanju kao najudobnije auto koje sam vozio. posle 8 sati puta, izasao sam iz auta odmoran, kao da sam do pg isao
Na svim autoputevima izuzev Autobahn nisam prelazio 140 km/h. Na autobahn jednom sam uhvatio 200, ostalo do 180, tempomat do 150. Nije se moglo u datim trenucima voziti vise zbog trafika i zbog vremenskih prilika (prije sam isao na ljeto i proljece i tad je druga prica).
@Stefke, zao mi je sto nisam naisao na 170, ali tada kad sam trazio auto mi to nije bio prioritet kao odredjena oprema.
@Acs ljudi idu i manjim autima, ali ipak je bolje da se ima koji konj vise. Ja sam iskren, volio bih da je 170 konja, to bi bilo pravo kao sto je Stefke rekao ali i ovaj je odradio posao i to ekonomicno. Ja se licno na autobahn ne bih sigurno osjecao u malom autu od 1000cm3. Po BC u Bielefeld mi se potrosnja nije spustala ispod 9 kroz grad. Tamo je svako malo semafor, cak i na kruzni tok je semafor.
Nova Octavia 1.6 TDI, PG SARAJEVO PG 5,2 po bordu. Sramota.
TAKUMI
pa na auto putu kad se voze brze mozda bi ti taj jaci bio i ekonomicniji....
ja sam isao na put prije 6 godina, ja as 156 2.4 a drug sa 156 1.9, najveci dio je bio na auto putu, brzine do 150km... kad se sve sabralo na kraju, moja 2.4 nije trosila vise od 1.9... a mozda bi i manje da je imala 6 brzina
pezo 307hdi 110ks, odem do subotice, na putu od BG do Subotice, citavo vrijeme brzine od 130 pa na gore...potrosnja mu je bila za litar vece nego kroz grad....
159tka mi je na putu PG-Milano, sa punim autom imala prosjek 5,9....ja sam sa tim bio odusevljen...cekam sad lagunu nedje da izvedem na neko duze putovanje, siguran sam da necu moci ispod 7 da je spustim
![]()
Odlična potrošnja Novice, eto ljudima odgovor - zašto TDI.
Pa zasto TDI kad ce svu razliku u gorivu/potrosnji dati majstorima kako god okrene.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks