Al zato 3.0 bi bio 6.7l
Kao da niste znali sto veca kubikaza/konjaza to je manja potrosnja... drugu x6 5.0i trosi 4l...
Novace 2009 je bio...
Eto vidi se da nisi posjedovao npr model 66 i 96kw pa bi znao da je razlika masu veca. Uzimas sve neke bordove neke pokazatelje potrosnje koji uopste realni nisu, realna ocjena potrosnje je ocjena vozaca. Tvrdit da ti 3.0 trosi manje od 1.9 kvatra je apsurdno i to samo zato sto ti bord tabla tako pokazuje. Bas taj 3.0 TDI u Q7 je meni trosio pata-pata i sa A8 3.7 Benz a zanemarljivo manje od S6 2000. Druze kakvo rasterecenje na onaliku gromadu, sa 40e da odem do Budve tamo bacis krug kroz grad i dok izadjes iz grada pa se vratit do PG. Sve ispod ti je da mazis gas ili da cekas dje ce auto stat.
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
"Quiera la Decima, la Undecima y la Duodecima" - Zidane 2003.
Al zato 3.0 bi bio 6.7l
Kao da niste znali sto veca kubikaza/konjaza to je manja potrosnja... drugu x6 5.0i trosi 4l...
Novace 2009 je bio...
Stefke...nije im isti motor, nije im isti menjač, nije im ista težina, nije im ista aerodinamika. Pozz.
Jedikupus, slabo sam razumio šta si napisao sad. Pričalo se o a6 2011+ cr motor sa s tronic menjačem. Koji troši 8l lokal, lagane vožnje. Naravno da bi potrošio 15+ litara vožnje full gas. Nadji na netu koliko kw/ks taj motor ima na 2k rpm, koliko na 2.5k rpm, pa ga uporedi sa npr. tim 1.9 tdi pd.
A q7 3.0tdi ima prosjek od 10.5-11l kombinovane lagane vožnje. I to je odlično za auto teško dvije ipo tone, koja je inače brža od 1.9tdi. Pozz i tebi.
Shvatio sam da pricas za 3.0 Q7 koji si ranije pominjao. Nemam sta da guglam ja sam ti sad reka, puca mi q... za pokazatelje, guglanja i neku praznu pricu, realan korisnik najbolje ocijeni. Trosio je i meni kad izadjem na pravinu na 1500 rpm 10.5l. Ne shvatam tvoje dizanje u zvijezde nekih kola i pokusavanja i samog u sebe da ubijedis u neke bajke + sa ovim pozz izgledas kao neko dijete. Kako god, jedna slika prije 3,4 god:
Ovo nije tvoja kuća.
Pa i nije kuca uopste vec zgradica sa stanovima
Pozz.
Nema mi sta zalije nego sto makoh ovu unikatnu makinu. Inace gugl ga je uhvatio taman kad mi je na sjever bio ispred tj povise kuce. Neizmjerno im hvala na ovome
Je li trosio 3l? 😂
Jes 2,7l na ler
Bogoti
f6
Je li 4.2?
TAKUMI
Eneee
Sent from my D5803 using Tapatalk
S6? Pravi?
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Da i nije famozni A6/S6 vec pravi S6 ( bodi kit, 250kw motor itd) i masu opreme od RS-a ima.
I trosio mi je slicno kao Q7 3.0 TDI, ovaj sto Novaku aka Pozz-u trosi 10 litara. Naravno kad se nacepi trosi ka kamion ali ovako normalnom voznjom su mi tuda bili
a koja je to potrošnja? U litrima?
Ne znam, uvijek sam u zivotu merio koliko mu eura 'uspem' i za svaka kola tako merim, dokle mi moze poc na primjer sa 10e. To koliko mi on pokazuje da je potrosio to je macku o rep. Vecinom je to bilo oko 20e - 100km gradske kombinovane. Ka dzip ka S.
Ali eto otisao je S kod momka na Konik prije jedno mjesec dana, vidio sam da je meraklija za kola i siguran sam da ce ga skockat kako treba.
Trošio je 5 eVra na 100km bate
Sent from my D5803 using Tapatalk
Je li ti ga ža', bez sestre?
Najjace mi je kad ljudi kazu kako teskog srca prodaju neki auto da bi posle 2 dana kupili drugi zato sto taj prvi je bio ******.
TAKUMI
Zao mi ga jeste, jer ovo auto je unikat i koliku ono vrijednost ima ne moze shvatiti svako. Naravno ne mislim novcanu, vec nesto sto mi ljubitelji starijih masina osecamo a ne osobe koje kucaju u nebo modernizovane dizele, od njih ni ne ocekujem neki objektivan komentar niti da shvate to auto. I ne nisam za 2 dana kupio drugi auto i ovaj nije bio ******, vec je trebalo truda i vremena da se ulozi oko kola a ja trenutno nisam mogao to. Jedina kola koja ce ga zamijenit bit ce ili 540i ili M5 kad se nadje nesto preko, naravno e34
Truda i vremena u prevodu znaci para
Nisu pare problem, nisu to sad neka velika ulaganja, vise vremena covek potrosi dok nadje to sto trazi, pa nadje coveka koji ce to da uklopi kako treba i tako te stvarcice.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks