E zamisli bruke brate, jos ako je taj dizel cipovan, uf... ja bih se ubio, a prije toga auto zapalio :biggrin:
Jedan kratki cas za tebe besplatan ti je naravno.
m2 ide 4.5 0-100 tako kazu - 435d xdrive ide 4.4-4.6 kako dje pise.
i zamisli ti sa m2 stane tu na semafor kod mase i obruka te dizel.![]()
E zamisli bruke brate, jos ako je taj dizel cipovan, uf... ja bih se ubio, a prije toga auto zapalio :biggrin:
Siguran budi.
Jos ovaj polovan (kao nov je bio) prodat za neke smijesne pare zaboravio sam sad koliko tacno a ovaj m2 je placen 75+ po narudzbi radjen.
------------------
nego dobro kakav nam je asfalt s3 bi odrao m5![]()
0-100 je imalo smisla prije 20 godina danas nema više, ne no 0-30 tu ću u patike dobit svakog![]()
She is only here to annoy herself!
Nema mi krešo brembo (:
Tekstar 50e kod cekovica - u monte parc 36e + popust naravno.![]()
Ada za golfa
jes da se zaustavi ona sila...
She is only here to annoy herself!
Ako nema dobru zaustavnu moc, koja ce stici da mu ga vidi (golfa)....!?!?!?
Ja ga takoh posle 100godina 150 kroz zetu to sto je moga 5ta 150km 4400 obrTNIJA roknuh jednu golf 3 i lend kruzera u makazice upadoh ja na kocnicu bambara.
A kako cu sad sto sam ga komplet zatamnio (: ne vide me djevojke + recaro mi ne vide trkaci.
#PravdaZaGolfa
sve nam rece....:icon_frown:
Ali zato mozes da se vozis nag
Zaboravio si najvaznije.
Zatamnio sam ga zbog maloljetnica da se sad ne boje oce li ih ko od roditelja vidjeti.
dobro je kad ga nisi zatamnio zbog momaka,pusti djaola:very_drunk:
Pa i nije ti nešto brzo auto ako je to sto je mogao 150km/h. Auto 1900ccm + chipovano toliko da može nešto ne štima.
Moj golf 2 DIZEL 1600ccm bez chipa i ostalih sranja (ofarbao sam klijesta u crvenu boju i dobose isto i imam 10ks vise zbog boje) nas 3 u auto naravno na auto put (nisam kreten da na nase puteve idem toliko) 160 km/h 5-om na 4000rpm, 170 na 4500rpm po ravnom. To je maximum sto taj auto moze. Ne daj boze da cacnem nesto oko menjaca ili motora isao bi 180km/h.
Lazu vam ti satovi po 30-40![]()
Onda i policijski radar koji me je ufatio laze za 30-40
Ovo je auto Bizni a ne dizeli ti tvoji. Zamisli vozis dizel a trosi kao benzin. Ovako lijepo vozis M i cao.
Kao Monte Carlo sija Montenegro. Sta ce se od Albanaca. Puni su kao brod. Sa druge strane zida GL, Range Rover, jos dvije s class. Sve Al tablice
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
Last edited by AmFi; 28-11-16 at 15:56.
upravu si,voze se sve bjesna auta,nova.samo nek trose pare kod nas dobro je.
Kako da ne.... kupuju stanove kroz bd, zgrade... bice za manje od 10.godina kao Ulcinj....
Onda ce se kukat kako su nam to oteli... a ne kupili
f6
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks