Originally Posted by
kupus
e pa da se probamo vala na taj referendum
Najmilije mi je ljeti u pg pa kad cujes onaj naglasak sjevernjacki kako kukaa hahaha STAAAJE OVOOOO AUUUU hahahaha
hahahahahhaha nemaju predstvu kad odje upeče kako je...meni došla prijateljica iz Vojvodine koja inače živi već godinama u Beču (trenutno im je -5 a subjektivni osjećaj je -beskonačno) prije dvije godine kad smo imali ono ljeto tropsko sa +42 svaki dan i prvog dana oće ona da šetamo, ok velim ja, moramo sačekati kad zadje sunce, pretoplo je, ne možeš izdržati, ma mogu ja i kod nas je vruće, volim ja vrućinu ne brini, dobro dobro, rekoh, sačekaj dome da sunce zadje i odosmo mi, lijepo bješe, oko 13.jula u centru bina neki folklor, ja joj rekla uzmi vodu veli neće ne treba joj ne pije ona vode, uzeh ja po flašicu, znači žena nije mogla sebi da dodje, nije bukvalno umjela da diše veli što je ovo, meni se učinilo da nije strašno ovo u životu nisam vidjela, svako malo je klupu tražila da sjedne...pa sam je naučila nidje bez bočice nije išla, kaže ne pamti da je ikad za 5 dana popila više vode kao u normalnim okolnostima za po godine što popije
Sovrenstvo tvorenija, tainstvene sile boe,
nita ljepe, nit je kada, niti od nje stvorit moe!
Bookmarks