Ah sto volim kad ovako rano dodjem na forum, tj. sto sad nemam posla. Aj meni 1 J.Daniels. Suv. Nesto ne grlo boli jutros. Hahahahahahaha... Moze neki sokicj, ako ste u trenutnom deficitu sa JD>
Inace, jel Nikollaki pjevao sinocj, ili smo pjani bili, pa nam se ucinjelo????
Last edited by kuglica; 14-09-06 at 09:48.
A u ulici Slobode i Hercegovackoj sad rastu iz Berana dEca. Neki novi klinci, neki novi klinci..
a dje radish ti to ja eo na pauzu daj mi jednu piroshku malu da doruckujem pa da bjezim eno me stranke chekaju
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
U Opstinu. Ja sam ti ona sto prica *Pa razmislite jos malo, ne morate se sad uzimat... Jeste li sigurni* itd... Sto se pauze tice, ja cu svoju malo kasnije iskoristiti negdje kroz centar Pg, pa cu rado pojesti za tebe 1. pirosku. bas si mi dao ideju sto da doruckujem. Xaxaxaxaxaxxaaa...
A u ulici Slobode i Hercegovackoj sad rastu iz Berana dEca. Neki novi klinci, neki novi klinci..
ako jos malo popijem silovacu ti avatar :mrgreen: :mrgreen:
Vi ste svi pjani.![]()
Never Complain, Never Explain
od ljubavi i srece
Ako ako... Lijepo je to.
pij jin samnom pa malo tonika limuna leda i da bog pomoze za ove vrucine prava stvar
Ja bi koktel neki. Absinth Bullz Eye ili Long Island, jutros na shte srca. Pravi li se to ovdje?
:dring: mucka se i stize
a jel moze da ti svrtim jedan sex in the morning koktel il zelish mozda sex at my place ................ pivo ne valja na zoru
sparco, ne diraj mi Neda molim te... To je moj brat od babe hahahaha... A ja, samo da bih ga iznervirala, dodajem Gentlemants Jack, umjesto JP
Last edited by kuglica; 14-09-06 at 11:57.
hehehe neka ne mijeshaj se ti u nashe male tajne kombinacije
Ocu i ja josh!
hahah
kad vas vidim ovako na zoru prosto bi narucila
jedan molotovljev koktel...
e ovako dosta je bilo s *****ima da nam se ne vrijedjaju nocas vam dovodim go go plesacice(ovo ja da se iskupim za guzenje;p) btw zaspah prije no sh Desert izvadi "UTOKU" hahah jao kako sam to mogla propustit
kao sto rekoh jedan molotovljev i onda cemo svi sam jos da se smejemo![]()
oh darling who needs love?
Who needs a heaven up above?
Who needs the clouds, in the sky, not I
Oh darling who needs the rain?
Who needs somebody that can feel your pain?
Who needs the disappointment, of a telephone call, not I
meni jedan Killer
i aparat za gashenje pozhara...![]()
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks