Grcka
f6
i sa potvrdom je dobra volja policajca.ja sam mao potvrdu da sam predao papire uredno i da nema tablica ni saobracajnih ali mi je isto napisana kazna...
jednostavno ako nemas tablice na autu nisi validan ucesnik u saobracaju...
eto ne znam,samo mi je receno da bez tablica ne mogu da ucestvujem u saobracaju iako imam potvrdu.i zavrsio sam kod sudije,koja je imala sluha za takvu situaciju i platio sam samo 30e,troskove.
to mi se desilo u Tivat kod aerodroma,moja je greska sto nisam odma prijavio policajca koji je bio u vidno pripitom stanju na duznosti.
zna li neko da li vozac malog kombija (vozilo ne prelazi bruto 3500kg- b kategorija) mora kod sebe u vozilu da ima i ljekarsko uvjerenje ?
ne mogu...navijas za milan
ima sajt direct feries ili tako se nesto zove...izaberes liniju, broj putnika, auto...i to izbaci... ako sam nesto pobrkao ne zamjerite![]()
Nasao...hvala od crveno-crnog srca :biggrin:
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
Sve 4 zimske, zimska oprema(prva pomoc, sijalice, sajla, prsluk, lanci, bla bla), zeleni karton, zuti karton ako se auto ne vodi na tebe, ja imam uvijek i medjunarodnu jer bas nemam zivaca da se natezem s policijom i granicarima treba li ili ne i to je to...20 preko ogranicenja i ne brini...
U jednom smjeru autoput kroz Hrvatsku je 30e, vinjeta za Sloveniju 15 za 7 dana, za Italiju nisam siguran, na nekom sajtu nadjoh da je oko 5.5e za 100km putarina...Na to racunaj jedno 200 goriva(ako ti trosi 7, ne znam sto vozis)...E sad sabiraj
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dakle, imam potrvdu da sam prošao tehnički pregled i da sam registrovao vozilo u CG. Ne vozim na Njemačko osiguranje. COL tablice su mi na autu dok ne stignu Crnogorske, i u obavezi sam da ih razdužim -
i ja sam u prekršaju? :shock:
Mene zanima, da li sam u obavezi da razduzim col tablice, kad mi stignu nove?Ipak bih da ih zadrzim, da ih cuvam za uspomenu![]()
Parking u Dubrovniku, na dan, neka preporuka?
There are currently 11 users browsing this thread. (0 members and 11 guests)
Bookmarks