Moze li zadnje prozore na kucu da mi odradi? Ima ih 6
Ja ne mogu preporucit Simonovica nikako.
simonovic iz Tivta je odlican
momak je iz pg....
f6
Prije 4-5 god. mi je sređivao neke ogrebotine na auto. Kaže on meni ima li još nešto sitno da ispoliram? Pokažem mu par plitkih linijica na vrata, on u minut završi. Veli, ima li još što? Reko malo na haubu, isto je bilo par sitnih plitkih ogrebotina. On veli: za*ebi momak, neka ti poliranje radi neko drugi. Ja mu kažem: pitao si me!? Svakako ti plaćam. Pogleda me sa cigarom koji ne pušta iz usta i veli 50€ koliko smo se i bili dogvorili za sve što je uradio. Dobar majstor ali nije u vinklu. Treba mu dan potrefit.
Zvao sam ga rekao je 40e Golf5 zbog zelene folije.
Pa da znas u to ti je uracunat popust.
Zasluzio si toliko.samo da se najavis jer ovaj ima previse posla.
Kad si bacio pare u roksped mozes vala dati onome za zatamnjivanje jedno 200ei 2kila lepila.
---------------------------------------------------------------------
Te što preporučujete da su najbolji na balkan i da imaju sve najbolje kad su oni poceli da rade?
Na pricu sigurno ima i preko 50god odma posle drugog sveCkog rata.
Dje narod sve vodi kola kukala.
Lepila.
Lepila je ona to dobro.
--------------------------------------
Treba u D&G postaviti jos par ležećih i kod petrol pumpe staviti semafor.
Fabija lajk dis.
https://www.instagram.com/p/BNXc6dMghib/
Drzava duguje mojima 20hiljada - isplacuje im hiljadu jednom godisnje.
E sad ako neko uvozi kola ne mora da placa carinu nego moze da se prebije na ovaj dug od 20hiljada istog trena.
Moze dogovor da nam uveze neko auto a ovo ostalo da prebijemo dug za carinjenje.
Neka bude da nama da 15hiljada ili vozilo od 15hiljada a ove 5hiljada ga castimo.
Nisam jos pokrecao veze.i nikog pitao pa ako neko ima pravu adresu kome da se obratim pa da vidimo sto i kako.
Prva opcija mi je kum sto lakira kola ovima sa placeva pa da vidim sa njima sto i kako - vi ako imate sto da izlozite slobodno.![]()
Bolje 7.500 odma nego 40% od 20.000....
f6
Što je ova policija na drač.
Kod škole astra i prije batare druga.
kako god obrnes najgori bmw :mrgreen:
I ljudi i dalje kupuju VW, BMW i slicne kante.
TAKUMI
A sto znam, i meni je to palo nam (za BMW), no em su performans mashine (dobrim dijelom), em zadnji pogon (uglavnom).. Pa donekle i da se razumije. Ali samo -donekle.
><
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks