Da nemas prenos vlasnistva, tj kad kupis auto ostaje ti samo da ga registrujes.
Šta znači tačno "na ime kupca" u oglasima?
In vino veritas
Da nemas prenos vlasnistva, tj kad kupis auto ostaje ti samo da ga registrujes.
To za automobil, cijena u koju je sve uracunato, sa uvozom i registracijom na ime onoga ko kupuje automobil, u saobraćajnoj dozvoli stoji da je kupac taj i taj vlasnik. Dakle, nema dodatnih troškova oko prevoda vlasništva sa jednog na drugog.
Poslato sa Huawei P8 lite
Hvala![]()
In vino veritas
Sta znaci ovaj kvar sto mi prijavljuje auto?!
Koji kvar?
TAKUMI
Bice da pita za ovo "FI" u lijevi ugao.
poslato s Jadrana
Prosjecna brzina...
:lolblue:
Koji degenerik majko sveta marovica. Pa pisti ti kad je temperatura ispod 37F.
A to FI znaci PROSJEK za nesto, u ovom slucaju prosjecna brzina.
TAKUMI
Parkiraj to i idi biciklom :-)
Sent from my SM-G930F
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
sto se radi sa ovom elektricnom rucnom koja se aktivira automatski kad se parkiram, u slucaju kad je napolju snijeg i slicni uslovi...
koliko sam uspio da prevrtim sve po autu, nigdje nisam nasao opciju da se ne aktivira automatski
Mislim nista, jer to vise nije mehanika, nego hidraulika.
Znaci nema sajle, koja zaledi...nek me neko ispravi ako grijesim
To ne moze da zaledi. Poyyyy
TAKUMI
Kako je sad najbolje/najbrze/najjeftinije doc' do Rima kolima?
(Bar - Bari linija je ukinuta ako je uopste to bila nabolja opcija)
--------------------------
Do Not Disturb.
Trebalo bi da ima iz Draca liniju do Barija
Ima za Bari sigurno. Mozda cak i do Ankone (jos nisam provjerio) ali u tom pravcu da razmisljam iskljucivo?
Nista preko HR ili neka treca kombinacija, ako uopste postoji... ?
Do Not Disturb.
Ja kad idem: PG NK VILUSI TREBINJE STOLAC LJUBUŠKI A1 RI SLO MONFALCONE PADOVA FERRARA I TAKO DALJE
TAKUMI
dobro iskreno znamo dje treba da se ide nego covjek pita ima li jos neka kombinacija da se prebaci do italije brodom.
f6
mislim da je najpovoljnija varijanta preko draca, i da je bilo prilicno jeftinije nego preko Bara....makar je nekad bilo...
mislim da je drac - bari oko 200€ za 2 putnika + auto, povratna karta... fora je sto mozda vremenski nije nista krace, nego cak i duze... ali mozes da odmoris preko noci, jer obicno su upitanju nocne voznje...
Last edited by E_K_V; 05-12-16 at 07:52.
Eno danas jedan rece iz Barske plovidbe sad kad nabave novi brod koji manje trosi smanjice cijene karata mada ja u to ne vjerujem nego ce ih sigurno povecati.
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
Imam fokusa 2001 god. Sjedoh unutra, ubacih kljuc u bravu, skoknuh do stana da uzmem nesto, vracem se kad zakljucano auto???? Vrata na pola zatvorena. Nemam drugi kljuc. Ajmo pomoc kako da odkljucam djaola. Zafaljujem.
Sent from my SM-A510F using Cafe Del Montenegro mobile app
iskreno, taj feribot bi mogao da bude super popunjen i dva puta nedeljno, samo da neko ima volje da to reklamira, napravi pristuapcne cijene i sl...
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks