ili ako pocne da muti,prijavi paypalu
i da mu se razlikuju,nema pravo prodavac da trazi licne podatke,paypal je garancija tu...
Nalog je licno moj e na paypall i na ebay. Znaci ne treba da mi nista šalje na adresu kuci,nego na e mail code za Ps od 10$. Mislim da su mi oba naloga na isti e mail al provjericu kasnije. Slikacu vam sto su mi poslali u pdf.da popunim...
EDIT: Poslali su mi code na e mail. Valjda su cekali da legnu pare od paypall. Sada je sve ok
Pisi Milijana Vako
Last edited by miovrag; 26-11-16 at 06:47.
Nikad se vikend ne racuna.
Uvijek su u pitanju 'working days'.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Zna li neko kako je najlakse uplatit novac iz inostranstva na bankovni racun u CG a da to nije klasicni wire transfer preko bank? Nasao sam ovaj sajt https://transferwise.com/ ali je samo za zemlje u EU. Jel koristio neko nesto slicno?
Mogu da saljem pare bilo dje, a da mi stignu npr iz UsA ne moze, wtf?!
Sent from my iPhone using Tapatalk
jeste![]()
Hocu na bankovni ali bih da je posrednik neko kao transferwise koji nema velike provizije.
Dobio sam 3 refunda i sad pokusavam nesto da kupim,imam vise nego dovoljno na kartici,paypal me odbija
Podgorica Podgoricanima!
Ja sam ga koristio dosta i mogu ti reći da je genijalan ako se ne žuriš mnogo, jer je princip takav da se čeka par dana, ali je zato provizija smiješno mala. Al od prije par mjeseci mi odbija CKB kartice, vjerovatno su provalili mamu im lopovsku. Možda neke druge banke prolaze. Ima i dobra fora kad se registruješ na njihov sajt, dobiješ mogucnost da pozoves 3 nova korisnika i davali su čini mi se 50 funti. Ako neko oce da mi učini a i da vidimo jel to funkcioniše prilikom registracije neka koristi ovaj link: https://transferwise.com/u/0f4ff9
Mada je uslov da se odrade transferi od min 200 funti
Tek sad viđeh, primanje para u Cg nije moguće preko njihovog sajta samo SEPA zemlje su podrzane. Ali je za slanje dobra opcija.
Last edited by tripo; 28-11-16 at 15:31.
Imate li i vi problem da pri plaćanju nečeg što je u dolarima, PayPal ne dozvoljava da vršite konverziju putem opcije "Convert with card issuer", nego stalno vraća na opciju "Convert with PayPal". Bukvalno me pusti da je izaberem, i ne prihvati, već vrati na svoje. Vidim da se masu ljudi žali na ovo. Ovim putem mi skidaju oko 10 eura više, nego preko opcije koju ja želim da izaberem. Kakvi lopovi!!!
I can't explain and I won't even try
meni radi normalno,samo sto svaki put moram da odaberem ko vrsi konverziju
Meni ne radi. Uvijek mi vrati nakon što izaberem na prvobitno podešavanje.
Koji browser koristiš?
Edit: Meni neće ni sa jednog browser-a, plus neće ni sa mobilne aplikacije.
Bolje da te pitam onda kad si registrovao nalog?
Last edited by forways; 14-12-16 at 17:09.
chrome,reg 2014 ali to nema nikakve veze. mozda ti je do kartice tj banka ne podrzaava konverziju
Podržava banka. Rađeno prije novog website-a.
Vidjeh da se dosta ljudi žali. Nadam se da će riješiti ovu krađu.
cudno je da nekome radi,nekome ne...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks