Ne bave se ovi slepom nego mehanikom, dade mi drugi broj ali se ne javlja
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
hm onda jedino kod rasa u masline da podjes. ili da vidis sola i bugija na zabjelo. ali kod rasa prvo
f6
Ne bave se ovi slepom nego mehanikom, dade mi drugi broj ali se ne javlja
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
imaju slepu radili su dovoz auta.ako ti je tako rekao onda vise to ne radi,jbg.izvini.:icon_frown:
Nisam siguran da mogu pomoci. Odradili su update u voli jer nisu radila automatska svijetla. Pa su to rijesili sa update, ali sad vise ne mogu da nakacim tel na BT. Kad vrate stari ne rade svijetla, tj. ne obara sa dugih na kratka ali radi BT. Rekoh je li ko nalijetao na slican problem ili zna ponesto oko ovoga
je li potrebna naljepnica MNE ako se ide autom u EU.
jeste po "zakonu" tj pravilnicima - oce li ti je ko trazit - vjerovatno nece
rjesenje ako ne bi da "sharash" auto je da je kupis (na svaku pumpu imas po 0.5-1.5 eura) i ako te ko prozove caskom zalijepis
traze i Hravati, poznanika su mi htjeli vratit ili kaznit sa granice kad je izlazio iz Hrvatske na putu za Austriju... pa se vracao u najblizi grad i jadio da mu to odprintaju nedje pa izrezao i zalijepio providnim lijepkom![]()
Dakle ili svjetla ili BT pa biraj sta ti milije
Moze li se naknadno ugradit klima u ford focus i ako moze, koliko bi kostalo to zadovoljstvo? Zna li iko?
Moze li se naknadno ugradit klima u ford focus i ako moze, koliko bi kostalo to zadovoljstvo? Zna li iko?
Pretpostavio sam da je jednostavna ugradnja![]()
Hahahah ovome poslah poruku ima li vremena da porazgovaramo na tu temu (zvao bih ga da imam cg broj, nego je viber u pitanju jer sam van zemlje, a nepoznat sam mu), a fratello je samo vidio poruku i iskulirao, hahahahahah. Sto je ovome narodu, nije jedini zato se smijem, Sunticima izgasen broj sa letke, top sped ne odgovara na mejl, niko nece da radi.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Iz kojeg grada njemacke do cg. Imam rodjaka i drugog drugara mogu da ih priupitam dali su prezauzeti...
Imaš Andrijaševićauto, 069333666. Svake nedjelje idu u Holandiju, kroz Njemačku (A1), pa ih pitaj
this time next year...
Primjetio sam par puta da mi se prilikom tocenja goriva dio prospe ispod auta. Mozda otpilike pola deca, jedan. Mislim da nije sa spoljasnje, nego sa unutrasnje strane? Da li moze bit da je kanal nedje ostecen, ili sto drugo???
Ne znam ja sta je opstepoznato, znam samo da postujem necije vrijeme i pitah ga ima li vremena da porazgovaramo. Njegovo je samo da napise 4 slova "imam" i ja zovem.
Cutanje je odobravanje, zovi
Taman tako.
Nisi mu ni trebao slati poruku.
Odmah pozoveš, pa ako se javi, javi.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Lokal biznis model, kao i vecini "poslovnih" u CG
Trebam ja tebi, a ne ti meni... ������
Posle ce cude sto nemaju posla
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks